Billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale

Förslag på billiga flygresor till Fort Lauderdale

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 050 kr för enkelflyg och 1 513 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
American Airlines
Delta
United
American Airlines
American Airlines
United
Delta
TAP Portugal
Brussels Airlines

Flyg till Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en populär turistdestination i Florida. Det är en underbar stad, som kallas för ”Amerikas Venedig” tack vare sitt omfattande kanalsystem. En gång i tiden var Fort Lauderdale främst känd för sina vilda fester under vårlovet, men nuförtiden lockar Fort Lauderdale ett mer sofistikerat klientel. Många aktiviteter i Fort Lauderdale har koppling till det närliggande havet. Folk tycker om att komma till Fort Lauderdale för att segla, åka båt, bada och koppla av på stranden. Fort Lauderdale har också mängder med förträffliga restauranger, fantastiska butiker, vacker arkitektur, hotell precis vid stranden och fina muséer.

Flygplatser i Fort Lauderdale

De flesta flyg till Fort Lauderdale landar på Fort Lauderdale Hollywood Intl. Airport (FLL). FLL är en av de snabbast växande flygplatserna i USA och hamnar på 21:a plats när man rankar passagerartrafiken i landet. Flygbolag med omfattande verksamhet vid FLL inkluderar Allegiant Air, JetBlue Airways, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Silver Airways och Lynx Air International. Något som är bra med FLL är att man erbjuder gratis WiFi över hela flygplatsen. Vissa flyg till Fort Lauderdale landar på den närliggande flygplatsen Miami International (MIA), också känd som Wilcox Field. MIA är den 12:e mest trafikerade flygplatsen i USA och den 25:e mest trafikerade flygplatsen i världen när det gäller passagerartrafik. Flygbolag med omfattande verksamhet vid MIA inkluderar American Airlines, Executive Airlines, LAN Airlines och Miami Air. En tredje flygplats som du kan landa på för att ta dig till Fort Lauderdale-området är Palm Beach International Airport (PBI).

När ska jag boka flygbiljetter till Fort Lauderdale?

Biljetterna till Fort Lauderdale är populära året runt tack vare Floridas fantastiska väder. Högsäsongen sträcker sig mellan mitten av december till mitten av maj, mellansäsongen mellan oktober och mitten av december och lågsäsongen mellan mitten av maj till september. Högsäsongen under vintern drar till sig massvis med folk som vill fly undan vinterkylan, medan lågsäsongen under sommaren främst lockar internationella turister och familjer.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Fort Lauderdale?
Om du ska flyga behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Fort Lauderdale har bara en enda, Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.).
Hur långt från centrala Fort Lauderdale ligger Fort Lauderdale, FL (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood Intl.)?
Om du ska bo vid centrum i Fort Lauderdale går den sista biten av resan fort efter att du anlänt till FLL. Terminalen ligger bara 7 kilometer från stadens mitt.
Kan jag flyga till Fort Lauderdale?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Fort Lauderdale. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän är ett krav när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Fort Lauderdale?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Fort Lauderdale kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Fort Lauderdale med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Fort Lauderdale kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Fort Lauderdale?
Med ett så stort utbud av flygplatser på samma plats är det lätt för resenärer att hitta ett flyg som passar till Fort Lauderdale. Om du reser till MIA befinner du dig 40 kilometer från centrum. Du kan även anlända till FLL, 7 kilometer från stadskärnan, eller PBI, som ligger 65 kilometer från centrala Fort Lauderdale.
Hur många flygbolag flyger till Fort Lauderdale?
48 flygbolag flyger regelbundet till Fort Lauderdale, från 186 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Fort Lauderdale?
Merparten av flygen till Fort Lauderdale flygs av American Airlines, JetBlue Airways eller Delta Air Lines, och det är American Airlines som ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten är New York.
Hur många direktflyg går det till Fort Lauderdale?
Det brukar bli enklare att flyga till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du reser till Fort Lauderdale kan du känna dig trygg över att det går cirka 5 984 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Fort Lauderdale från?
Många av de populäraste flygen till Fort Lauderdale avgår från flygplatserna i Monroe, Riverdale eller Milford.
Hur lång tid tar flyget till Fort Lauderdale?
Om du reser från Monroe är du i luften cirka 2 timmar och 27 minuter innan du anländer till Fort Lauderdale. Från flygplatsen i Riverdale tar flyget 2 timmar och 42 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Milford är 2 timmar och 56 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Fort Lauderdale?
Alla känner vi några personer som på något sätt kan hitta superbilliga flygbiljetter vart de än åker. Skulle du vilja veta hur de lyckas? De avvaktar inte till sista stund innan de bokar. En annan bra metod att hitta låga priser kan vara att titta på många olika alternativ. Om ditt resmål har flera flygplatser kan du undersöka om det är billigare att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Till sist ska du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förberedelse och kanske lite tur kan du leta fram bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Fort Lauderdale?
Oavsett var du stiger ombord kan ditt flyg gå smidigt från början till slut, så länge du är välorganiserad. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Fort Lauderdale inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du ta med dig ditt pass, alla resedokument, lite pengar och eventuella mediciner du tar. Härnäst vill du sannolikt ha lite underhållning på resan. En spännande bok och bärbar elektronik fullpackad med dina favoritserier är ett par bra alternativ. Om du räknar med att vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Slutligen bör du komma ihåg att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har några vassa föremål någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva artiklar, som tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att vara bekväm är det allra viktigaste när du väljer vad du ska ha på dig på resan. Fundera även på vilka skor du ska ha på dig, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under resans gång. Välsittande skor med plan sula brukar vara det bästa alternativet.
  • Många resenärer har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, till viss del på grund av utdragna perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken. Du kan till exempel ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör några övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Fort Lauderdale?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går din resa till Fort Lauderdale mycket enklare. Här följer några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna snabbt och lätt.

  • Säkerhetspersonalen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du får gå vidare. Se till att allt är nära tillhands.
  • Härnäst måste du och ditt handbagage röntgas. För att se till att det hela går smidigt lägger du ifrån dig allt som skulle kunna trigga larmet. Saker som skärp, jackor och hörlurar måste skannas av maskinen.
  • Elektronik, till exempel bärbara datorer och mobiler, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste vanligtvis skannas separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Kängor och andra tunga skor behöver ofta inspekteras separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lättare gympaskor.
  • Spetsiga föremål får inte tas med ombord på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så kom ihåg att packa ner dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Fort Lauderdale
Destinationens flygplatsMiami Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsMIA
DestinationMiami
Flygpris1 410 kr

Populära flyg till Fort Lauderdale

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 050 kr för enkelflyg och 1 513 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
American Airlines