Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Emporia

Ikväll 26 juni - 27 juni
Till helgen 28 juni - 30 juni
Nästa helg 5 juli - 7 juli

Populära hotell nära Emporia

Se alla 566 boenden i Emporia

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Bosses Gästvåningar - Hostel
Bosses Gästvåningar - Hostel
2.0 av 5.03.3 km från Emporia
4,2/5 (30 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Helt ok för att sova och jobba.

Recension från 27 apr. 2018
Quality Hotel View
Quality Hotel View
3.0 av 5.00.3 km från Emporia
Gratis avbokning
4,5/5 (1046 recensioner)
777 kr per natt för 2 gäster

Utöver den fantastiskt lugna och harmoniska miljön utmärkte sig personalen genom sitt fina bemötande. Oavsett om det var i receptionen eller i matsalen möttes kan av personlig och vänlig personal. Som glutenintolerant var det en fröjd att äta hotellfrukost. De små detaljerna som egen brödrost och ...

Recension från 18 maj 2019
Best Western Malmo Arena Hotel
Best Western Malmo Arena Hotel
4.0 av 5.00.1 km från Emporia
Gratis avbokning
4,2/5 (2556 recensioner)
655 kr per natt för 2 gäster

Bra bemötande, modernt roligt att de stod Nilsson lite här och där

Recension från 23 juni 2019
Good Morning+ Malmö
Good Morning+ Malmö
3.0 av 5.02.2 km från Emporia
Gratis avbokning
3,9/5 (1166 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

lugnt svalt rum men dåligt dammsuget golv md sand kvar

Recension från 23 maj 2019
Modern Premium Studio Apartment
Modern Premium Studio Apartment
3.5 av 5.02.1 km från Emporia
2,3/5 (3 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Tråkigt med kontant betalning

Recension från 9 okt. 2018
Scandic Triangeln
Scandic Triangeln
4.0 av 5.04.0 km från Emporia
Gratis avbokning
4,4/5 (2986 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Stora ljusa rum, fantastisk utsikt.Samt jätte centralt i stan

Recension från 20 juni 2019
The More Hotel
The More Hotel
3.0 av 5.03.8 km från Emporia
4,4/5 (1053 recensioner)
1 095 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt mysigt hotell med stora rum, sköna sängar och god frukost!

Recension från 18 feb. 2019
Scandic Malmö City
Scandic Malmö City
3.5 av 5.04.5 km från Emporia
Gratis avbokning
4,2/5 (1084 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Centralt, stora bra rum & god frukost. Frukt och kaffe fanns att tillgå, lån av paraply inga problem. Bra med parkerings möjligheter precis utanför.

Recension från 22 mars 2019
Clarion Hotel Malmo Live
Clarion Hotel Malmo Live
4.0 av 5.05.0 km från Emporia
Gratis avbokning
4,6/5 (1689 recensioner)
1 026 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt ställe, vacker, bekvämt, fantastisk frukost och centralt. Mycket serviceminded personal! Mitt förstaval i Malmö.

Recension från 21 juni 2019
Karta

Hotell nära Emporia: Emporia är med sina cirka 230 butiker och restauranger, spridda över en yta på 93 000 kvadratmeter, utan tvekan ett av Skandinaviens största shoppingcenter. Ditt hotell nära Emporia ligger också nära Malmö Arena, som erbjuder mängder av spännande musikföreställningar och hockey på elitnivå.

När du bokar en övernattning nära Emporia väljer du mellan tre- och fyrstjärniga konferenshotell med inriktning på affärsresande och strandnära, lite större familjeboenden i en lugnare miljö. Ditt hotell nära Emporia ligger på kort promenadavstånd från shoppingen, eller max tio minuter bort med kollektivtrafiken, beroende på dina prioriteter.

Din resa till Emporia går särskilt lätt med kollektivtrafiken. Du reser enkelt till Hyllie station med tåg från hela Sverige, eller direkt från Copenhagen Airport på under 15 minuter. Väl framme på stationen, som ligger granne med shoppingcentret, är avståndet till Emporia så kort att det knappast kan räknas som en promenad.

Var ska man boka hotell nära Emporia?

Du som letar boende nära Emporia, med kortast möjliga avstånd till både shoppingen och evenemangen, väljer ett boende i Hyllie. Emporia ligger då ett stenkast från ditt hotell, och du når snabbt och enkelt ditt boende till fots från Hyllie station, om du reser med tåg, eller från väg E20, om du reser med bil. Ditt hotell i Hyllie är trestjärnigt, inriktar sig på konferens och erbjuder restaurang, bar och fitnesscenter.

När du väljer ett boende i Limhamn kan du kombinera ett trestjärnigt strandnära boende med närhet till Emporia. Bussen till shoppingcentret tar endast tio minuter och avgår sex gånger i timmen under rusningstid.

Hotellen runt Malmö centralstation ligger onekligen något längre bort från Emporia, men med tåget tar färden endast åtta minuter, och du har Malmös centrala shoppingstråk, uteliv och sevärdheter nära till hands. Här ger det stora hotellutbudet dig dessutom desto fler alternativ att välja mellan.

Med familjen på hotell nära Emporia

När du bokar ett boende i Limhamn har du inte enbart nära till shoppingen på Emporia, du har också nära till badstranden, lekplatsen och familjeaktiviteter som minigolf och discgolf. De boenden som finns i Limhamn är dessutom familjeinriktade, med närbutik där barnen kan köpa glass, och lite större utrymme. Du väljer exempelvis mellan ett extra stort familjerum på ett hemtrevligt hotell direkt på stranden och en ljus och mysig stuga med havet runt knuten. Din fyrbenta familjemedlem är naturligtvis välkommen på boende i Limhamn, och det är inte heller ovanligt att barn under åtta år bor gratis i målsmans sällskap. Din fyrbenta familjemedlem är även välkommen på hotellen i Hyllie.

Med jobbet på hotell nära Emporia

När business-service, mötesrum och konferensmöjligheter är ett måste väljer du med fördel ett hotell i Hyllie. Här ligger ditt konferenshotell med restaurang och fitnesscenter endast ett stenkast från Emporia. Du kan också välja ett hotell vid Malmö centralstation. Här finns det stilrena trestjärniga och lyxiga fyrstjärniga hotell med fokus på affärsresande, nära Malmös uteliv och endast sju minuter med tåg från Emporia.