Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Bangkok (BKK) från 4 626 kr

Billiga flyg från Köpenhamn till Bangkok

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 626 kr för enkelflyg och 7 499 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air China
Finnair
Qatar Airways
Turkish Airlines
Air France
Austrian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Etihad Airways
Oman Air
Flyginformation Köpenhamn till Bangkok
Avreseflygplats
Kastrup
Ankomstflygplats
Suvarnabhumi Intl.
Verkande flygbolag
Air China, Air France, Air India, Austrian Airlines, Emirates, Etihad Airways, Finnair, Gulf Air, KLM, Lufthansa, Malaysia Airlines, Oman Air, Qatar Airways, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, SriLankan Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways International, Turkish Airlines, Vietnam Airlines
Pris tur-och-retur
7 499 kr
Distans
8585 km

Köpenhamn - Bangkok med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Bangkok (BKK) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Bangkok. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Bangkok, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och BKK

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Bangkok (BKK)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Bangkok med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Kastrup (CPH) till Suvarnabhumi Intl. (BKK)?
Under den senaste veckan har det lägsta priset för ett flyg mellan Kastrup och Suvarnabhumi Intl. varit 7 499 kr. De bästa erbjudandena tar snabbt slut, så boka din biljett redan idag.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kastrup till Suvarnabhumi Intl.?
Vi är medvetna om att oförväntade situationer kan uppstå, så vi har gjort det så smidigt som möjligt för dig att avboka din resa online. Gå helt enkelt till vår kundtjänst och följ instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kastrup till Suvarnabhumi Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från CPH till BKK kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från CPH till BKK?
Resan från Kastrup till Suvarnabhumi Intl. innebär en flygtid på runt 12 timmar och 56 minuter. Detta är ett perfekt tillfälle att läsa ut den där boken du har velat läsa.
Hur långt är det från CPH till BKK?
Avståndet är ungefär 8 600 kilometer. Resekudde? Japp! Brusreducerande hörlurar? Jajamensan! Vi rekommenderar att du packar några förnödenheter till detta långa flyg från Kastrup till Suvarnabhumi Intl..
Vilka flygbolag har direktflyg från CPH till BKK?
Thai Airways International (TG) är ett populärt val bland kunniga resenärer, och de erbjuder 21 flyg varje månad mellan Kastrup och Suvarnabhumi Intl.. Välj det flyg som passar dina reseplaner och boka en biljett idag.
Är flygbiljetter från Kastrup (CPH) till Suvarnabhumi Intl. (BKK) billigare när man köper dem i sista minuten?
Biljetter från Kastrup till Suvarnabhumi Intl. är tillgängliga på Expedia upp till ett år innan avfärd. Och även om man ibland kan hitta utmärkta erbjudanden i sista minuten är det aldrig garanterat. När du bokar en flygbiljett i god tid har du dessutom fler alternativ att välja bland och du kan undvika att hamna i mittsätet! Vi uppdaterar konstant våra priser för att ge dig bästa möjliga erbjudande, så kasta ett öga på priserna ofta för att inte missa specialpriserna.
Går det att flyga från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) just nu?
Vill du läsa mer om eventuella restriktioner eller krav på karantän på Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Gå igenom informationen innan du bokar, så att du inte råkar fastna någonstans när du reser.
Flygplatser i Bangkok