Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Palma de Mallorca (PMI) från 629 kr

Billiga flyg från Landvetter till Palma de Mallorca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 629 kr för enkelflyg och 1 418 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
Eurowings
Scandinavian Airlines
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Eurowings
Lufthansa
Eurowings
Eurowings
Eurowings
KLM
KLM
Scandinavian Airlines
Eurowings
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Flyginformation Göteborg till Palma de Mallorca
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsPalma de Mallorca
FlygbolagAir Europa, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Flygpris3 049 kr
Distans2116 km

Göteborg-Mallorca: Flyg på en solsemester till Mallis

Unna dig en semester – flyg till Mallorca från Göteborg

Längtar du efter att lämna den gråa och trista vardagen och se lite sol för en gångs skull? Vill du slippa tänka på jobbet och allt det där alldagliga i en vecka eller två? Du är inte ensam. Mallis är en av våra mest klassiska semesterdestinationer, och vi svenskar har besökt ön sedan 1950-talet då charterturismen föddes. Engelsmännen kom först, men svenskarna och göteborgarna inte långt därefter. Idag besöks Mallorca av runt tre miljoner turister varje år! Det är mycket för en sådan liten ö. Men det är inte konstigt att så många väljer att resa med flyg från Göteborg till Mallorca. Resan tar inte mer än drygt tre timmar, och väl där befinner du dig i ett semesterparadis som har allt.

Boka flyg: Göteborg till Mallorca

Det är framför allt de som bor i Syd- och Västsverige som väljer att flyga från Göteborg. Mallorca ligger tre timmar från Sveriges andra stad med flyg, och det finns ett antal bolag som trafikerar rutten. Utöver reguljära bolag som SAS finns även lågprisbolag som Ryanair och Norwegian samt charterbolag som Primera Air och Thomas Cook. Mängden flyg Göteborg-Mallorca vittnar om hur populär destinationen fortfarande är bland västsvenskarna.

Det finns även en uppsjö av hotell på Mallorca med allt från billiga men enkla och ganska gamla anläggningar till supermoderna lyxhotell, och du kan kombinera vilket flyg som helst med vilket hotell som helst för en skräddarsydd semester. Om du vill se mycket av ön kan det vara en god idé att hyra bil på Mallorca så att du kan utforska de olika städerna i din egen takt.

Palma de Mallorca Airport

Mallorcas flygplats ligger åtta kilometer öster om öns största stad Palma intill byn Can Pastilla. Den är Spaniens tredje största flygplats efter Madrid och Barcelona, och under sommarmånaderna är den en av Europas mest trafikerade flygplatser. Den har en kapacitet på 25 miljoner passagerare per år och 12 000 avresande i timmen. Inte illa för en ö som är lika stor som Gotland.

Många av hotellen på ön erbjuder direkttransfer från flygplatsen, vilket kan vara skönt efter din flygresa från Göteborg till Mallorca. Se till att kontrollera i din bokningsbekräftelse vad som ingår. Annars går det även att resa från flygplatsen med kollektivtrafiken eller dyrare taxitransport. Det finns två stadsbussar som tar dig till centrala Palma och alla sevärdheter eller till hotellen vid Palmas strand.

Så hittar du billiga flyg Göteborg-Mallorca

Det finns billiga flygbiljetter från Göteborg till Mallorca att hitta hos lågprisbolagen Norwegian och Ryanair. Tänk dock på att det när du bokar med lågprisbolag oftast inte ingår något incheckat bagage och mat på flyget, så om du vill ha sådana tillägg får du fakturera in det i beräkningarna. Du kan även ofta spara en slant genom att boka ett flyg med en mellanlandning, men se upp för flygtider som kryper upp mot 20 timmar. Du vill inte tillbringa ett par dagar av din semestervecka på olika flygplatser. Ett annat smart sätt att hitta billiga flyg är genom att boka flyg och hotell tillsammans, då detta ofta medför rejäla rabatter.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Palma de Mallorca (PMI)?
Under den senaste veckan har det billigaste erbjudandet för en flygresa mellan GOT och PMI varit 1 418 kr. Billiga flygbiljetter snappas fort upp, så boka redan idag.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter (GOT) till Palma de Mallorca (PMI)?
Detta varierar beroende på flygbolag, eftersom alla har sina egna regler och villkor. Gå till vår kundtjänst, så hittar du enkla instruktioner som hjälper dig att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Palma de Mallorca?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Palma de Mallorca kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter till Palma de Mallorca?
Medelflygtiden mellan GOT och PMI är 4 timmar och 27 minuter. Om du reser med barn är det en god idé att packa en liten fika i ditt handbagage.
Hur långt är det från Göteborg (GOT-Landvetter) till Palma de Mallorca (PMI)?
Du kommer att sväva bland molnen ett litet tag eftersom avståndet från Göteborg (GOT-Landvetter) till Palma de Mallorca (PMI) är 2 100 kilometer. Skapa en spellista med dina favoritlåtar innan du lämnar huset för att hålla dig underhållen under hela flyget.
Vilka flygbolag har direktflyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Palma de Mallorca (PMI)?
Det finns ett antal flygbolag som flyger direkt från GOT till PMI. Ryanair (FR) är ett bra val, med 13 flyg varje månad. Ett annat flygbolag med flyg på denna sträcka är SAS (SK). De har 8 flyg varje månad att välja bland.
Är flygbiljetter från Landvetter till Palma de Mallorca billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är sent ute kan då och då finna fantastiska erbjudanden på flyg från Landvetter till Palma de Mallorca, som dyker upp först ett par veckor innan avfärdsdatumet. Om du föredrar att vara ute långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia kontinuerligt de bästa flygerbjudandena – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det beror dock på flygbolagen. Inte alla flygbolag publicerar sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Palma de Mallorca (PMI) just nu?
Om du vill lära dig mer om aktuella reseriktlinjer eller krav på karantän på Palma de Mallorca (PMI) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom denna information innan du gör din bokning, så att du inte fastnar under resan.