Billiga flygbiljetter till Eslöv

Förslag på billiga flygresor till Eslöv

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 369 kr för enkelflyg och 1 416 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation

Om Eslöv

Flyg till Eslöv

Eslöv är kommunens centralort och här finner du ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Kulturutbudet är varierat, och närheten till naturen gör det lätt att ta del av de många fritidsaktiviteterna. Med stadens centrala läge mitt i Skåne är ditt boende i Eslöv den bästa utgångspunkten för att utforska resten av landskapet. Med Expedia är det lätt att hitta billiga flyg till Eslöv. Varför inte boka en paketresa till Eslöv? Då kan du kombinera flyg med boende och hyrbil till ett bra pris. Börja planera ditt skånska äventyr redan idag!

Hur du tar dig med flyg till Eslöv

Du kan ta dig till och från Eslöv med tåg. Från centralstationen avgår tåg i riktning mot Lund/Malmö/Köpenhamn/Helsingör respektive Hässleholm/Växjö/Kalmar. Det finns även enstaka tåg som går till Stockholm. Men allra smidigast blir det om du bokar en flygresa till Eslöv.

Flyger du hit landar du på Malmö Airport, som tidigare hette Sturup flygplats, och ligger 45 kilometer söderut. Från flygplatsen tar du dig snabbt till staden via antingen Malmö eller Lund med lokaltrafiken. Flygbussar avgår direkt utanför terminalen på flygplatsen, och tar dig till respektive stad på omkring 40 minuter. Från Malmö tar tåget till Eslöv 30 minuter och från Lund tar resan med tåg omkring 10 minuter. Från Lund kan du välja mellan två olika tågoperatörer.

Väl framme på din destination går det bra att upptäcka stadskärnan till fots eller att ta sig runt med de tre stadsbusslinjerna som trafikeras av Skånetrafiken.

Flygresor till Eslöv – natur och sevärdheter

Boka flygbiljetter till Eslöv och var med om en genuin naturupplevelse när du besöker vackra Abullhagens naturreservat, som ligger i den sydöstra utkanten av staden. Naturreservatet omger sjön Långakärr och är av stort intresse, då två glaciära avlagringar möts här – nordostmoränen och den baltiska moränen. Här hittar du även Höra Hög, som är en gravhög från järnåldern. Ett annat sätt att komma ut i naturen på är att ta en golfrunda. Eslövs Golfklubb på Ellinge är en av Skånes mest populära golfbanor. Den ligger på historisk mark som tillhör Ellinge herresäte, vilket har anor från 1100-talet.

Den kulturintresserade kan besöka stadsmuseet, där du kan se en utställning om hur Eslöv har utvecklats från by till modern stad, eller gå på stadens bluesfestival, som arrangerats sedan år 2000. Både stora och små besökare kommer att förtrollas av Eslövs Leksaksmuseum, där du bland annat kan se 400 Barbiedockor och 9 000 tennsoldater.

Se mer av Skåne!

Vill du hyra bil i Eslöv är det lätt att ta sig runt i närområdet. Trollenäs slott är ett charmigt utflyktsmål i området som är trevligt att besöka oavsett årstid. Slottet har anor från 1380-talet, och du kan fika i slottskaféet eller strosa i den vackra slottsparken. Eller varför inte åka till Skånes Djurpark? Det är världens största djurpark med nordiska djur och en av landskapets populäraste attraktioner. Flyg till Eslöv och upplev allt som Skåne har att erbjuda!

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Eslöv?
Om du anländer med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats som passar bäst. Eslöv har bara en, Köpenhamn (CPH-Kastrup).
Hur långt från centrala Eslöv ligger CPH?
Längre resor är inga problem, så länge du planerar ordentligt i förväg. Den centrala delen av Eslöv ligger omkring 45 kilometer bort från CPH, så titta närmre på hur du enklast kan ordna resan dit innan planet landar.
Kan jag flyga till Eslöv?
Gör din flygresa till Eslöv enkel och lätt genom att besöka våra reseråd under covid-19. Det är ett utmärkt sätt att hålla dig informerad om gällande restriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Eslöv?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Eslöv kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Eslöv med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Eslöv kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Eslöv?
Besökare som ska flyga till Eslöv har stora valmöjligheter. Beroende på var ditt boende ligger och vilka erbjudanden det finns för stunden landar du förmodligen på CPH (45 kilometer från centrum), Malmö (MMX-Sturup) (35 kilometer från centrum) eller AGH (55 kilometer från centrum).
Hur många flygbolag flyger till Eslöv?
Det finns 54 flygbolag som kopplar samman Eslöv med 139 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Eslöv?
SAS och Norwegian Air International erbjuder många flygalternativ till Eslöv, och ett av de populäraste sätten att ta sig hit är med ett SAS-flyg från Stockholm.
Hur många direktflyg går det till Eslöv?
Det går 2 242 direktflyg till Eslöv i veckan, så du kommer att landa innan du ens har hunnit säga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Eslöv från?
Många resenärer som flyger till Eslöv stiger på planet från en flygplats i Oslo, Gamla stadskärnan eller Stockholm.
Hur lång tid tar flyget till Eslöv?
Om du flyger från Oslo är du i luften cirka 1 timme och 10 minuter innan du landar i Eslöv. Från flygplatsen i Gamla stadskärnan tar flyget omkring 2 timmar och 8 minuter, medan den genomsnittliga flygtiden från Stockholm är ungefär 1 timme och 16 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Eslöv?
Dröj inte till precis innan avresan med att boka biljetterna. Det tipset kan du få höra från flera vana resenärer. Om du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och priserna är ofta lägre. Du skulle också kunna bredda din sökning och jämföra alternativen. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du kanske hitta bättre priser genom att flyga till en mindre trafikerad terminal. Till sist kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte dröja, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Eslöv?
Beroende på din avreseort kan flyget till Eslöv vara lätt avklarat eller verka pågå för evigt. Vi har samlat ihop en del tips som kanske hjälper dig att komma igång med resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en stressfri flygtur är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: pass, dina resedokument, din plånbok och eventuella mediciner. Därefter ska du koma ihåg att ta med dig saker som kan hålla dig sysselsatt, till exempel elektronik eller en spännande bok. Det kan även vara smart att packa med dig laddare, öronproppar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du komma ihåg att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en sax eller något annat vasst föremål någonstans i väskan. Explosiva eller brandfarliga artiklar, som tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt ska vara din högsta prioritet när du bestämmer hur du ska vara klädd på flyget. Fundera även noga på vilka skor du ska ha på dig, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna under flygturen. Välsittande skor med flat sula brukar vara det bästa alternativet.
  • På längre flygresor kan vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar uppstår efter utdragna perioder av stillasittande. För att undvika att drabbas av detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Du kan även minska risken genom att ha på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Eslöv?
Hemligheten är att vara väl förberedd redan innan du anländer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till Eslöv utan onödiga dröjsmål. Följ tipsen nedan för att inleda din semester på bästa möjliga vis.

  • Först och främst måste du visa upp ditt pass och boardingpass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt redo, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Lägg av allt som sannolikt skulle aktivera larmet, såsom hörlurar och jackor. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronik, till exempel din mobil och surfplatta, måste också gå genom skannern.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Inga problem. Så länge behållaren inte rymmer mer än 100 milliliter och du har lagt den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den på flyget.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Stövlar och andra tyngre skor granskas ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig är du tvungen att lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Eslöv
Destinationens flygplatsSturup
IATA-kod för ankomstflygplatsMMX
DestinationMalmö
Flygpris707 kr

Populära flyg till Eslöv

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 369 kr för enkelflyg och 1 416 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines