Hyrbil i Milano

Sök och jämför från bilföretag i Milano

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Milano

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Milano
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Milano per dag?
Det billigaste priset för en hyrbil i Milano denna vecka var . Att ha tillgång till en egen bil under din vistelse gör att du lättare kan ta dig runt i området.
Kan man hyra bil på Milano (MXP-Malpensa Intl.)?
Jadå, och valmöjligheterna är stora. När du väl har anlänt till Milano (MXP-Malpensa Intl.) hittar du hyrbilarna i terminal 1 och terminal 2. Du kan boka från välkända företag som Dollar, Locauto eller Leasys, och om du vill ha fler alternativ kan du även titta på alla erbjudanden från Gold Car och Maggiore.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Milano?
Beroende på hyrbilskontraktet har du möjlighet att få en full återbetalning. Många bokningar med förskottsbetalning ger rätt till återbetalning om du avbokar minst sex timmar innan den planerade upphämtningen. Har du några frågor hittar du säkert svaren i din resplan, men det går också bra att besöka vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Milano?
Livfulla gator och små parkeringsplatser är ingen match för en bil i ekonomiklass, som är den populäraste typen i Milano. Med ett av dessa prisvärda och pålitliga fordon kan du lätt ta dig fram i städerna, och de drar dessutom väldigt lite bränsle. Men du kan naturligtvis utforska Milano i flera andra typer av bilar, som standardbilar eller större modeller.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Milano?
Det råder ingen brist på saker att göra i Milano, men om du tittar lite längre bort hittar du ännu fler sevärdheter. När du har en egen hyrbil kan du utforska omgivningen i den ordning du vill. Här kommer ett par intressanta platser att ta med på din lista:

  • Du kan besöka Arena di Verona och gott om andra lockande attraktioner i Verona, cirka 140 kilometer från Milano.
  • Turin, cirka 130 kilometer utanför Milano, är också en populär destination. En av orsakerna till att resenärer kommer hit är för att uppleva Allianz stadium, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Om du skulle vilja spendera en dag i friska luften kan du köra till Brennerpasset för en mysig picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en åktur på omkring 250 kilometer från Milano.

Varför ska man hyra bil i Milano med Expedia?
Expedia har fordon för alla tillfällen, från korta affärsresor till längre bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland pålitliga hyrbilsleverantörer i Milano, och med våra exklusiva erbjudanden kan du räkna med att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera alla dina olika bokningar till ett smidigt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du kan spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Milano med Expedia?
Att få tag i ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Milano är en enkel match med Expedias hjälp. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priser från ledande varumärken. Vad sägs om att lägga till även flyg och boende i din bokning? Du kan lyckas få tag i fantastiska erbjudanden genom att bygga ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Milano?
Du som är minst 18 år får hyra bil i Milano. Observera att somliga leverantörer tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder för att täcka den höjda risken för olyckor. Unga förare brukar dessutom inte få lov att hyra särskilda fordonstyper, som premium- och lyxbilar. Gå igenom hyresavtalet innan du bokar för att undvika tråkiga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Milano?
När du hämtar upp fordonet ska du visa upp ett körkort och ett kreditkort. Kontrollera om hyrbilsfirman har fler krav innan du reser, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Milano?
De två lägsta hyrbilspriserna i Milano under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Milano?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i din reseinformation så ger vi dig fantastiska erbjudanden från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Milano om jag är under 25?
Vissa företag i Milano hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Reglerna skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Gå noga igenom villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Milano?
Försäkringarna varierar beroende på många olika faktorer, till exempel åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa igenom leverantörens villkor och regler ordentligt innan du betalar för bokningen.