Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Köpenhamn (CPH) från 569 kr

Billiga flyg från Landvetter till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 569 kr för enkelflyg och 1 181 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Air Baltic
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Air Baltic
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Flyginformation Göteborg till Köpenhamn
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsKastrup
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris1 181 kr
Distans226 km

Göteborg – Köpenhamn med flyg för en snabbare resa

Många är de som av en eller annan anledning reser från Sveriges näst största stad Göteborg till den danska huvudstaden Köpenhamn. Båda städerna är stora ekonomiska centrum, och det är inte ovanligt att företag har kontor på båda ställena. Andra reser för att njuta av den danska storstadens nöjesutbud, promenera längs Ströget, gå på Tivoli och frossa i smörrebröd och danska wienerbröd med choklad. Oavsett om du reser i affärer eller för ditt eget höga nöjes skull, vill du säkert ha gott om tid för ditt besök. Det finns dagligen snabba turer som går sträckan Göteborg (GOT) – Köpenhamn (CPH) som gör att du spar tid.

Även om din närmaste flygplats finns i Göteborg, kan det ändå ta ett tag att komma dit, beroende på var din hemort ligger. Efter att kanske ha kört bil eller åkt buss och tåg för att komma till Landvetter, är du kanske inte så sugen på att tillbringa ytterligare flera timmar i ett tåg- eller bilsäte innan du är framme på Kastrups flygplats i Köpenhamn. Långa resor kan suga musten ur vem som helst. För att du inte ska halvsova på mötet eller lägga dig i hotellsängen så fort du kommit fram, är det därför smidigt att boka plats på ett flyg från Göteborg till Köpenhamn. Resan går fort och du får mer tid till det du tänkt ägna dig åt efter landning. Förhoppningsvis är du inte heller lika öm i kroppen som efter en lång resa.

Flyg Göteborg – Köpenhamn – du är framme fortare än du tror

Avståndet mellan Göteborg och Köpenhamn är drygt 32 mil. Tar du tåget eller kör bil från Göteborg når du Danmark efter ungefär 3–4 timmar. Det innebär att om du har ett möte vid tiotiden, så måste du gå upp tidigt för att hinna till stationen till klockan sex på morgonen. Tar du istället flyget tar resan inte ens en timme, utan 45–50 minuter – det är en tidsbesparing på minst 2 timmar. Det är 2 timmar mindre som du sitter still i väntan på att möta kollegorna. Ett annat sätt att se på saken är att det är också minst 2 timmar mer över till att besöka sevärdheter, shoppa och ägna dig åt andra nöjen. Vips har du landat och kan ägna hela dagen åt allt Köpenhamn bjuder besökaren på. Övernatta på ett fint hotell i Köpenhamn, eller ta flyget tillbaka till Sverige till kvällen. Med så kort restid går det att hinna med mycket på en dag.

Hitta billiga flyg Göteborg – Köpenhamn

Dina chanser är goda om du vill ha tag i ett par billiga flygbiljetter från Göteborg till Köpenhamn. Under vardagarna går ett flertal direktflyg från Göteborg, med extra täta avgångar på morgonen. Reser du en helg eller under semesterperioden på sommaren är det inget problem, eftersom du då ändå har ett flertal avgångar att välja bland, morgon, middag som kväll. Det gör det enkelt att hitta de billigaste flygen, särskilt om du har möjlighet att vara flexibel med klockslag eller datum.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Köpenhamn, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och CPH

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Köpenhamn (CPH)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Köpenhamn med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar