Billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Flyg till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en populär turistdestination i Florida. Det är en underbar stad, som kallas för ”Amerikas Venedig” tack vare sitt omfattande kanalsystem. En gång i tiden var Fort Lauderdale främst känd för sina vilda fester under vårlovet, men nuförtiden lockar Fort Lauderdale ett mer sofistikerat klientel. Många aktiviteter i Fort Lauderdale har koppling till det närliggande havet. Folk tycker om att komma till Fort Lauderdale för att segla, åka båt, bada och koppla av på stranden. Fort Lauderdale har också mängder med förträffliga restauranger, fantastiska butiker, vacker arkitektur, hotell precis vid stranden och fina muséer.

Flygplatser i Fort Lauderdale

De flesta flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale Hollywood Intl. Airport (FLL). FLL är en av de snabbast växande flygplatserna i USA och hamnar på 21:a plats när man rankar passagerartrafiken i landet. Flygbolag med omfattande verksamhet vid FLL inkluderar Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways och Lynx Air International. Något som är bra med FLL är att man erbjuder gratis WiFi över hela flygplatsen. Vissa flyg till Fort Lauderdale landar på den närliggande flygplatsen Miami International (MIA), också känd som Wilcox Field. MIA är den 12:e mest trafikerade flygplatsen i USA och den 25:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. Flygbolag med omfattande verksamhet vid MIA inkluderar American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines och Miami Air. En tredje flygplats som du kan landa på för att ta dig till Fort Lauderdale-området är Palm Beach International Airport (PBI).

När ska jag boka flygbiljetter till Fort Lauderdale?

Biljetterna till Fort Lauderdale är populära året runt tack vare Floridas fantastiska väder. Högsäsongen sträcker sig mellan mitten av december till mitten av maj, mellansäsongen mellan oktober och mitten av december och lågsäsongen mellan mitten av maj till september. Högsäsongen under vintern drar till sig massvis med folk som vill fly undan vinterkylan, medan lågsäsongen under sommaren främst lockar internationella turister och familjer.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Fort Lauderdale

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 392 kr för enkelflyg och 4 077 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal