Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Mallorca

Hyra bil på Mallorca

Mallorcas storlek och landskap gör att ön är som gjord för att utforskas med bil. Med en hyrbil kan du enkelt och bekvämt uppleva de olika delarna av ön. Du kan besöka populära sevärdheter och utflyktsmål, men med bil blir det även lättare att ta sig till platser utanför turistområdena . När du hyr en bil behöver du inte anpassa dig till buss- och tågtider utan lägger upp dagarna precis som du vill.

Med hjälp av Expedia kan du enkelt hyra bil till ett bra pris. För att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att hämta och lämna din hyrbil finns det flera olika hämtnings- och återlämningsplatser. På så sätt tar du dig enkelt till ditt hotell på Mallorca. Om du ankommer med flyg till Mallorca så hittar du biluthyrningsfirmorna i ankomsthallen på flygplatsen; du hämtar och lämnar bilen på bottenplan bredvid korttidsparkeringen. Expedia ger dig tillgång till ett stort utbud av bilar i olika storlekar, så att du garanterat hittar en som passar just dina behov.

Grottor, fiskebyar och stränder – allt finns inom räckhåll med hyrbil

På din resa på Mallorca bör du inte missa att besöka någon av de berömda grottorna. Cuevas del Drach (Drakgrottorna) ligger i närheten av Porto Cristo på Mallorcas östkust och du tar dig enkelt dit med din hyrbil. I grottorna finns fantastiska droppstensformationer och flera djupa sjöar. En upplevelse utöver det vanliga.

En trevlig plats att besöka på Mallorca är den charmiga fiskebyn Puerto de Sóller. Här hittar du fina sandstränder och restauranger där du kan avnjuta dagens fångst. Ett annat tips är att ta din hyrbil till Cap de Formentor, Mallorcas nordligaste punkt. Här upplever du lugnet och får en magnifik utsikt över det karga klipplandskapet. Valldemossa med sina charmiga gränder är ett annat populärt utflyktsmål som du når via en fin bilväg, som delvis kantas av olivträd.

Att köra bil på Mallorca

Motorvägarna på Mallorca håller bra standard, men även mindre vägar är överlag i bra skick. Detta kombinerat med det faktum att vägarna är bra skyltade innebär att det därför som regel inte är några problem att som turist köra bil på Mallorca.

Det är samma trafikregler på Mallorca som i övriga Spanien, och dessa regler skiljer sig inte heller så mycket från trafikreglerna i övriga Europa. Exempelvis är det lag på att alla passagerare, oavsett om de sitter fram eller bak i bilen, ska ha säkerhetsbälte. Det är förbjudet att tala eller lyssna på musik i sin mobil, även i headset. Det är också förbjudet att hantera GPS eller liknande utrustning under tiden som man kör.

Storstaden inom räckhåll med hyrbil

Mallorca är inte bara vackra naturupplevelser och charmiga små byar – här finns också huvudstaden Palma de Mallorca. Ta din hyrbil till staden som har så mycket att erbjuda: bra shopping, intressanta muséer, restauranger av högsta klass och ett hektiskt nattliv. Om du blir varm har du havet och fina badmöjligheter inom räckhåll. Även vid stadsbesöket är det därför en bra idé att packa ned badkläder, och eftersom du tar hyrbilen dit behöver du inte oroa dig för att det ska bli tungt att bära.

Vanliga frågor om biluthyrning i Mallorca

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Mallorca?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Mallorca .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Mallorca?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Mallorca .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Mallorca?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Mallorca?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Mallorca

Utforska Mallorca med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!