Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Eslöv 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Eslöv med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Eslöv. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Eslöv

Hotel Stensson
Hotel Stensson
3 out of 5
Stora Torg 12, Eslöv
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 195 kr per natt mellan 8 mars och 9 mars
4.6/5Wonderful! (59 recensioner)

"Mycket bra vistelse tyvärr så saknades en hårfön på rummet (liten detalj) tråkigt att vi inte kunde få middag i restaurangen på hotellet, eftersom vi kom dit för att fira en högtidsdag, men det kan ju ingen rå för när det är som det är med coronan, fick tag i en restaurang på gångavstånd, som hotellet ..."…"

Recension från 2 nov. 2020

Hotel Stensson
Grottbyn - Near Skånes Djurpark
Grottbyn - Near Skånes Djurpark
2.5 out of 5
Jularp 145, Höör, Skåne
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 550 kr per natt mellan 8 mars och 9 mars
4.2/5Excellent! (18 recensioner)
Mysigt

"Supertrevligt och jättemysigt!"…"

Recension från 31 okt. 2020

Grottbyn - Near Skånes Djurpark
ELISEFARM
ELISEFARM
3.5 out of 5
Fogdarp 747, Höör
Priset är 1 040 kr per natt mellan 10 mars och 11 mars
4/5Very Good! (67 recensioner)

"Spa var inte så fräsch för det var mycket disk kvar överallt. Inget fylldes på: vatten, fotsalt. Annars mysig inredning och rena pooler. Rummet var fint!"…"

Recension från 1 nov. 2020

ELISEFARM
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Eslöv

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Eslöv

Boka flygresa och boende tillsammans via Expedia. Minimera stressen genom att satsa på ett paketerbjudande och få det mesta för pengarna. Med de extra pengarna kan du shoppa lite mer när du är i Eslöv. Besparingar på upp till $603 finns tillgängliga för de resenärer som väljer paketresor. Vår stora databas har cirka 400 flygbolag och 321,000 hotell globalt.

Platser att besöka i Eslöv

Behöver du lite inspiration till vad du och din familj kan göra under en resa till Eslöv? Låt oss hjälpa till! Nu är det dags att sluta tillbringa timme efter timme på resewebbplatser! Packa istället väskorna, ta med ett extra batteri till kameran och res iväg! När du kommer fram kan du ge dig ut och fråga lokalborna efter deras bästa tips.

Närmaste flygplatsen till Eslöv

Sturup (MMX) ligger endast 35 kilometer från ditt hotell, vilket gör att den är ett bra alternativ för din resa till Eslöv.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Eslöv (med omnejd)?
Eslöv (med omnejd) är fullt av turister i . Om du inte är så förtjust i folksamlingar och föredrar ett mer avslappnat tempo kan du istället boka in din resa i . Har du en reskassa att hålla dig till? Titta då gärna på de utmärkta erbjudandena i . I är priserna generellt högre jämfört med resten av året och då är priserna för boende som högst.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Eslöv (med omnejd)?
Generellt sett kan du som resenär söka bland flygpriser på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Föredrar du att boka i sista minuten? Med turen på din sida kan du även hitta ett prisvärt flyg endast några veckor innan din resa.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Eslöv (med omnejd)?
Vi har redan låga priser, men du kan få ett ännu bättre erbjudande om du bokar boende, flyg och hyrbil tillsammans. Med en paketresa från Expedia får du tydliga prissättningar och stora valmöjligheter.