Billiga flyg från Stockholm (STO) till Halmstad (HAD) från 979 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Halmstad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 979 kr för enkelflyg och 1 521 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Stockholm till Halmstad
AvreseflygplatsBromma
Destinationens flygplatsHalmstad
FlygbolagBraathens Regional Aviation
Flygpris1 521 kr
Distans420 km

Stockholms län - Halmstad med flyg

Nästan varje dag året runt går det flyg från Stockholm till Halmstad, där restiden är endast 1 timme och 10–15 minuter. Avståndet mellan Stockholm och Halmstad är ungefär 50 mil, och skulle du köra den sträckan med bil tar det drygt 5,5 timme längs E4:an. Till långhelger kan trafiken bli tät med risk för köer vid städerna, då många har ledigt samtidigt. Hoppar du på tåget på Stockholm central till tågstationen i Halmstad tar även den resan 4,5–5,5 timmar. Om du vill slippa dela väg med andra semestertrafikanter, eller bara komma fram snabbare till västkusten, kan du istället ta flyget till Halmstad City Airport. Det är en tidsbesparing på minst 3 timmar. Under dessa 3 timmar kan du hinna resa från flygplatsen till ditt boende i Halmstad, packa upp och göra dig hemmastad, och bli klar för att ägna dig åt att ligga på stranden, bada, fiska, spela golf, cykla, shoppa eller något helt annat nöje.

Flyg Stockholm – Halmstad – från öst till väst på nolltid

Sträckan Stockholm (STO) – Halmstad (HAD) tar dig i rasande fart från huvudstaden i öst till kuststaden i väst. Från Stockholms flygplatser till Halmstads flygplats finns det för det mesta 2–5 turer per dag att välja mellan. På ungefär en timme hinner du lägga landskapen Uppland, Södermanland, Östergötland och Småland bakom dig, innan du slutligen kommer till Halland.

Efter landningen på Halmstads flygplats är det enkelt att åka vidare till centrum eller till de andra orterna längs Hallands kust. Ska någon komma och hämta upp dig har de parkeringsplatser för hämtning och avlämning utanför avgångshallen. Har du istället själv tänkt köra hyrbil i Halmstad med omnejd, kan du boka bilen i förväg och hämta den direkt efter att du landat. Du kan även enkelt ta taxi, eller åka buss med Hallandstrafiken från flygplatsen till t.ex. centralstationen i Halmstad.

Billiga flyg Stockholm – Halmstad – några tips

Kan du vara flexibel med tiden går det lättare att fynda billiga flygbiljetter från Stockholm till Halmstad. Kolla då flygresor för hela dygnet – under vissa dagar kan t.ex. flygen som avgår vid lunchtid eller sen kväll vara billigare, medan det andra veckodagar istället är de som avgår morgon och eftermiddag som är billigast. Flygresor under vardagar tenderar generellt att vara billigare än helgflyg. Med andra ord: ju fler datum och tider du kan tänka dig att flyga, desto större blir ditt utbud av prisvärda flyg. Var dessutom ute i god tid, särskilt om du vill åka till Halmstad i juni, juli och augusti, eller till jul och nyår.

Flyg till Stockholm och Halmstad via andra flygplatser först

Ligger Stockholm och dess flygplatser långt ifrån din hemort? I så fall kan du i många fall åka till din närmaste flygplats och ta inrikesflyget till Stockholm, där majoriteten av planen landar på Arlanda. Går planet till Halmstads flygplats via Bromma, kan du från Arlandas terminaler exempelvis åka flygbuss, taxi eller tåg till Brommas flygplats.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholms län till Halmstad, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan STO och HAD

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Halmstad (HAD)från Stockholms län (STO).

Kombinera din flygresa från Stockholms län till Halmstad med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Flygplatser i Halmstad

Helsingborg

Flygplatser i Stockholm

Stockholm