Resor till Angra dos Reis 2021

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Angra dos Reis och spara

Topphotell i Angra dos Reis

Hotel Fasano Angra dos Reis
Hotel Fasano Angra dos Reis
5 out of 5
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 3 681 kr per natt mellan 2 nov. och 2 nov.
4.8/5 Exceptional! (98 recensioner)
Ótimo hotel mas faltam atividades de lazer
"Excelente hotel. Ótimo serviço. Mas faltam atividades de lazer e pouca estrutura na praia"

Recension från 16 juli 2021

Hotel Fasano Angra dos Reis
Angra Beach Hotel
Angra Beach Hotel
3.5 out of 5
Rua Jose Watanabe, 111, Parque das Palmeiras, Angra dos Reis, RJ
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 539 kr per natt mellan 8 nov. och 8 nov.
4.1/5 Very Good! (107 recensioner)
Angra beach hotel
"Mycket strul mellan hotellet och hotels.com/expedia.com. Hotellet räknade inte med oss. Hotellet skyllde på Expedia och expedia på hotellet. Rumsnycklarna avprogrammerades hela tiden. Hotellet skyllde på oss. Bra med skjuts till den privata stranden. Fina rum, rymliga med litet kök, soffa och skön ..."

Recension från 7 jan. 2015

Angra Beach Hotel
Portogalo Suite Hotel
Portogalo Suite Hotel
3 out of 5
Mario Covas highway, BR 101, km 457, Portogalo, Angra dos Reis, RJ
Priset är 818 kr per natt mellan 7 nov. och 7 nov.
3.2/5 (110 recensioner)
Portogallo
"Lugar incrível, o teleférico é maravilhoso."

Recension från 3 juli 2021

Portogalo Suite Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Angra dos Reis

Strandsemester i Angra dos Reis

En semester i Angra dos Reis gör det lätt att luta sig tillbaka och koppla av. Oavsett om du drömmer om att ta det lugnt intill vattnet eller ströva längs havsstranden på jakt efter fina stenar och snäckor kommer du att du att hitta den avslappning du söker på en semester i Angra dos Reis. Om du föredrar att ha nära till centrum är det en god idé att boka ett hotell runt Praia da Biscaia. Denna havskust ligger endast 9 kilometer bort. Vi har även semesterpaket till Angra dos Reis nära Praia do Laboratorio eller Bonfims strand, två andra uppskattade alternativ.

Bra att veta om Angra dos Reis

  • Välj något av våra strandhotell i Angra dos Reis och upplev området från dess bästa sida. Promenera längs stranden och beundra en fantastisk solnedgång bara ett par steg från ditt boende.
  • Privata semesterhus som Casa Verde e Mar och Village Flamboyants brukar uppskattas av resenärer av alla slag. Utforska vilka bekvämligheter som erbjuds och börja förbereda nästa semester i Angra dos Reis.
  • I Angra dos Reis bor det omkring 153 600 människor. Vad sägs om att ge dig ut för att prata med ett par av dem? Det är ett perfekt sätt att skaffa lite lokalkännedom. Du kan även ta en titt på vår sida med saker att göra i Angra dos Reis.
  • Genom att dra nytta av våra semestererbjudanden i Angra dos Reis kan du spara en hel del. Med de extra pengarna i plånboken kan du ta tillfället i akt att njuta av det bästa som resmålet har att erbjuda. Praia da Biscaia, Angra dos Reis hamn och Praia do Laboratorio är utmärkta besöksmål att börja med.

Vanliga frågor och svar