Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Fort Lauderdale

Se alla hyrbilar i Fort Lauderdale

Boka hyrbil med Expedia i Fort Lauderdale

Hyra bil i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en trevlig amerikansk stad i sydöstra Florida, ungefär 5 mil norr om Miami. Hit lockas turister av den fantastiska naturen, de underbara stränderna och det härliga klimatet. Den årliga genomsnittstemperaturen ligger över 24 °C och solen skiner 3 000 timmar om året, vilket gör staden till ett riktigt paradis för sol- och badälskare.

Din semester i Fort Lauderdale blir ännu bättre om du passar på att hyra bil. I USA är avstånden ofta stora och med hyrbil tar du dig snabbt och lätt dit du vill. Dessutom är det skönt att slippa leta efter busshållplatser och tågstationer och krångla med biljettköp.

Boka rätt hyrbil för dig

Med hjälp av Expedia hittar du lätt billiga hyrbilar från välkända biluthyrningsföretag. Välj bara när och var du vill hämta bilen och när och var du vill lämna den så visas en lista med förslag på biluthyrare. Här kan du också välja vilken storlek på bilen som passar dig bäst.

Ifall du kommer med flyg till Fort Lauderdale, till exempelvis till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport eller Miami Airport, är det en bra idé att boka en hyrbil som du kan hämta direkt på flygplatsen. Då är det bara att packa in väskorna och köra till hotellet i Fort Lauderdale. Såväl flygbiljetter som hotellrum kan bokas via Expedias webbplats och det går även bra att boka en paketresa till Fort Lauderdale med både flyg och hotell.

Köra bil i Fort Lauderdale

Florida upplever man bäst med bil. USA är bilens förlovade land och allt är anpassat efter bilismen, samtidigt som vägarna är utmärkta och medtrafikanterna mestadels mycket vänliga och hjälpsamma. Bensinen är dessutom väldigt billig jämfört med i Sverige!

Det kan vara en bra idé att skaffa ett internationellt körkort innan resan. Skulle du bli stoppad av polisen är det mindre risk för krångel och det kan även hända att biluthyraren kräver internationellt körkort. Se till att du även alltid har med dig ditt svenska körkort och passet.

En skillnad mot svenska förhållanden är att motorvägarna ibland har upp till sex filer i varje riktning. Så länge man planerar sin körning är detta dock inget större problem och man vänjer sig snabbt. Observera även att det på vissa vägar och broar i Florida ska betalas vägavgifter på allt från några cent till några dollar, så det är bra att ha lite lösa växelmynt. Du kan även använda ett så kallat SunPass, vilket går snabbare och ofta blir billigare. Fråga gärna din biluthyrare om detta.

Mycket att se i Fort Lauderdale med hyrbil

Det finns mycket att se och göra i Fort Lauderdale och för det mesta är det bra att ha tillgång till bil. Här finns till exempel världens största drive-in-bio, liksom det enorma outletcentret Sawgrass Mills med över 220 000 m2 butiksyta och över 300 outletbutiker. Med hyrbil går det även smidigt att ta sig till Miami som ligger ungefär 5 mil bort och Disney World som ligger lite drygt 30 mil bort.

Vanliga frågor om biluthyrning i Fort Lauderdale

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Fort Lauderdale?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Fort Lauderdale 410 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Fort Lauderdale?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Fort Lauderdale 422 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Fort Lauderdale?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Fort Lauderdale?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Fort Lauderdale

Utforska Fort Lauderdale med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!