Början av huvudsektionen

All mat och dryck ingår på dessa all inclusive-boenden


Kolla priser på hotell i Dubai

Ikväll 14 dec - 15 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära all inclusive-hotell i Dubai

Se alla 1 359 boenden i Dubai
JA Beach Hotel
JA Beach Hotel
5.0 av 5.0 Within JA The Resort, Jebel Ali
4,4/5 (554 recensioner)
1 028 kr per nattför 2 gäster

bra hotell, bäste semester jag haft, kanske man ska satsa på kallare period so att kan njuta med allt. Kommer säkert att vara där igen.

Recension från 27 jul 2016
JA Palm Tree Court
JA Palm Tree Court
5.0 av 5.0 Within JA The Resort, Jebel Ali
Gratis avbokning
4,7/5 (253 recensioner)
1 456 kr per nattför 2 gäster

Vänliga o hjälpsamma personal Mycket bra mat Underhållning på kvällar saknades Underhållning för barn var inte det bästa Fantastisk vita stränder o pooler

Recension från 28 jul 2018
Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai
Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai
5.0 av 5.0 Dubai Desert Conservation Reserve, Murqquab
4,9/5 (79 recensioner)
8 904 kr per nattför 2 gäster

Amazing hotel - such a beautiful place and experience

Recension från 6 dec 2018
Rixos The Palm Dubai
Rixos The Palm Dubai
5.0 av 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
4,3/5 (480 recensioner)
1 732 kr per nattför 2 gäster

Rummet var fint och läget är fantastiskt, men servicen vad gäller bokningar och restaurangpersonal lämnade en del övrigt att önska. Med såna priser på mat och dryck (läs höga) så förväntar man sig bättre service. Wifi funkade men loggade ut ofta. Besvärligt som svensk i UAE då roaming och telefon ...

Recension från 18 maj 2018

Reseguide: All inclusive-hotell i Dubai

All inclusive-hotell i DubaiDubai är känt för att vara extra allt! Förenade Arabemiratens största stad sparar aldrig på krutet, så om du letar efter all inclusive-hotell i Dubai har du verkligen riktat in dig på rätt stad. I Dubai finns något för alla smaker – här kan du ena dagen ägna dig åt sporter som skärmflygning och snorkling, och den andra dagen checka in på ett lyxhotell ute i öknen efter en fartfylld dag med kamelridning och sandboarding.

Bo på all inclusive-hotell i Dubai

Dubai är känt för mycket, men mest känt är staden för sitt breda utbud av shopping och de enorma galleriorna. Shoppingen i Dubai handlar inte bara om att handla kläder och andra saker, utan lika mycket om upplevelsen i sig. Här finns bland annat världens största shoppingcenter, som stoltserar med ett enormt saltvattenakvarium med tropiska fiskar och en skridskobana. Inuti i galleriorna finns även mängder av restauranger och flera hotell.

Dubai är inte som något annat. Med öknen i ryggen och med Persiska viken vid sina fötter finns här mängder av möjligheter. Oavsett om du är ute efter en fartfylld och aktiv semester, en avslappnande stund på stranden eller vid poolen, eller om du letar efter ett barnvänligt resmål har du möjligheten att hitta ett hotell med allt inkluderat i Dubai. Staden är i mångt och mycket uppbyggd kring turism, vilket syns väldigt tydligt i det stora utbudet av hotell i Dubai. Du har därför mycket goda möjligheter att hitta ett boende som passar dina önskemål.