Billiga flygbiljetter till Fuengirola

Förslag på billiga flygresor till Fuengirola

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 819 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Iberia
Lufthansa
Brussels Airlines
Iberia
KLM

Om Fuengirola

Flyg till Fuengirola

Fuengirola är ett av Solkustens mest populära resmål! Här har många nordbor valt att ha sina semesterboenden, men staden är också väldigt populär bland spanjorerna själva. En av anledningarna till att orten blivit så populär är vädret, som innebär heta somrar och milda vintrar. Det är sällan som temperaturen sjunker under sjutton grader, och då endast några månader om året. När du tar dig med flyg till Fuengirola är Málagas flygplats närmast – det tar ungefär 30 minuter att ta sig hit med flygbuss eller tåg. Från Málagas flygplats går tågen, tren de cercanías (linje C-1), från terminal 3. Det går flygbussar direkt från flygplatsen till din destination, och det finns även möjlighet till att hyra bil.

Eftersom Solkusten är ett så populärt resmål bland svenskar och skandinaver är det inte svårt att hitta billiga flyg till Fuengirola via Málagas flygplats. Från Stockholm, Malmö och Göteborg flyger flera bolag direkt till Málaga. Många som bokar resor till Fuengirola och Solkusten väljer dock att boka både hotell i Fuengirola och flyg i ett och samma paket. Då kan det också ordnas med transport mellan flygplatsen och hotellet. Längs med Solkusten finns också många andra trevliga orter, till exempel Marbella. Hit tar du dig enkelt med buss. Om du vill hyra bil i Fuengirola är det ett ypperligt tillfälle att åka längs med kusten och besöka de mindre orterna, och kanske hitta någon liten avlägsen strand där du slipper trängas med andra semesterfirare.

Boka flygbiljetter till Fuengirola och Solkusten

Staden som ursprungligen var en liten fiskeby har sedan 1960-talet utökats till en expansiv turiststad. Nästan all ekonomi här är på något vis sammankopplad med turistindustrin. I staden bor det i nuläget drygt 77 000 personer, och här finns många aktiviteter för alla åldrar – som en vattenpark och en zoologisk trädgård – och den 7 kilometer långa strandremsan erbjuder mycket sol och bad. Staden är också ett bra resmål för den som tycker om att shoppa. På tisdagar hålls till exempel Solkustens största marknad i staden, och det finns mängder av butiker med märkeskläder och designervarumärken. Här finns självklart också ett stort utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Det finns hotell i alla prisklasser, och du kan välja att antingen boka en paketresa eller bara köpa en flygstol till Fuengirola.

Närheten till andra städer och orter gör detta till en utmärkt semesterort, då du har nära till det mesta och kan variera dina aktiviteter efter humör och sinnesstämning. Det går dagligen bussar till andra städer, som till exempel Sevilla och Granada. Solkusten är fullspäckad av varierande platser och intressanta sevärdheter. Här finns storstaden Málaga, den populära turiststaden Marbella och en mängd mindre, pittoreska byar. Tack vare den intressanta historien som sträcker sig så långt som 2 800 år tillbaka finns mängder av intressanta utgrävningar, museer, borgar och ruiner att besöka. Det är enkelt att hitta flygresor till Fuengirola och resten av Solkusten från de flesta europeiska städer, och även från andra städer i Spanien.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Fuengirola?
Om du reser med flyg behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Fuengirola har bara en enda, Malaga (AGP).
Hur långt från centrala Fuengirola ligger AGP?
Om du har bokat boende i centrum i Fuengirola är det en god idé att bestämma hur du ska åka in till staden innan du ger dig av. Stadskärnan ligger 19 kilometer från terminalen på AGP.
Kan jag flyga till Fuengirola?
Läs våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Fuengirola. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Fuengirola?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Fuengirola kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Fuengirola med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Fuengirola kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Fuengirola?
När du landar på Malaga (AGP) börjar ditt äventyr i Fuengirola på riktigt. Stadens huvudsakliga flygplats ligger 19 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Fuengirola?
Det finns 45 flygbolag som flyger till Fuengirola, från 136 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Fuengirola?
Majoriteten av alla flyg till Fuengirola drivs av easyJet, Vueling eller British Airways, och easyJet ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten är London.
Hur många direktflyg går det till Fuengirola?
Att organisera en fantastisk resa till Fuengirola är lätt när du har 1 442 direktflyg att välja och vraka bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Fuengirola från?
Många som flyger till Fuengirola stiger på planet från någon av flygplatserna i London, Newport eller Redhill.
Hur lång tid tar flyget till Fuengirola?
Om du ska resa med flyg till Fuengirola från London tar resan omkring 2 timmar och 53 minuter. Om du stiger på planet i Newport bör du räkna med att vara i luften i runt 2 timmar och 55 minuter. Med Redhill som startpunkt ligger Fuengirola ungefär 2 timmar och 44 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Fuengirola?
Vänta inte till precis innan avfärden med att boka flygbiljetterna. Det tipset har du nog fått höra från många vana resenärer. Om du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja bland, och priserna brukar vara lägre. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om resmålet har flera flygplatser. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Glöm inte heller att jämföra biljettpriser från olika flygbolag. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka direkt om du väl har hittat ett fint erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite kunskap och kanske lite tur kan du leta fram bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Fuengirola?
Vi har sammanställt all information du behöver för att din flygresa ska gå så enkelt som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt ut från flygplatsen och kan börja utforska resten av Fuengirola.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig ditt pass, alla resedokument, lite pengar och eventuella mediciner. Härnäst vill du sannolikt ha någon sorts underhållning under flygresan. En spännande bok och en dator som är full med dina favoritprogram är ett par bra alternativ. Om du räknar med att sova en stund kan en uppblåsbar flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst bör du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig fräschare när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med förbjudna föremål varierar mellan olika flygbolag, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår exempelvis skruvmejslar, knivar, bränsle och blekmedel. Sportutrustning som skidstavar eller andra föremål som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom batonger och skjutvapen, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att vara så bekväm som möjligt, så välj ut ventilerande plagg och glöm inte att packa med en extra tröja, för om det skulle bli kallt ombord på flyget. Gå alltid i välsittande skor med platt sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna i luften. Lämna dina högklackade skor och vandringskängorna i det incheckade bagaget.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under längre flygresor. Det innebär att blodproppar bildas, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Fuengirola?
Hemligheten är att vara förberedd i förväg, innan du kommer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till Fuengirola snabbt och lätt. Följ våra tips för att inleda semestern på rätt sätt.

  • Ha dina resedokument och ditt pass nära tillhands. De är vad du kommer att frågas om först under säkerhetskontrollen.
  • Härnäst måste du och ditt handbagage röntgas. För att försäkra dig om att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna aktivera larmet. Föremål som skärp, jackor och hörlurar måste passera igenom maskinen.
  • Dina elektronikenheter, såsom surfplattor och bärbara datorer, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Schampo, rakvatten och alla andra vätskor eller geler som du vill ta med dig ombord måste ligga i förpackningar som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du även måste ta av dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara bra att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Vassa föremål är förbjudna ombord. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Fuengirola
Destinationens flygplatsMalaga
IATA-kod för ankomstflygplatsAGP
DestinationMalaga
Flygpris818 kr