Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Visby (VBY) från 562 kr

Billiga flyg från Landvetter till Visby

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 562 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Göteborg till Visby
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsVisby
FlygbolagBraathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines
Flygpris1 088 kr
Distans357 km

Göteborg – Visby: upptäck en medeltida hansestad

Pittoreska Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien och finns med på UNESCO:s världsarvslista. Du kommer garanterat att förälska dig i den rosenbevuxna ringmuren och de vackra gatorna och byggnaderna. ”Rosornas och ruinernas stad” är en plats man måste besöka någon gång i livet. Avståndet mellan Göteborg och Visby är nästan 450 kilometer, och innefattar en färjetur. Om du istället väljer att resa från Göteborg till Visby med flyg tar det endast 1 timme och 5 minuter med direktflyg. Välj flyget och få mer tid över till att utforska den här fantastiska medeltidsstaden!

Flyg till Visby från Göteborg – en smidig resa

Göteborg-Landvetter Airport (GOT) är Göteborgs internationella passagerarflygplats. Flygplatsen är döpt efter samhället Landvetter, som ligger 5 kilometer därifrån. Från Göteborg är det 25 kilometer till flygplatsen men det går snabbt och enkelt att ta sig hit med bil, taxi eller flygbuss. Oavsett vilket färdmedel du väljer tar resan inte mer än 20–30 minuter. Flygbussen avgår från Göteborgs Centralstation. Om du kör bil tar du Riksväg 27/40 till flygplatsen.

Visby Airport ligger bara cirka 3,5 kilometer norr om stadskärnan. Du tar dig enkelt in till centrum med buss, taxi eller hyrbil. På sommaren trafikerar flygbussar en linje mellan flygplatsen, Östercentrum och hamnen. Gotlands kollektivtrafik trafikerar hållplatsen Flygplatsvägen, 500 meter från flygplatsen. Väl på plats i Visby har du tillgång till fyra vanliga busslinjer och tre servicelinjer. Stora delar av innerstaden saknar dock kollektivtrafik eftersom gatunätet till stor del består av mysiga gränder och gågator.

Flyg Göteborg (GOT) till Visby (VBY) och njut av en unik kalkstensö

När du har bokat en flygresa från Göteborg till Visby har du mycket att se fram emot vad gäller såväl natur som historia och kultur. Den främsta sevärdheten är den 3,5 kilometer långa Visby ringmur som byggdes på 1200-talet. Den vackra och pampiga Visby domkyrka, som även den byggdes på 1200-talet, är också väl värd ett besök. Därtill finns en mängd intressanta kyrkoruiner, som Sankt Nicolai kyrkoruin och Drotten. Historien lever kvar i de cirka 150 medeltidshus som finns i staden, bland annat i vackra Gamla apoteket.

Om du bokar ditt billiga flyg från Göteborg till Visby kan du även njuta av grönska och natur. Visby botaniska trädgård ligger nära havet och Strandpromenaden. Där finns bland annat ett lusthus och en liten bäck, och kyrkoruinen S:t Olof ligger i södra delen av parken. Strax norr om Visby ligger naturreservatet Galgberget. Området har fått sitt namn efter en galge där man i äldre tider avrättade brottslingar, och som fortfarande finns kvar på platsen. Avrättningsplatsen var troligen i bruk fram till 1845. Galgberget är med sina slånbärssnår och kalkstensklippor ett populärt strövområde.

Medeltidsveckan i augusti är Nordens största medeltidsfestival och årets stora händelse på Gotland. Den pågår huvudsakligen i Visbys medeltida miljöer och här kan du träffa på adelsfolk, gycklare och fattighjon samtidigt som du roar dig med tornerspel, marknader, gatuteatrar och kyrkokonserter. Gotlands fantastiska huvudstad kommer inte att lämna någon oberörd.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY)?
Lägsta angivna pris för en resa tur och retur mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Visby (VBY) är 1 088 kr. Men du måste agera snabbt. Denna siffra är baserad på flygpriserna under de senaste sju dagarna.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY)?
Vi är medvetna om att oförutsedda saker händer ibland, så vi har gjort det så problemfritt som möjligt för dig att avboka din flygresa online. Gå helt enkelt till vår kundtjänst och följ instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Visby?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter (GOT) till Visby (VBY) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY)?
Det tar endast 1 timme och 52 minuter att flyga från Landvetter (GOT) till Visby (VBY). Spänn fast dig och ställ in sätet, men du hinner knappt göra dig bekväm för du anländer vilken sekund som helst.
Hur långt är det från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY)?
Det är bara 360 kilometer mellan Landvetter (GOT) och Visby (VBY). Du kommer sannolikt att spendera längre tid på resorna till och från flygplatsen än i luften!
Vilka flygbolag har direktflyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY)?
Braathens Regional (DC) tar dig från Landvetter (GOT) till Visby (VBY) säkert och bekvämt. Du kan välja mellan 8 direktflyg varje månad på denna rutt.
Är flygbiljetter från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY) billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är ute i sista minuten kan då och då snubbla över riktigt billiga flyg från GOT till VBY, endast ett par veckor innan avfärden. Om du hellre är ute långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia kontinuerligt de bästa flygpriserna – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det beror dock på flygbolagen. Inte alla flygbolag anger sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY) just nu?
Glöm inte att läsa våra reseråd under covid-19 för att få veta om det finns några gällande regler eller karantänkrav på Visby (VBY) när du reser med flyg från Göteborg (GOT-Landvetter).