Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Split (SPU) 837 kr

Billiga flyg från Kastrup till Split

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 837 kr för enkelflyg och 1 490 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
SAS
Eurowings
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
SAS
SAS
KLM
KLM
SAS
Lufthansa
Air Serbia
KLM
KLM
KLM
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Croatia Airlines
Air Baltic

Recensioner från verifierade kunder

10 aug. 2018

Lite strul med gaten, ändringar

Verifierad resenär
Köpenhamn till Split · SAS
Flyginformation Köpenhamn till Split
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsSplit
FlygbolagAir France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Croatia Airlines, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS, Swiss International Air Lines
Flygpris1 490 kr
Distans1361 km

Vanliga frågor och svar

Köpenhamn - Kastela med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Kastela (SPU) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Kastela. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Kastela, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och SPU

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Kastela (SPU)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Kastela med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.