Billiga flyg från Palma de Mallorca (PMI) till Köpenhamn (CPH) från 361 kr

Billiga flyg från Palma de Mallorca till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 361 kr för enkelflyg och 1 042 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
easyJet
SAS
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air International Ltd
KLM
Iberia
easyJet
SAS
SAS
SAS
easyJet
easyJet
SAS
SAS
SAS
Austrian Airlines
Flyginformation Palma de Mallorca till Köpenhamn
AvreseflygplatsPalma de Mallorca
Destinationens flygplatsKastrup
FlygbolagAir France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Hahn Air Technologies, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS, Swiss International Air Lines, easyJet
Flygpris1 042 kr
Distans1920 km

Balearerna - Köpenhamn med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Balearerna (PMI) till Köpenhamn (CPH) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Balearerna till Köpenhamn. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Balearerna till Köpenhamn, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan PMI och CPH

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Köpenhamn (CPH)från Balearerna (PMI).

Kombinera din flygresa från Balearerna till Köpenhamn med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.