Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Venedig (VCE) från 1 059 kr

Billiga flyg från Landvetter till Marco Polo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 059 kr för enkelflyg och 1 748 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Flyginformation Göteborg till Venedig
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsMarco Polo
Flygpris1 748 kr
Distans1344 km

Se en ikonisk stad med billiga flyg Göteborg-Venedig

Venedig är ett av världens populäraste resmål och attraherar miljontals besökare årligen. Högsäsongen för turism är vår och sommar, men staden drar besökare året runt. Boka ett par billiga flygbiljetter Göteborg-Venedig för en unik resa till en av världens vackraste städer. Venedig är förmodligen mest berömt för kanalerna som flyter genom staden, men här finns mycket mer att finna. Här finns god mat och fina viner, och närheten till kusten gör staden till en perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska Italien med båt. Missa inte Markuskyrkan när du besöker Venedig. Katedralen uppfördes på tidigt 1000-tal, och arkitekturen är vacker både utan och innan.

En kort bussresa till flygplatsen inför ditt flyg till Venedig från Göteborg

När du flyger från Göteborg Landvetter har du flera bra förbindelser att välja mellan om du vill resa billigt till flygplatsen med kollektivtrafik. Det går flera busslinjer förbi flygplatsen, men det smidigaste valet kan vara flygbussarna som avgår från centralstationen. Bussarna avgår regelbundet under större delen av dygnet och tar dig till ditt flyg från Göteborg till Venedig på runt en halvtimme. Det finns även långtidsparkering på flygplatsen för dig som vill ta egen transport hit. Du kan också ta taxi om du vill resa så bekvämt som möjligt. Landvetter är Sveriges näst största internationella flygplats, och här finns shopping, restauranger och tillgång till internet på terminalerna.

Flyg från Göteborg till Venedig kan ta omkring sex timmar med ett stopp på vägen. De flesta flyg gör åtminstone en mellanlandning på vägen, vilket så klart påverkar flygtiden. Var och hur många gånger du mellanlandar beror på vilket bolag du flyger med.

Flyg till Venedig från Göteborg – snabbt och smidigt från flygplats till hotell

Venice Marco Polo Airport ligger omkring sju kilometer utanför själva Venedig. Flygplatsen ligger på Italiens fastland och har flera olika förbindelser till Venedig. Du kan till exempel åka båt, vilket är en perfekt chans att se kusten från vattnet. Båtar avgår från hamnen nära flygplatsen, men det är en kort promenad dit. Resan tar runt en timme, och flera olika bolag trafikerar sträckan mellan flygplatsen och Venedig.

Du kan också ta buss, vilket är snabbt och billigt. Resan tar runt 25 minuter, och bussar avgår under större delen av dygnet. Du kan också ta taxi om du vill bli körd raka vägen till ditt boende. Flera hyrbilsbolag finns vid flygplatsen, så du kan enkelt ta hyrbil vidare till staden om du vill ha egen transport under din vistelse. Venedig har oändligt med sevärdheter och saker att göra, men det finns också massor att se utanför staden, och då kan det vara bekvämt att ha egen transport. Förutom den fina kusten finns också flera nationalparker att utforska. I själva staden kan du uppleva allt från museer till shopping. Framför allt är det ett bra resmål för dig som vill spara pengar, eftersom du knappast behöver göra mer än lämna hotellet och se dig omkring bland gatorna och kanalerna för att se något unikt. Det finns otaliga barer och tavernor som drar nytta av det fina läget vid stadens kanaler.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Landvetter till Marco Polo?
Utifrån flygpriserna under de senaste sju dagarna är det billigaste priset för ett flyg mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Venedig (VCE-Marco Polo) 1 748 kr. Boka så snart som möjligt för att få bästa möjliga pris på semestern.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter (GOT) till Marco Polo (VCE)?
Detta varierar från flygbolag till flygbolag, eftersom de ofta har olika regler och villkor. Gå till vår kundtjänst, så finner du enkla instruktioner för att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Marco Polo?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Marco Polo kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter till Marco Polo?
Den 3 timmar och 39 minuter långa resan mellan Landvetter och Marco Polo är alldeles lagom för lite reseplanering i sista minuten. Du kan använda tiden för att lägga upp ett schema för ditt besök i Mestre.
Hur långt är det från Landvetter till Marco Polo?
Det är bara 1 350 kilometer mellan Landvetter (GOT) och Marco Polo (VCE). Du kommer nog att spendera mer tid på resorna till och från flygplatsen än på själva flyget!
Vilka flygbolag har direktflyg från Landvetter till Marco Polo?
Tyvärr finns det inga flygbolag med direktflyg mellan GOT och VCE. Du får räkna med att boka med minst en mellanlandning.
Är flygbiljetter från Göteborg (GOT-Landvetter) till Venedig (VCE-Marco Polo) billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är sent ute kan ibland finna extra billiga flyg från Landvetter (GOT) till Marco Polo (VCE), endast ett par veckor innan avfärden. Om du hellre planerar din resa långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia hela tiden de bästa erbjudandena – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det kan dock variera mellan flygbolagen. Det är inte alla flygbolag som publicerar sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Venedig (VCE-Marco Polo) just nu?
Det är alltid en god idé att känna till gällande restriktioner och karantänkrav på ditt resmål. Kom ihåg att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Venedig (VCE-Marco Polo).