Billiga flyg från Stockholm (STO) till Paris (PAR) från 399 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till PAR-Alla flygplatser

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 905 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Transavia France
Scandinavian Airlines
Iberia
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Air France
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Transavia France
Transavia France
Lufthansa
Eurowings
Swiss International Air Lines
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Air France
Swiss International Air Lines

Flyg Stockholm – Paris och upptäck ljusets stad

Paris är en av Europas mest besökta städer och det är även en av de städer som Stockholm har flest direktflyg till. Många olika flygbolag trafikerar sträckan, och det är därför inte svårt att hitta billiga flyg från Stockholm till Paris. Passa på att besöka världskända sevärdheter som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren. Oavsett om du reser i jobbet, med vännerna eller med familjen, är det enkelt att ta sig till Frankrikes huvudstad. När du väljer att resa med flyg från Stockholm till Paris når du den här romantiska och historiska pärlan snabbt och smidigt.

Res Stockholm – Paris med flyg

Oavsett vilken tid på året som du vill resa till Paris, är det enklast att ta sig från Stockholm till Paris med flyg. De täta avgångarna från Stockholms flygplatser betyder att du enkelt kan hitta flygbiljetter som passar dig. Direktflyg mellan städerna tar omkring 2 timmar och 30 minuter, och om du vill flyga direkt kan du välja mellan att flyga från Stockholm Arlanda Airport (ARN) eller Stockholm Skavsta Airport (NYO). Arlanda ligger cirka 40 kilometer norr om Stockholm, och beroende på färdmedel tar resan dit mellan 20 och 50 minuter. Skavsta ligger cirka 100 kilometer från Stockholm, och med flygbuss är restiden till flygplatsen omkring 80 minuter.

Det finns tre internationella flygplatser i närheten av Paris. Väljer du att flyga från Arlanda landar du på antingen Charles de Gaulle Airport (CDG) eller Orly Airport (ORY). Båda flygplatserna ligger på ett smidigt avstånd från centrala Paris och har goda förbindelser in till centrum. Orly ligger 13 kilometer söderut, och Charles de Gaulle ligger 25 kilometer nordost om staden. Du kan ta dig till och från de båda flygplatserna med både tåg och buss. Restiden från dem är ungefär densamma – alltifrån 30 minuter upp till en timme beroende på resesätt och trafik.

Flyger du från Skavsta landar du på Beauvais–Tillé Airport (BVA), som ligger 85 kilometer norr om Paris. Flygbussarna som avgår i anslutning till flygen går mellan flygplatsen och Porte Maillot i Paris. Beroende på trafiken tar resan omkring 75 minuter. Det finns även ett stort antal flyg från Stockholm till Paris med ett byte. Det här är något som kan passa om du vill göra ett stopp på vägen, eller om du av någon anledning vill resa med ett flygbolag som inte har direktflyg. Väljer du att byta flyg under resans gång ökar restiden i de flesta fall med 2 timmar.

Stockholm – Paris: En härlig resa till en världsmetropol

Paris är den perfekta destinationen oavsett om du vill göra en weekendresa eller stanna lite längre. Strosa på vackra gator och torg, slå dig ner på en uteservering eller besök ett museum – det är lätt att njuta av tiden i Paris. Passa även på att dra nytta av shopping i världsklass. Reser du med barnen, eller själv har barnasinnet kvar, får du inte missa chansen att besöka Disneyland Paris! När det är dags att vända hem igen går det snabbt och smidigt med flyg till Stockholm från Paris.

Flygplatser i Paris