Förslag på billiga flygresor till Daytona Beach

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Daytona Beach

Flyg till

Drömmer du om den perfekta platsen för att njuta av varm sommarsol, sand mellan tårna och en plats där du kan leka i vågorna? Då kanske du drömmer om ett flyg till i Florida. Det subtropiska klimatet gör till en populär badort. Den nästan fyra mil långa sandstranden är ett populärt utflyktsmål, runt vilket stadens uteliv och mysiga parker sträcker ut sig. Från stranden utforskar du enkelt underhållningen på Daytona Beach Boardwalk, där du finner såväl restauranger och shopping som spel och karuseller.

har också sedan länge hyllats som världens racinghuvudstad. Här, på Daytona International Speedway, ser du några av de mest prestigefyllda NASCAR-tävlingarna, en populär amerikansk form av racing med trimmade standardbilar. Även om det inte är en tävling precis när du är i staden kan du alltid passa på att ta en rundtur och se utställningarna. Tillbringa också din tid med att besöka s många museer, som Southeast Museum of Photography, Museum of Arts and Sciences och Marine Science Center, efter några lata dagar på stranden. erbjuder också en förstklassig golfbana, LPGA International, för familjens golffantaster.

Prisvärda flyg tur och retur till

Att flyga till behöver inte ta mer än 15 timmar, men om du kan tänka dig en extra mellanlandning eller ett par timmars extra väntetid på flygplatserna kan du ofta spara mycket pengar. Om du vill spara pengar utan att förlora tid på att sitta och vänta kan du istället boka din flygbiljett till en av de större flygplatserna i Orlando, ungefär tio mil från . Då kan du dessutom ofta komma undan med bara en mellanlandning. Med de extra pengarna du sparar kan du tillbringa en fartfylld dag på Daytona International Speedway.

Ditt flyg till kommer fram

Det finns ett flertal flygplatser att välja mellan när du planerar din resa till . Enklast är det om du kan boka din flygbiljett till så att du landar på Daytona Beach International Airport (DAB), en halvmil från centrala . Detta är en medelstor flygplats med ett fullgott serviceutbud. Här finns kaféer och bistron som serverar dryck och enklare måltider, samt en liten butik och gratis wi-fi. Från flygplatsen tar du dig sedan till ditt hotell i med taxi, regionalbuss eller skytteltrafik.

Ibland kan det vara lättare att hitta flygresor till en flygplats som ligger lite längre bort, exempelvis Orlando-Sanford International Airport (SFB), sju mil från , eller Orlando International Airport (MCB), elva mil bort. Eftersom det kan vara svårt att ta sig till med kollektivtrafiken är detta framförallt ett alternativ för dig som planerar att ta dig runt med hyrbil i . Din marktransport är då löst och bilen väntar på dig när du landar.

Information om flyg till Daytona Beach

Destinationens flygplats Daytona Beach
IATA-kod för ankomstflygplats DAB

Populära flyg till Daytona Beach

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.