Reserestriktioner kan gälla för Antigua och Barbuda, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Antigua och Barbuda 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Antigua och Barbuda med Expedia

  • Våra paketerbjudanden för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan nu boka våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Antigua och Barbuda. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Platser att bo på i Antigua och Barbuda

Hitta det bästa läget och området i Antigua och Barbuda för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Antigua och Barbuda

Topphotell i Antigua och Barbuda

Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only
Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only
4 out of 5
Valley Church, Valley Church, Antigua
Priset är 3 601 kr per natt mellan 27 nov. och 28 nov.
4.6/5Wonderful! (500 recensioner)
Vistelsen motsvarade inte priset och kvalitén,

"Vistelsen var bra och hotellet är fint. Servicen är inte bra! De bokade fel på träningen vi hade, inga leende på personalen och maten var inte bra för att vara all inclusive."…"

Recension från 27 dec. 2019

Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only
COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY
COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY
3.5 out of 5
Valley Church Beach, Valley Church, Antigua
Priset är 3 657 kr per natt mellan 27 nov. och 28 nov.
4.6/5Wonderful! (421 recensioner)
Matupplevelse

"Allt var enligt förväntningarna, dock var maten och personalen utomstående och långt över förväntningarna."…"

Recension från 25 mars 2018

COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY
Jolly Beach Resort & Spa - All Inclusive
Jolly Beach Resort & Spa - All Inclusive
3 out of 5
Bolans Village, St. Mary's, P.O.Box W2009, Jolly Harbour, Antigua
Hämta priser
3.4/5Good! (998 recensioner)

"Very nice beach, very good service and fun activities. Costs a lot to go outside the hotel though so try to find someone else to split the rides with or take the bus."…"

Recension från 16 mars 2019

Jolly Beach Resort & Spa - All Inclusive
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

En semester i Antigua och Barbuda ger dig ett smakprov av Västindien

Boka en resa till Antigua och Barbuda. Detta resmål består av två öar och är känt för tropiska stränder, dykområden, djurliv och sin avslappnade karibiska livsstil. Antigua och Barbuda ligger i östra Karibiska havet och är fullt av undersköna stränder. De flesta resenärer besöker ön för att slappna av på de vita och skära sandstränderna eller simma bland rev och skeppsvrak. Många kommer även för att utforska fågellivet och de tropiska skogarna.

Antigua är den större av de två öarna, och det är här internationella flyg landar och kryssningsfartyg lägger till. När du har checkat in på ditt boende är det dags att bege sig till stranden. Det finns över hundra att välja mellan. Dickenson Bay och Runaway Bay på den nordvästra kusten är populära bland familjer, medan Half Moon Bay på sydöstra kusten är ett välkänt tillhåll för vindsurfare. Om du vill uppleva ett litet äventyr under semestern kan du prova att åka zipline ovanför träden i Antiguas regnskogar.

I huvudstaden St. John’s finns St. John's Cathedral, som byggdes i barockstil på mitten av 1800-talet. Shoppa på skördemarknaden på helgerna och lär dig mer om öns historia på Antigua och Barbudas museum.

Ett annat intressant resmål på Antigua är Nelsons skeppsvarv i English Harbour. Här bodde amiral Horatio Nelson i ett antal år på 1780-talet. Se även till att besöka nationalparken som omger området.

Res till Barbuda med färjetjänsten Barbuda Express. Färden tar cirka en och en halv timme. Barbuda är inte lika utbyggt som Antigua och har färre invånare och resorter. Här kan du besöka fregattfågelreservatet nära lagunen i nordväst. Här finns fler än 170 fågelarter. Bege dig in i kalkstensgrottorna vid Two Foot Bay och se fladdermössen som lever här.

Vattnet runt de båda öarna har flera områden som passar utmärkt för dykning och snorkling. Utöver djurlivet finns det många skeppsvrak att upptäcka i havet. Andra möjliga vattenbaserade aktiviteter är segling, kajakpaddling och fiske.

Om du äter ute bör du passa på att smaka på öns specialiteter: den extremt söta svarta ananasen på Antigua och hummern på Barbuda. Nationalrätten är ”fungie” (degknyten gjorda på majsmjöl och okra) och den mustiga köttgrytan ”pepperpot”.

Den bästa tiden att resa till Antigua och Barbuda är från mitten av december till mitten av april.  Vid denna tid är vädret fortfarande varmt, men inte lika hett som under sommaren. Res hit och upplev den avslappnade livsstilen, naturen och stränderna.