Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Milano

Biluthyrning i Milano

Milano är destinationen i norra Italien som kan utlova spännande upplevelser för alla sorters resenärer. Staden är på samma gång ett modecentrum och en kulturell hubb, såväl som en modern metropol med en historisk stadskärna. Se till att hyra bil i Milano, så tar du dig smidigt runt mellan stadens sevärdheter, restauranger och butiker.

Vill du upptäcka stadens historiska kulturarv, fynda trendiga kläder eller utforska Lombardiets vackra naturlandskap kan det vara en bra idé att skaffa en hyrbil i Milano. Det ger dig chansen att enkelt och bekvämt resa i eget tempo direkt från flygplatsen till ditt hotell i Milano utan att behöva vänta på taxi eller buss.

Hyrbil Milano

Milanos klimat är behagligt året runt, men somrarna kan bli väldigt varma och fuktiga. Om du hyr en bil i Milano kan du lämna stadens hetta för att svalka dig i de sjöar som breder ut sig strax norr om staden. Det tar ungefär en timme att köra till Comosjön, där du hittar rofyllda platser att svalka fötterna och koppla av i skuggan, eller bara strosa runt i staden Comos historiska stadskärna. .

Även sjön Lago Maggiore bjuder på makalöst vackra omgivningar strax nordväst om Milano. Historiska Arona ligger vid sjöns södra delar och du tar dig hit på lite drygt en timme med bil från Milano. De kuperade omgivningarna och Aronas läge vid sjön ger dig möjlighet att beundra storslagna vyer med de italienska Alperna som kuliss. Stadens tveklöst bästa utsikt får du från fästningsruinen Rocca Borromea di Arona, som ligger högst upp på en kulle mot sjön och bergen. Här kan besökare njuta av vyerna medan de avnjuter en kopp kaffe.

De flesta som bokar en resa till Milano vill dock självklart utnyttja tiden i staden för att uppleva den kosmopolitiska stämningen och upptäcka alla sevärdheter i de centrala delarna. I Milano kan du beundra historiska verk som da Vincis Nattvarden eller ta in stadens domkyrka, innan du avslutar dagen med ett glas lokalproducerat vin vid kanalsystemet Navigli. Vill du uppleva allt centrala Milano har att erbjuda utan att behöva betala för de dyra cityhotellen, är det ett utmärkt alternativ att skaffa hyrbil i Milano och boka hotell strax utanför staden.

Hyr bil på Linate flygplats

Landar du på Linate flygplats, strax öster om Milano kan du se fram emot en kort och smidig biltur vidare mot ditt boende. Trafikmängden kan kännas överrumplande för en förstagångsbesökare i Milano, men här märker du snabbt att italienare tar sig fram med respekt för sina medtrafikanter. Det må vara att man använder bilens signalhorn något mer än vi är vana vid i Sverige, men du kommer snart att vänja dig vid den italienska trafiksången.

Hyr bil på Malpensa flygplats

Om du bokar ett flyg till Milano som landar på flygplatsen Malpensa är du mindre än en timmes bilfärd från stadens centrala delar. Bokar du i god tid är det inte svårt att hitta en billig hyrbil i Milano, så du får extra pengar över i reskassan. Malpensa är en relativt liten flygplats, så du behöver inte gå några längre sträckor för att ta dig till biluthyrningsdisken.

Vanliga frågor om biluthyrning i Milano

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Milano?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Milano .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Milano?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Milano .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Milano?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Milano?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Milano

Utforska Milano med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!