Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Alcudia

Se alla hyrbilar i Alcudia

Biluthyrning i Alcudia

Alcudia är en mycket populär turistort på norra Mallorca. Här finns allt du kan önska dig under en semester: sol, vackra stränder, massor av aktiviteter, en rik historia och god mat. Med en billig hyrbil i Alcudia kan du utforska närområdet, men även andra platser på ön.

Andra populära platser på Mallorca som du enkelt kan besöka under en resa till Alcudia är till exempel Cala d´Or, den gyllene bukten, som ligger på Mallorcas östkust. Där finns många vackra stränder och platsen passar bra om du vill koppla av. Du kan även besöka den lilla orten och hamnen Puerto de Sóller. Där kan du ta en gammal spårvagn längs kusten för att se omgivningarna.

Med ett hotell i Alcudia får du uppleva allt orten har att erbjuda. Du kan testa olika vattensporter, bara koppla av på stranden och besöka de många restaurangerna. Med en billig hyrbil i Alcudia kan du lätt ta dig mellan olika platser utan att behöva vänta på en buss.

Hyra bil i Alcudia

Med en flygresa till Alcudia landar du på flygplatsen i Palma de Mallorca. Där kan du hämta din hyrbil och köra vidare mot Alcudia. Bilresan tar cirka 45 minuter (det är omkring sex mil). Väljer du att hämta upp din hyrbil i Alcudia kan du välja ett annat transportsätt från flygplatsen, till exempel en transferbuss.

Får du hyra bil i Alcudia?

Som turist från EU får du hyra bil i Spanien med ditt svenska körkort. Du måste även visa upp ett giltigt pass. Åldersgränsen för att hyra bil är 18 år, men olika biluthyrare kan ha en egen gräns. Det kan även utgå en extra avgift för förare som är under 23 år.

Köra hyrbil i Alcudia

Att köra bil i Spanien är relativt enkelt, vägarna är bra och skyltningarna tydliga. Under sommarmånaderna kan det dock vara mycket trafik.

Det går en motorväg från Palma nästan hela vägen till Alcudia, men den sista biten är vanlig landsväg med mötande trafik. Den högsta hastighetsbegränsningen på motorvägarna i Spanien är 120 km/tim. Det kan vara mycket varmt på Mallorca på sommaren, så tänk på att hyrbilen bör ha luftkonditionering. I Spanien är det även olagligt att prata i mobiltelefon när du kör bil.

Hyrbil i Alcudia med familjen

Innan du bokar din hyrbil bör du undersöka om bilbarnstol/bilkudde ingår i priset, och om mer än en förare får köra bilen. Med bilhyra i Alcudia finns det mycket du kan uppleva med familjen.

Du kan till exempel ta bilen till S’Albufera nationalpark och uppleva en vacker natur och se många olika fåglar och andra djur. En annan destination som passar bra för en dagstur med familjen är vattenparken Hidroparc i Alcudia. Där finns många olika vattenrutschbanor och pooler, samt minigolf och restaurang. Missa inte heller att besöka Alcudias gamla stadsdel. Där finns en marknad på tisdagar och söndagar under hela året.

Upptäck Alcudia

Utforska Alcudia med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!