Billiga flyg från Stockholm (STO) till Köpenhamn (CPH) 349 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 349 kr för enkelflyg och 698 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Air Baltic
Air Baltic
Eurowings
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
SAS
SAS

Recensioner från verifierade kunder

2 sep. 2018

Handfaten i toaletterna behöver rensas. De fylls snabbt med vatten.

Verifierad resenär
Stockholm till Köpenhamn · Norwegian Air International Ltd
Flyginformation Stockholm till Köpenhamn
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsKastrup
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Eurowings, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS, Swiss International Air Lines
Flygpris698 kr
Distans543 km

Stockholm-Köpenhamn: Flyg för tågtrötta

Det tar bara en timme och fem minuter att resa med flyg från Stockholm (STO) till Köpenhamn (CPH), och du hittar mellan tio och tjugo regelbundna rutter mellan de båda nordiska huvudstäderna varje dag. Köpenhamn har bara en internationell flygplats, men Stockholm har flera, och när du söker efter flyg STO-CPH inkluderar du flyg från alla tillgängliga flygplatser.

Flyg till Köpenhamn från Stockholm i jobbet

Många reser med flyg Stockholm-Köpenhamn i arbetet, och för affärsresenärer finns smidiga rutter som både tidigt på morgonen och efter arbetsdagens slut på kvällen. Dagens första flyg Stockholm till Köpenhamn går i regel strax efter klockan sex på morgonen, vilket innebär att upptagna affärsresenärer har gott om tid att hinna fram i tid till morgonmötet. Sista flyget går efter klockan 21:00, så du har till och med tid att ta dig en öl med de danska kollegerna.

Weekendresa med flyg – Stockholm-Köpenham

Massor av svenskar väljer att semestra i Köpenhamn varje år. Det är något med närheten blandat med den exotiska känslan av att vara utomlands. Dessutom är avståndet alldeles lagom för en härligt avslappnad weekendresa. Även om det inte är svårt att resa mellan Stockholm och Köpenhamn med bil eller tåg så kan flyget vara ett smidigt alternativ även för turister, och speciellt för dem som bara har en weekend i den danska huvudstaden. Jämfört med tåget sparar du fyra timmar per sträcka om du reser med flyg och jämfört med bilen närmare sex. På så vis får du sammanlagt nästan en hel dag över att lägga på sightseeing, världsberömda restauranger, öldrickande eller vad än huvudsyftet med din Köpenhamnsvistelse må vara.

Så hittar du billiga flygbiljetter Stockholm-Köpenhamn

Med så många flygbolag som trafikerar sträckan Stockholm-Köpenhamn är det är aldrig särskilt dyrt att resa, men om du är ute efter speciellt billiga flyg Stockholm-Köpenhamn kan det vara en god idé att kolla upp lågprisbolagen Ryanair och Norwegian. Ryanair har avgångar från Stockholm Skavsta till Köpenhamn de flesta dagar i veckan, medan Norwegian flyger från Stockholm Arlanda flera gånger om dagen. Använd flygplatskoderna STO-CPH för att inkludera alla flygplatser runt städerna i din sökning.

Precis som för vilken flygresa som helst är det lättare att hitta billiga flygresor till Köpenhamn från Stockholm om du är ute i god tid. Sök smart och jämför olika bolag för att säkra det bästa priset. Ett annat smart sätt att spara pengar kan vara att boka hotell och flyg från Stockholm tillsammans med en paketresa till Köpenhamn.

Upptäck Köpenhamn

Köpenhamns flygplats Kastrup ligger på en ö öster om staden, med väldigt goda förbindelser via Öresundsbron både till den danska huvudstadens stadskärna och till Malmö på den svenska sidan. Du tar dig från Kastrup till Köpenhamn med antingen buss, tåg, metro eller taxi, och restiden är knappa tjugo minuter.

Om du kommer med flyg och vill se mer än bara Köpenhamn kan det vara en idé att hyra bil i Köpenhamn så att du kan köra runt i hela Danmark. Det går bra att hämta upp hyrbilar både på flygplatsen och på andra platser i staden, och med egen bil tar du dig från Kastrup till ditt hotell i Köpenhamn på knappt 20 minuter.

Stockholm