Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Malmö Arena

Ikväll 22 maj - 23 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Malmö Arena

Se alla 541 boenden i Malmö Arena

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Bosses Gästvåningar - Hostel
Bosses Gästvåningar - Hostel
2.0 av 5.03,2 km från Malmö Arena
4,2/5 (30 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Helt ok för att sova och jobba.

Recension från 27 apr. 2018
Best Western Malmo Arena Hotel
Best Western Malmo Arena Hotel
4.0 av 5.00,2 km från Malmö Arena
Gratis avbokning
4,2/5 (2 482 recensioner)
747 kr per natt för 2 gäster

Jag gillar hårda golv, (inte mattor). Fantastisk utsikt från skybaren men bistromenyn helt kass.

Recension från 20 maj 2019
Quality Hotel View
Quality Hotel View
3.0 av 5.00,3 km från Malmö Arena
Gratis avbokning
4,5/5 (1 009 recensioner)
1 149 kr per natt för 2 gäster

Utöver den fantastiskt lugna och harmoniska miljön utmärkte sig personalen genom sitt fina bemötande. Oavsett om det var i receptionen eller i matsalen möttes kan av personlig och vänlig personal. Som glutenintolerant var det en fröjd att äta hotellfrukost. De små detaljerna som egen brödrost och ...

Recension från 18 maj 2019
Good Morning+ Malmö
Good Morning+ Malmö
3.0 av 5.02,1 km från Malmö Arena
Gratis avbokning
3,9/5 (1 217 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Tyst rum, men en bit från centrum.

Recension från 2 dec. 2018
Scandic Triangeln
Scandic Triangeln
4.0 av 5.03,9 km från Malmö Arena
Gratis avbokning
4,4/5 (2 963 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Gillar närheten till allt! Lite för liten frukostmatsal till alla gäster

Recension från 6 maj 2019
Modern Premium Studio Apartment
Modern Premium Studio Apartment
3.5 av 5.02,1 km från Malmö Arena
Gratis avbokning
2,3/5 (3 recensioner)
1 200 kr per natt för 2 gäster

Tråkigt med kontant betalning

Recension från 9 okt. 2018
The More Hotel
The More Hotel
3.0 av 5.03,8 km från Malmö Arena
4,4/5 (1 041 recensioner)
1 195 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt mysigt hotell med stora rum, sköna sängar och god frukost!

Recension från 18 feb. 2019
Teaterhotellet
Teaterhotellet
3.0 av 5.03,9 km från Malmö Arena
3,8/5 (1 190 recensioner)
795 kr per natt för 2 gäster

Det var underbart att uppleva den teaterhotellen Vilket jag tyckte om. Vaäldigt mycket så vill jag gärna komma tillbaks

Recension från 9 maj 2019
Pittoreskt Gatuhus i Centrala Malmö
Pittoreskt Gatuhus i Centrala Malmö
3 km från Malmö Arena
Hämta priser per natt för 2 gäster

Als wir buchten, stimmten die Bilder nicht mit dem überein was wir bei unserer Ankunft vorfanden. Das hat uns schon enttäuscht, es waren Aufnahmen von der Nachbarwohnung. Das einzige Positive war, das es da ruhig war und Wlan funktionierte. Das Bett das meine Mutter bekam, war sehr dünn und sie spürte ...

Recension från 19 dec. 2018
Karta

Hotell nära Malmö Arena: Eurovision Song Contest, ishockey, världsmästerskap i handboll, musikalföreställningar och rockkonserter är bara ett axplock av de evenemang Malmö Arena har bjudit på hitintills. Med ett hotell nära Malmö Arena har du dessutom ett av Skandinaviens största shoppingcenter runt hörnet och perfekt läge för att utforska hela Öresundsregionen.

När du bokar en övernattning nära Malmö Arena väljer du framförallt mellan tre- och fyrstjärniga konferenshotell med inriktning på affärsresande eller evenemang, och strandnära familjeboenden med lite större ytor och en lugnare omgivning. Ditt hotell nära Malmö Arena ligger på kort promenadavstånd från de spännande evenemangen, eller max tio minuter bort med kollektivtrafiken, beroende på dina prioriteter.

Din resa till Malmö Arena går smidigt med kollektivtrafiken. Du kan lätt resa till Hyllie station med tåg från hela Sverige, eller direkt från Copenhagen Airport på under 15 minuter. Väl framme på stationen, som ligger granne med arenan, är avståndet till Malmö Arena så kort att det knappast kan räknas som en promenad.

Var ska man boka hotell nära Malmö Arena?

Om du letar efter det boende nära Malmö Arena som har kortast möjliga avstånd till evenemangen och sporten såväl som det enorma shoppingcentret Emporia väljer du ett boende i Hyllie. Ditt hotell ligger då som längst ett stenkast från arenan, och du når mycket enkelt ditt boende till fots från Hyllie station, om du reser med tåg, eller från väg E20, när du reser med bil.

Om du väljer ett boende i Limhamn kan du kombinera ett trestjärnigt strandnära hotell med närhet till evenemangen på Malmö Arena och shoppingen på Emporia. Bussen från Limhamn tar endast tio minuter och avgår sex gånger i timmen under rusningstid.

Om du väljer ett boende nära Malmö centralstation ligger ditt hotell onekligen något längre bort från Malmö Arena, men med tåget tar färden till arenan endast åtta minuter, och du kan enkelt utforska Malmös mysiga uteliv, stadens sevärdheter och shoppinggatorna när du stiger ut genom hotelldörren. Här är dessutom hotellutbudet som störst.

Med familjen på hotell nära Malmö Arena

Om du väljer att boka ett boende i Limhamn har du inte enbart nära till de spännande evenemangen på Malmö Arena, du har också badstranden, lekplatsen och familjeaktiviteter, som minigolf och discgolf, runt hörnet. Ditt boende i Limhamn inriktar sig dessutom på barnfamiljen, med en närbutik där barnen kan köpa lördagsgodis, och de större utrymmena som barnfamiljen ofta behöver. Du kan exempelvis välja mellan ett familjerum med lite större yta på ett hemtrevligt hotell på stranden, eller en ljus och mysig stuga med havsbadet ett stenkast bort. Din fyrbenta familjemedlem är naturligtvis också välkommen i Limhamn, och det är inte heller ovanligt att barn under åtta år bor gratis i målsmans sällskap.

Med jobbet på hotell nära Malmö Arena

När man reser med jobbet vill man ibland ha tillgång till business-service, mötesrum och konferensmöjligheter. Då väljer du mellan moderna trestjärniga hotell med fitnesscenter och restaurang, precis vid Malmö Arena, och stilrena och lyxiga hotell vid Malmö centralstation, endast sju minuter från Malmö Arena.