Billiga flyg från Stockholm (STO) till Milano (MIL) från 779 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till MIL-Alla flygplatser

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 779 kr för enkelflyg och 1 466 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Eurowings
KLM
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Air France
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Air Baltic
Brussels Airlines
Eurowings
KLM

Shopping och kultur med billiga flyg Stockholm – Milano

Få städer väcker så starka associationer till både mode och europeisk finkultur som Milano. Med flyg från Stockholm till Milano kan du lätt uppleva såväl den berömda shoppingen som den högt älskade milanesiska renässansarkitekturen, där Duomo di Milano är ett praktexempel, eller en föreställning på en av världens mest kända operahus, La Scala. Är du intresserad av arkitekturen kan du besöka det medeltida administrativa centrumet Piazza Mercanti. För en inhemsk shoppingupplevelse köper du ett exemplar av boken Lo scopri occasioni som listar över 1 000 outletbutiker med designervaror. Med den långa shoppinggatan Corso Buenos Aires och det exklusiva shoppingområdet Quadrilatero d’Oro, där du kan hitta alla de stora klädskaparna, som Dior, Versace och Michel Kors, är Milano ett av Europas viktigaste modecentrum.

Njut av en saffransdoftande risotto alla milanese efter en dags fönstershopping under glaskupolen i Galleria Vittorio Emanuele II. Gallerian är ett av världens äldsta shoppingcenter tillika hem till världens första Prada-butik. Stanna sedan till på klostret Santa Maria delle Grazie och se Leonardo da Vincis Nattvarden med egna ögon.

Boka billiga flygbiljetter från Stockholm till Milano

När du bokar ditt flyg till Milano från Stockholm väljer du fritt mellan avgångar från alla Stockholms flygplatser. Utbudet är stort, så du har utmärkta möjligheter att prioritera efter eget behag. För bästa pris ska du överväga att flyga till Milano i november eller mars.

Stockholm Arlanda Airport (ARN) är Sveriges största flygplats, vilket omedelbart märks på det stora serviceutbudet. Flygplatsen ligger fyra mil norr om Stockholms stad – en kort och bekväm resa på bara 20 minuter med snabbtåget Arlanda Express från Stockholm centralstation. Härifrån avgår dessutom direktflyg till Milan–Linate Airport (LIN) med flygbolag i hög klass.

Korta reseavstånd är en bekvämlighet i sig och är en av fördelarna med Bromma Stockholm Airport (BMA), som är Stockholms mest stadsnära flygplats. Med bil tar resan bara 15 minuter från centrala huvudstaden.

Stockholm Skavsta Airport (NYO) är trots det längre avståndet till huvudstaden ett populärt val, då flygplatsen trafikeras av lågprisbolag. Du som söker billiga flygbiljetter Stockholm–Milano tittar alltså med fördel lite närmre på avgångar härifrån. Flygen går direkt till Orio al Serio International Airport (BGY), så det finns ingen anledning att kompromissa med flygtiden för prisets skull.

Ditt flyg till Milano från Stockholm anländer till Italien

Du anländer till Milano efter ungefär två och en halv timme i luften. Om du valde ett flyg med något av lågprisbolagen anländer du förmodligen på Orio al Serio International Airport (BGY) i Bergamo, fyra och en halv mil från centrala Milano. Buss till Bergamos tågstation avgår tre gånger i timmen och tar endast 15 minuter. Därefter väntar en 50 minuter lång tågfärd till Milano. Landar du på Milan–Linate Airport (LIN), sju kilometer från centrala Milano, går resan in till staden nämnvärt snabbare. Bussar avgår var tionde minut. Det händer även att man landar på Milan–Malpensa Airport (MXP), fem mil från Milano. Härifrån avgår tåg till Milano två gånger i timmen direkt från Terminal 1 och 2.

Flygplatser i Milano
Flygplatser i Stockholm

Stockholm

1 466,00 kr
1 720,00 kr

Linköping Saab Airport