Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Biluthyrning i Alcudia

Alcudia är en mycket populär turistort på norra Mallorca. Här finns allt du kan önska dig under en semester: sol, vackra stränder, massor av aktiviteter, en rik historia och god mat. Med en billig hyrbil i Alcudia kan du utforska närområdet, men även andra platser på ön.

Andra populära platser på Mallorca som du enkelt kan besöka under en resa till Alcudia är till exempel Cala d´Or, den gyllene bukten, som ligger på Mallorcas östkust. Där finns många vackra stränder och platsen passar bra om du vill koppla av. Du kan även besöka den lilla orten och hamnen Puerto de Sóller. Där kan du ta en gammal spårvagn längs kusten för att se omgivningarna.

Med ett hotell i Alcudia får du uppleva allt orten har att erbjuda. Du kan testa olika vattensporter, bara koppla av på stranden och besöka de många restaurangerna. Med en billig hyrbil i Alcudia kan du lätt ta dig mellan olika platser utan att behöva vänta på en buss.

Hyra bil i Alcudia

Med en flygresa till Alcudia landar du på flygplatsen i Palma de Mallorca. Där kan du hämta din hyrbil och köra vidare mot Alcudia. Bilresan tar cirka 45 minuter (det är omkring sex mil). Väljer du att hämta upp din hyrbil i Alcudia kan du välja ett annat transportsätt från flygplatsen, till exempel en transferbuss.

Får du hyra bil i Alcudia?

Som turist från EU får du hyra bil i Spanien med ditt svenska körkort. Du måste även visa upp ett giltigt pass. Åldersgränsen för att hyra bil är 18 år, men olika biluthyrare kan ha en egen gräns. Det kan även utgå en extra avgift för förare som är under 23 år.

Köra hyrbil i Alcudia

Att köra bil i Spanien är relativt enkelt, vägarna är bra och skyltningarna tydliga. Under sommarmånaderna kan det dock vara mycket trafik.

Det går en motorväg från Palma nästan hela vägen till Alcudia, men den sista biten är vanlig landsväg med mötande trafik. Den högsta hastighetsbegränsningen på motorvägarna i Spanien är 120 km/tim. Det kan vara mycket varmt på Mallorca på sommaren, så tänk på att hyrbilen bör ha luftkonditionering. I Spanien är det även olagligt att prata i mobiltelefon när du kör bil.

Hyrbil i Alcudia med familjen

Innan du bokar din hyrbil bör du undersöka om bilbarnstol/bilkudde ingår i priset, och om mer än en förare får köra bilen. Med bilhyra i Alcudia finns det mycket du kan uppleva med familjen.

Du kan till exempel ta bilen till S’Albufera nationalpark och uppleva en vacker natur och se många olika fåglar och andra djur. En annan destination som passar bra för en dagstur med familjen är vattenparken Hidroparc i Alcudia. Där finns många olika vattenrutschbanor och pooler, samt minigolf och restaurang. Missa inte heller att besöka Alcudias gamla stadsdel. Där finns en marknad på tisdagar och söndagar under hela året.

Vanliga frågor om biluthyrning i Alcudia

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Alcudia?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Alcudia .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Alcudia?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Alcudia .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Alcudia?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Alcudia?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Alcudia

Utforska Alcudia med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!