Hyrbil i Milano

Sök och jämför från bilföretag i Milano

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Milano

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Milano
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Milano per dag?
Ta dig fram på egen hand i Milano. Priserna för en hyrbil började på så lite som den senaste veckan, och när det är så budgetvänligt kan du utan tvekan hitta ett alternativ som passar.
Kan man hyra bil på Milano (MXP-Malpensa Intl.)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl har kommit fram till Milano (MXP-Malpensa Intl.) hittar du hyrbilarna i terminal 1 och terminal 2. Du kan välja mellan välkända företag som Thrifty, Maggiore eller Interrent, och vill du ha ännu fler alternativ kan du även titta på erbjudandena från Europcar och Locauto.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Milano?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en full återbetalning på de flesta förskottsbetalade hyrbilsbokningar, så länge avbokningen görs sex timmar eller mer före upphämtningen. Läs igenom hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för några undantag finns. Du hittar mer information i din resplan, och du kan alltid besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Milano?
De flesta besökare i Milano väljer ekonomibilar. Många förare tycker om dem eftersom de är prisvärda och bränslesnåla, och den lilla storleken gör det lättare att röra sig i folktäta städer med trånga parkeringsutrymmen. Men du har naturligtvis betydligt fler alternativ. Du kan till exempel välja ut en mellanstor bil, en premiumbil eller en stadsjeep. Oavsett om du tänker hålla dig inom Milano eller har siktet inställt på längre utflykter har vi en bil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Milano?
Det finns massor att göra i Milano, men om du breddar blicken hittar du ännu fler sightseeingmöjligheter. Med en egen hyrbil kan du utforska omgivningen som du vill. Här kommer ett par intressanta platser att inkludera på din lista:

  • Verona ligger omkring 140 kilometer utanför Milano, och när du är i trakten borde omtyckta sevärdheter som Arena di Verona ligga överst i din lista över saker att se.
  • Nästa anhalt kan bli Genua, som du finner runt 120 kilometer från Milano. Acquario di Genova är en av många platser du inte vill missa när du är här.
  • Brennerpasset ligger cirka 250 kilometer utanför Milano och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen släppa all stress och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Milano med Expedia?
Det finns massor av goda anledningar att boka din nästa hyrbil med Expedia. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Milano, och med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden får du så mycket som möjligt för pengarna. Vill du spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa en paketresa till Milano. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Milano?
I Milano måste du i normala fall vara minst 18 år. Många hyrbilsföretag tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från leverantör till leverantör. Det kan också finnas en högre åldersgräns och ytterligare krav för särskilda fordonstyper, som premiumbilar eller stadsjeepar, så kom ihåg att granska avtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Milano?
I normala fall måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar upp nycklarna. Om du väljer att inte utnyttja hyrbilsföretagets vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är en god idé att ta reda på vad som gäller i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Milano?
Det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Milano under veckan som gick var och . När det är så billigt blir det enkelt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Milano?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Milano, så tveka inte att förlänga semestern. Ange bara din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Milano om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Milano som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i uthyrarens villkor.