Början av huvudsektionen

Simma runt eller slappa vid poolen på dessa boenden med pool


Kolla priser på hotell i Helsingborg

Ikväll 24 mars - 25 mars
Till helgen 29 mars - 31 mars
Nästa helg 5 apr. - 7 apr.
Karta

Reseguide: Hotell med pool - Helsingborg

Hotell med pool Helsingborg: Finns det en härligare känsla än att avsluta dagen med några simtag i en utomhuspool, eller att sitta en stund med slutna ögon i en varm bubbelpool? Inte så konstigt att många väljer hotell som kan erbjuda just detta! Även om du befinner dig nära kusten kan du på ett hotell med pool i Helsingborg alltid vara säker på att vattnet har rätt temperatur, oavsett årstid. Välj bland hotell som kan erbjuda allt från spaavdelningar till stora bassänger som passar familjen med leksugna barn. Vill du röra på dig mer finns det även hotell med golf- och tennisbanor.

Välj bland hotell med pool i Helsingborg

Är ni ett gäng kompisar eller ett arbetslag kan ni slå er ner i någon skön soffa och umgås vid hotellets poollounge mellan simvarven och avsluta badet med att basta. Du som vill få en möjlighet att vila upp dig kan unna dig en massage- eller skönhetsbehandling. Oavsett om du föredrar att bada inne eller ute så finns det hotell med pool i Helsingborg som kan erbjuda det du föredrar.

Alltid nära nöjen

Vare sig du behöver lite tid för dig själv eller planerar för en kul semester är Helsingborg ett riktigt bra val. Du har möjligheter att få ett hotell i Helsingborg med en fenomenal utsikt och nära till stadens sevärdheter och nöjen. Här väntar dig den vackra strandpromenaden, Sofiero slott med tillhörande park, museer för alla smaker, och du kan gå på konserter och se spännande matcher på Helsingborg Arena.