Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Resor till Colombia – landet vid två hav

Böljande berg, grönskande djungler, tropiska öar, städer från kolonialtiden och en välkomnande lokalbefolkning gör Colombia till ett alldeles särskilt resmål.

Detta spännande land besitter en enorm geografisk och kulturell mångfald. Du kan koppla av på stränder som kantas av palmer, vandra genom kaffeplantager, spana efter vilda djur i den frodiga regnskogen och uppleva den livliga kulturen. Colombia ligger i Sydamerikas nordvästra hörn, där det blickar ut över Karibiska havet och Stilla havet.

I Colombias samhällen och städer får du en glimt av landets historia och kultur. Huvudstaden Bogotá är berömd för sin gamla stadsdel från kolonialtiden, La Candelaria, och det pulserande nattlivet. Res till Colombia och lär dig dansa salsa så att du kan delta i karnevalen i Cali. Besök konstgallerierna och parkerna i Medellín, som fått smeknamnet Den eviga vårens stad. Upptäck monument från kolonialtiden och delta i det traditionella firandet av Semana Santa (påsken) i Popayán. Utforska platser som finns med på Unescos världsarvslista i historiska Mompox.

Ge dig ut på äventyr i Colombias otroligt vackra landskap. Boka ett weekendpaket till San Gil i Anderna där du kan prova på forsränning och skärmflygning. Vandra till glaciärsjöar och snötäckta berg i Parque Nacional El Cocuy. Upptäck Colombias kaffeodlingskultur på en vandring genom de pittoreska plantagerna i Zona Cafetera. Följ med på en flerdagsvandring till de magnifika ruinerna som grävts ut i Ciudad Perdida (Den förlorade staden).

I den sydöstra delen utgör Letica en inkörsport till djungeln och regnskogarna i den colombianska delen av Amazonas. Upplev Colombias cowboykultur på slätterna i den östliga regionen Orinoquía. Ta dig till de uråldriga gravarna i Tierradentro på hästryggen.

Colombia är det enda landet i Sydamerika som har kust mot både Stilla havet och Karibiska havet. Du hittar kristallklart vatten och orörda stränder i Santa Marta, Tanganga och det karnevalälskande Barranquilla. Beundra porten från kolonialtiden i Cartagena och besök de fantastiska öarna Islas del Rosario. På de karibiska öarna San Andrés och Providencia är dykningen och snorklingen av högsta klass. Tillbringa en weekend vid Bahía Solano med att spana efter knölvalar.

Efter åratal av oroligheter anses det nu förhållandevis säkert att resa till Colombia. Du möts av förbättrad säkerhet och en infrastruktur med goda transportmöjligheter och utmärkt turistservice. Colombianer har rykte om sig att vara ett av Sydamerikas vänligaste folk, och besökare får ett varmt mottagande.


Populära hotellerbjudanden i Colombia

Se alla 3 060 hotell i Colombia
561 kr
Courtyard by Marriott Bogota Airport

Courtyard by Marriott Bogota Airport

Avenida Calle 26, 96 J-90, Bogota
4,6
av 5, från 276 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i Calle 26 ligger 4,6 km från Zona Franca och 4,8 km från Hayuelos shoppingcenter. Bogota Botaniska trädgårdar och Maloka Science Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

566 kr
Hotel Habitel

Hotel Habitel

Avenida El Dorado, 100-97, Bogota
4,5
av 5, från 660 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i Calle 26 ligger 4 km från Hayuelos shoppingcenter och 4,2 km från Zona Franca. Bogota Botaniska trädgårdar och Nationella Universitetet i Colombia ligger också mindre än en mil härifrån.

Hostal Zleeping

Hostal Zleeping

Calle 22 No. 16-31, Santa Marta
3,5
av 5, från 2 recensioner
2.5 av 5.0

Detta hostal i Santa Marta ligger mindre än 2 km från Estadio Eduardo Santos, Santa Marta-katedralen och Parque de los Novios. Marina Santa Marta och Tullhuset ligger också 2 km härifrån.

912 kr
Intercontinental Cartagena De Indias

Intercontinental Cartagena De Indias

Bocagrande Carrera 1 No. 5-01, Cartagena
4,3
av 5, från 196 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Bocagrande, mindre än 5 km från Bocagrande-stranden, Puerta del Reloj och San Felipe de Barajas slott. San Pedro Clavers kyrka och kloster ligger 3,2 km härifrån.

936 kr
Hyatt Regency Cartagena

Hyatt Regency Cartagena

Carrera 1 No 12-118, Cartagena
4,7
av 5, från 121 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med spa i Bocagrande ligger mindre än 2 km från Naval de Cartagena-sjukhuset och San Pedro Clavers kyrka och kloster. Puerta del Reloj och San Felipe de Barajas slott ligger också 3 km härifrån.

1,088 kr
Medellin Marriott Hotel

Medellin Marriott Hotel

Calle 1a Sur #43a-83, Medellin
3,5
av 5, från 4 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i El Poblado ligger tio minuters promenad från La Strada-gallerian och Oviedo-varuhuset. Santa Fe-varuhuset och Poblado-parken ligger också en kvarts promenad härifrån.

673 kr
Dann Carlton Medellin Hotel

Dann Carlton Medellin Hotel

Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellin
4,0
av 5, från 722 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i El Poblado ligger 0,4 km från Poblado-parken och 4,6 km från Plaza de La Luz. La Strada-gallerian och Lleras-parken ligger också tio minuter härifrån.

368 kr
City Express Junior Bogota Aeropuerto

City Express Junior Bogota Aeropuerto

Diagonal 25G No. 95-66, Torre 2, Bogota
4,4
av 5, från 78 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i Calle 26 ligger mindre än 5 km från Hayuelos shoppingcenter, Maloka Science Museum och Salitre Plaza köpcentrum. Zona Franca ligger 4,9 km härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.