Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Rom (FCO) 529 kr

Billiga flyg från Landvetter till Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 529 kr för enkelflyg och 1 058 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
SAS
Eurowings
SAS
Eurowings
SAS
Eurowings
Air France
Air Baltic
Lufthansa
Finnair
Eurowings
Eurowings
SAS
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Flyginformation Göteborg till Rom
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsFiumicino - Leonardo da Vinci Intl.
FlygbolagAir France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, ITA Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris1 058 kr
Distans1754 km

Vanliga frågor och svar

Göteborg - Rom med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Rom (FCO) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Göteborg till Rom. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Rom, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och FCO

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Rom (FCO)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Rom med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.