Början av huvudsektionen

All mat och dryck ingår på dessa all inclusive-boenden


Kolla priser på hotell i Dubai

Ikväll 22 feb. - 23 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära all inclusive-hotell i Dubai

Se alla 1 504 boenden i Dubai
JA Beach Hotel
JA Beach Hotel
5.0 av 5.0 Within JA The Resort, Jebel Ali
Gratis avbokning
4,4/5 (569 recensioner)
1 293 kr per natt för 2 gäster

Härligt hotell med sköna sängar och jättebra frukost. Ligger dock väldigt långt från själva staden så mycket onödig tid spenderas på transport om man vill besöka de vanliga turistmålen. Fantastiskt vänlig och hjälpsam personal på hela hotellet. Mycket rent och fräscht överallt.

Recension från 6 nov. 2018
JA Palm Tree Court
JA Palm Tree Court
5.0 av 5.0 Within JA The Resort, Jebel Ali
Gratis avbokning
4,7/5 (262 recensioner)
1 786 kr per natt för 2 gäster

Vänliga o hjälpsamma personal Mycket bra mat Underhållning på kvällar saknades Underhållning för barn var inte det bästa Fantastisk vita stränder o pooler

Recension från 28 juli 2018
Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai
Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai
5.0 av 5.0 Dubai Desert Conservation Reserve, Murqquab
4,9/5 (82 recensioner)
10 936 kr per natt för 2 gäster

Amazing hotel - such a beautiful place and experience

Recension från 6 dec. 2018
Rixos The Palm Dubai
Rixos The Palm Dubai
5.0 av 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
4,3/5 (488 recensioner)
2 275 kr per natt för 2 gäster

Rummet var fint och läget är fantastiskt, men servicen vad gäller bokningar och restaurangpersonal lämnade en del övrigt att önska. Med såna priser på mat och dryck (läs höga) så förväntar man sig bättre service. Wifi funkade men loggade ut ofta. Besvärligt som svensk i UAE då roaming och telefon ...

Recension från 18 maj 2018
Karta

Reseguide: All inclusive-hotell i Dubai

All inclusive-hotell i DubaiDubai är känt för att vara extra allt! Förenade Arabemiratens största stad sparar aldrig på krutet, så om du letar efter all inclusive-hotell i Dubai har du verkligen riktat in dig på rätt stad. I Dubai finns något för alla smaker – här kan du ena dagen ägna dig åt sporter som skärmflygning och snorkling, och den andra dagen checka in på ett lyxhotell ute i öknen efter en fartfylld dag med kamelridning och sandboarding.

Bo på all inclusive-hotell i Dubai

Dubai är känt för mycket, men mest känt är staden för sitt breda utbud av shopping och de enorma galleriorna. Shoppingen i Dubai handlar inte bara om att handla kläder och andra saker, utan lika mycket om upplevelsen i sig. Här finns bland annat världens största shoppingcenter, som stoltserar med ett enormt saltvattenakvarium med tropiska fiskar och en skridskobana. Inuti i galleriorna finns även mängder av restauranger och flera hotell.

Dubai är inte som något annat. Med öknen i ryggen och med Persiska viken vid sina fötter finns här mängder av möjligheter. Oavsett om du är ute efter en fartfylld och aktiv semester, en avslappnande stund på stranden eller vid poolen, eller om du letar efter ett barnvänligt resmål har du möjligheten att hitta ett hotell med allt inkluderat i Dubai. Staden är i mångt och mycket uppbyggd kring turism, vilket syns väldigt tydligt i det stora utbudet av hotell i Dubai. Du har därför mycket goda möjligheter att hitta ett boende som passar dina önskemål.