Förslag på billiga flygresor till Lund

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 434 kr för enkelflyg och 1 408 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 26, 2018

Tack

Om Lund

Flyg till Lund

Vill du resa till Lund med flyg? Inga problem! Du har två bra alternativ: Sturup och Kastrup. Sturup, eller Malmö Airport, ligger bara 25 km från Lund. Som du säkert känner till har den en mer blygsam storlek än Kastrup, men det är ändå en av Sverige största flygplatser, med över 2 miljoner passagerare under 2014. Det går många flyg från Stockholm varje dag, så om du reser norrifrån kan du enkelt ta dig till landets sydligaste del med en mellanlandning i huvudstaden. Du flyger även hit från bland annat Örebro och Göteborg. Det finns en kiosk utanför säkerhetskontrollen, så om du vill köpa en dricka eller något annat innan du reser från flygplatsen finns det chans till det.

Ditt andra alternativ om du letar flygbiljetter till Lund är att flyga till Köpenhamns flygplats, Kastrup. Det är Skandinaviens största flygplats, och hit kan du resa från bland annat Stockholm och Göteborg. Det finns tre terminaler som du kan enkelt kan gå mellan. Det är även gångavstånd till tågstationen. I terminal 3 finns en kiosk om du behöver färdkost på vägen in till centrum. Det finns även restauranger om du vill ha något mer matigt. På båda flygplatserna har du möjlighet att köpa taxfree-varor efter att du har landat.

Resa från Sturup och Kastrup

Väl framme på Sturup tar du dig smidigt från flygplatsen in till Lund med flygbuss, taxi eller hyrbil. Bussresan tar cirka 40 minuter. Flygbussbiljetter kan du köpa på olika sätt, inklusive på nätet och i biljettautomat i terminal och vid hållplats, men observera att endast kortbetalning gäller ombord på bussarna.

Om du reser från Kastrup har du även här flera sätt att ta dig till Lund. I terminal 3 finns tågstationen, men observera att du måste köpa biljett i en automat innan du kliver ombord. Reser du med DSB kan du även köpa biljett på deras kontor i terminal 3. Tågresan in till centralstationen tar cirka 30 minuter. Förutom tåg kan välja att åka buss eller taxi från flygplatsen. Sätt dig bekvämt tillrätta och njut av vyn när du åker över Öresundsbron. Självklart kan du även hyra bil om du vill köra själv.

Sevärdheter i Lund

Expedia hjälper dig att hitta flygresor så att du kan utforska Lund! Börja med att strosa runt i en botanisk trädgård, och ta sedan steget in i historien och den vackra domkyrkan. Om du reser på våren kan du hyra bil i Lund, packa in en picknick och ta en tripp till nationalparken Dalby Söderskog. Är du intresserad av hästar och historia? Fortsätt då färden till ett av världens äldsta stuterier som fortfarande är i drift: Flyinge Kungsgård! När du efter en fullspäckad dag söker dig mot nattkvarteren finns det självklart flera alternativ att välja bland. Oavsett om du önskar ett centralt beläget vandrarhem, ett lyxigt hotell eller en rymlig lägenhet finns det ett boende i Lund som passar dig. Det är bara att boka billiga flyg och resa söderut!

Information om flyg till Lund

Destinationens flygplats Sturup
IATA-kod för ankomstflygplats MMX
Destination Malmö

Populära flyg till Lund

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 434 kr för enkelflyg och 1 408 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.