Billiga flygbiljetter till Palm Beach

Om Palm Beach

Flyg med Expedia till Palm Beach

När du söker efter flyg till Palm Beach så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Palm Beach och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Palm Beach erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Palm Beach, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Palm Beach. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Palm Beach på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Palm Beach?
Palm Beach har bara en enda flygplats, och den heter West Palm Beach, FL (PBI-Palm Beach Intl.).
Hur långt från centrala Palm Beach ligger West Palm Beach, FL (PBI-Palm Beach Intl.)?
West Palm Beach, FL (PBI-Palm Beach Intl.) ligger bara en kort bilresa från Palm Beach. När du anländer till flygplatsen är du 5 kilometer från stadskärnan.
Kan jag flyga till Palm Beach?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om aktuella reserestriktioner för Palm Beach innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Palm Beach?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Palm Beach kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Palm Beach med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Palm Beach kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Palm Beach?
West Palm Beach, FL (PBI-Palm Beach Intl.) är den enda stora flygplatsen nära Palm Beach. Innan du reser dit kan det vara en god idé att ta reda på lite mer om flygplatsen, såsom att den ligger 5 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Palm Beach?
Det finns 11 olika flygbolag som kopplar samman Palm Beach med 31 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Palm Beach?
United Airlines och JetBlue Airways erbjuder flest flygalternativ till Palm Beach. Ett av de populäraste sätten att ta sig hit är att flyga med United Airlines från New York.
Hur många direktflyg går det till Palm Beach?
Det brukar bli enklare att resa med flyg till en ny ort om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska resa till Palm Beach kan du känna dig trygg över att det vanligtvis går 448 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Palm Beach från?
Många resenärer som flyger till Palm Beach stiger på planet i Monroe, Belmont eller Middletown.
Hur lång tid tar flyget till Palm Beach?
Om du ska resa från Monroe kommer du att vara i luften uppemot 2 timmar och 19 minuter innan du är framme i Palm Beach. Från Belmont tar flygresan omkring 2 timmar och 17 minuter, medan restiden från Middletown är ungefär 2 timmar och 48 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Palm Beach?
Många vana resenärer är medvetna om att du inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är ofta högre strax innan avresedatumet. Du skulle också kunna utvidga din sökning och jämföra alternativen. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst bör du vara beredd på att boka med en gång när du har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förkunskap och kanske lite tur går det att leta fram ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Palm Beach?
Beroende på var din resa börjar kan ditt flyg till Palm Beach gå snabbt eller ta lite längre tid. Här presenterar vi en del tips som hjälper dig att komma igång med resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du ta med dig ditt pass, dina resedokument, din plånbok samt eventuella mediciner du tar. För det andra vill du sannolikt ha någon typ av underhållning under flygresan. Någonting att läsa och en surfplatta som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du räknar med att vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara lite plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med ej tillåtna saker skiljer sig åt från ett flygbolag till ett annat, men normalt gäller regeln att ingenting som är explosivt, brandfarligt eller vasst tillåts. Här ingår bland annat rakblad, skruvmejslar, fyrverkerier och sprejburkar. Idrottsutrustning som skidstavar eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, exempelvis ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så ha på dig ventilerande plagg och glöm inte att packa med dig en varm tröja, eftersom det kan bli lite kallt ombord på flyget. Ta alltid på dig välsittande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna under flygturen. Lämna stilettklackarna och kängorna i de incheckade väskorna.
  • Många har hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till följd av längre perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel bära antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Palm Beach?
Nyckeln är att vara förberedd innan du kommer till flygplatsen. På så sätt blir det lättare att slå dig ned på ditt flyg till Palm Beach utan dröjsmål. Följ de här tipsen för att inleda semestern på bästa möjliga vis.

  • Ha ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är det första du kommer att behöva visa upp i säkerhetskontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm fickorna och lägg av allt som skulle kunna trigga larmet, såsom skärp och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Elektronikenheter, till exempel surfplattor och mobiler, ska också skannas.
  • Schampo, parfym och alla andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste ligga i förpackningar som rymmer högst 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Vandringsskor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolag tillåter inte att du tar med dig vassa eller spetsiga föremål ombord. Om du tvunget måste ha med dem på din semester måste du packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Palm Beach
Destinationens flygplatsPalm Beach
IATA-kod för ankomstflygplatsPBI