Billiga flygbiljetter till Fuengirola

Förslag på billiga flygresor till Fuengirola

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 359 kr för enkelflyg och 883 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Vueling Airlines
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Om Fuengirola

Flyg till Fuengirola

Fuengirola är ett av Solkustens mest populära resmål! Här har många nordbor valt att ha sina semesterboenden, men staden är också väldigt populär bland spanjorerna själva. En av anledningarna till att orten blivit så populär är vädret, som innebär heta somrar och milda vintrar. Det är sällan som temperaturen sjunker under sjutton grader, och då endast några månader om året. När du tar dig med flyg till Fuengirola är Málagas flygplats närmast – det tar ungefär 30 minuter att ta sig hit med flygbuss eller tåg. Från Málagas flygplats går tågen, tren de cercanías (linje C-1), från terminal 3. Det går flygbussar direkt från flygplatsen till din destination, och det finns även möjlighet till att hyra bil.

Eftersom Solkusten är ett så populärt resmål bland svenskar och skandinaver är det inte svårt att hitta billiga flyg till Fuengirola via Málagas flygplats. Från Stockholm, Malmö och Göteborg flyger flera bolag direkt till Málaga. Många som bokar resor till Fuengirola och Solkusten väljer dock att boka både hotell i Fuengirola och flyg i ett och samma paket. Då kan det också ordnas med transport mellan flygplatsen och hotellet. Längs med Solkusten finns också många andra trevliga orter, till exempel Marbella. Hit tar du dig enkelt med buss. Om du vill hyra bil i Fuengirola är det ett ypperligt tillfälle att åka längs med kusten och besöka de mindre orterna, och kanske hitta någon liten avlägsen strand där du slipper trängas med andra semesterfirare.

Boka flygbiljetter till Fuengirola och Solkusten

Staden som ursprungligen var en liten fiskeby har sedan 1960-talet utökats till en expansiv turiststad. Nästan all ekonomi här är på något vis sammankopplad med turistindustrin. I staden bor det i nuläget drygt 77 000 personer, och här finns många aktiviteter för alla åldrar – som en vattenpark och en zoologisk trädgård – och den 7 kilometer långa strandremsan erbjuder mycket sol och bad. Staden är också ett bra resmål för den som tycker om att shoppa. På tisdagar hålls till exempel Solkustens största marknad i staden, och det finns mängder av butiker med märkeskläder och designervarumärken. Här finns självklart också ett stort utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Det finns hotell i alla prisklasser, och du kan välja att antingen boka en paketresa eller bara köpa en flygstol till Fuengirola.

Närheten till andra städer och orter gör detta till en utmärkt semesterort, då du har nära till det mesta och kan variera dina aktiviteter efter humör och sinnesstämning. Det går dagligen bussar till andra städer, som till exempel Sevilla och Granada. Solkusten är fullspäckad av varierande platser och intressanta sevärdheter. Här finns storstaden Málaga, den populära turiststaden Marbella och en mängd mindre, pittoreska byar. Tack vare den intressanta historien som sträcker sig så långt som 2 800 år tillbaka finns mängder av intressanta utgrävningar, museer, borgar och ruiner att besöka. Det är enkelt att hitta flygresor till Fuengirola och resten av Solkusten från de flesta europeiska städer, och även från andra städer i Spanien.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Fuengirola

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 359 kr för enkelflyg och 883 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle