Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Milano

Biluthyrning i Milano

Milano är destinationen i norra Italien som kan utlova spännande upplevelser för alla sorters resenärer. Staden är på samma gång ett modecentrum och en kulturell hubb, såväl som en modern metropol med en historisk stadskärna. Se till att hyra bil i Milano, så tar du dig smidigt runt mellan stadens sevärdheter, restauranger och butiker.

Vill du upptäcka stadens historiska kulturarv, fynda trendiga kläder eller utforska Lombardiets vackra naturlandskap kan det vara en bra idé att skaffa en hyrbil i Milano. Det ger dig chansen att enkelt och bekvämt resa i eget tempo direkt från flygplatsen till ditt hotell i Milano utan att behöva vänta på taxi eller buss.

Hyrbil Milano

Milanos klimat är behagligt året runt, men somrarna kan bli väldigt varma och fuktiga. Om du hyr en bil i Milano kan du lämna stadens hetta för att svalka dig i de sjöar som breder ut sig strax norr om staden. Det tar ungefär en timme att köra till Comosjön, där du hittar rofyllda platser att svalka fötterna och koppla av i skuggan, eller bara strosa runt i staden Comos historiska stadskärna. .

Även sjön Lago Maggiore bjuder på makalöst vackra omgivningar strax nordväst om Milano. Historiska Arona ligger vid sjöns södra delar och du tar dig hit på lite drygt en timme med bil från Milano. De kuperade omgivningarna och Aronas läge vid sjön ger dig möjlighet att beundra storslagna vyer med de italienska Alperna som kuliss. Stadens tveklöst bästa utsikt får du från fästningsruinen Rocca Borromea di Arona, som ligger högst upp på en kulle mot sjön och bergen. Här kan besökare njuta av vyerna medan de avnjuter en kopp kaffe.

De flesta som bokar en resa till Milano vill dock självklart utnyttja tiden i staden för att uppleva den kosmopolitiska stämningen och upptäcka alla sevärdheter i de centrala delarna. I Milano kan du beundra historiska verk som da Vincis Nattvarden eller ta in stadens domkyrka, innan du avslutar dagen med ett glas lokalproducerat vin vid kanalsystemet Navigli. Vill du uppleva allt centrala Milano har att erbjuda utan att behöva betala för de dyra cityhotellen, är det ett utmärkt alternativ att skaffa hyrbil i Milano och boka hotell strax utanför staden.

Hyr bil på Linate flygplats

Landar du på Linate flygplats, strax öster om Milano kan du se fram emot en kort och smidig biltur vidare mot ditt boende. Trafikmängden kan kännas överrumplande för en förstagångsbesökare i Milano, men här märker du snabbt att italienare tar sig fram med respekt för sina medtrafikanter. Det må vara att man använder bilens signalhorn något mer än vi är vana vid i Sverige, men du kommer snart att vänja dig vid den italienska trafiksången.

Hyr bil på Malpensa flygplats

Om du bokar ett flyg till Milano som landar på flygplatsen Malpensa är du mindre än en timmes bilfärd från stadens centrala delar. Bokar du i god tid är det inte svårt att hitta en billig hyrbil i Milano, så du får extra pengar över i reskassan. Malpensa är en relativt liten flygplats, så du behöver inte gå några längre sträckor för att ta dig till biluthyrningsdisken.

Upptäck Milano

Utforska Milano med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!