Billiga flyg från Umeå (UME) till Las Palmas (LPA) från 1 726 kr

Billiga flyg från Umeå till Las Palmas

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 726 kr för enkelflyg och 2 891 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Flyginformation Umeå till Las Palmas
Avreseflygplats
Umeå
Ankomstflygplats
Gran Canaria
Verkande flygbolag
Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines
Pris tur-och-retur
2 891 kr
Distans
4698 km

Umeå - Ingenio med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Umeå (UME) till Ingenio (LPA) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Umeå till Ingenio. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Umeå till Ingenio, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan UME och LPA

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Ingenio (LPA)från Umeå (UME).

Kombinera din flygresa från Umeå till Ingenio med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Umeå till Gran Canaria?
Det är dags att packa väskan, för en resa tur och retur från Umeå (UME) till Gran Canaria (LPA) kan kosta så lite som 2 891 kr. Siffran är baserad på erbjudandena från de senaste sju dagarna. Priserna kan öka fort, så boka snarast möjligt för att få bästa möjliga erbjudande.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Umeå (UME) till Gran Canaria (LPA)?
Detta varierar beroende på flygbolag, eftersom de ofta har olika villkor. Gå till vår kundtjänst, så kan du hitta instruktioner som hjälper dig att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Umeå (UME) till Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från UME till LPA kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur långt är det från Umeå (UME) till Gran Canaria (LPA)?
Avståndet är runt 4 700 kilometer, så fyll ditt handbagage med vad du än behöver för en bekvämare resa. Är du inte helt säker på vad du behöver på ditt flyg från UME till LPA? Några av de viktigaste artiklarna är sovmask, öronproppar och en kudde.
Vilka flygbolag har direktflyg från Umeå till Gran Canaria?
Det finns inga tillgängliga direktflyg, så du blir tvungen att mellanlanda minst en gång mellan Umeå och Gran Canaria. Dra nytta av väntetiden genom att sträcka på benen och fräscha upp dig lite.
Är flygbiljetter från Umeå till Gran Canaria billigare när man köper dem i sista minuten?
Det är ofta möjligt att hitta riktigt billiga flyg från UME till LPA i sista minuten, men man kan också helt missa chansen att boka ett flyg. Många flygbolag lägger ut sina priser upp till 12 månader innan avfärd, så det är värt besväret att hålla ett öga på priserna och vara redo att slå till när priserna är låga. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena hela tiden, så du kan vara säker på att du alltid får det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Umeå (UME) till Las Palmas (LPA-Gran Canaria) just nu?
Glöm inte att granska våra reseråd under covid-19 för att få veta om det finns några aktuella regler eller karantänkrav på Las Palmas (LPA-Gran Canaria) när du reser med flyg från Umeå (UME).