Hyrbil i Amsterdam

Sök och jämför från bilföretag i Amsterdam

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Amsterdam

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Amsterdam
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Amsterdam per dag?
Den senaste veckan hade du kunnat ge dig ut på vägarna med en hyrbil i Amsterdam för bara 1,545 kr.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Ja, och du har stora valmöjligheter. När du väl har kommit fram till Amsterdam (AMS-Schiphol) hittar du biluthyrningen i Schiphol Plazas huvudfoajé. Du kan välja mellan stora företag som Europcar, Sixt eller Avis / Budget, och om du vill ha ännu fler alternativ kan du även gå igenom alla erbjudanden från Enterprise och Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Amsterdam?
Du borde kunna få en full återbetalning för din hyrbilsbokning om du hör av dig till oss och avbokar åtminstone sex timmar innan upphämtningstiden. Gå igenom bokningsbekräftelsen för att hitta alla detaljer, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Amsterdam?
Vill du hålla det enkelt med en minihyrbil, glida runt i en lyxbil eller boka något mellanting, som en bil i medelstor klass? Det populäraste valet i Amsterdam är en kompakt bil. De brukar vara bränsleeffektiva samt lätta att hantera och parkera, vilket passar perfekt om du ska röra dig inne i städer. De erbjuder även lite större utrymme än ekonomihyrbilar, men de är fortfarande ett av de billigare alternativen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Amsterdam?
Utforska mer av området omkring Amsterdam och njut av friheten som medföljer en alldeles egen hyrbil. Välj ett fordon som passar dig och ge dig iväg i riktning mot utflyktsmål som dessa:

  • I Rotterdam, 60 kilometer bort, väntar mängder av godsaker. Både lokalinvånare och turister rekommenderar Erasmus-bron som en utmärkt plats att börja på.
  • Många turister i det här området kör även gärna till Haag, som ligger cirka 50 kilometer utanför Amsterdam. När du väl är här ska du inte missa Scheveningen-piren.

Varför ska man hyra bil i Amsterdam med Expedia?
Smarta resenärer kan spara förvånansvärt mycket pengar genom att boka med Expedia. Oavsett om du vill ha ett större fordon för hela familjen eller en ekonomisk bil för två kan du ta fram alternativ från olika hyrbilsföretag i Amsterdam, och våra exklusiva erbjudanden gör att du lättare kan hitta bästa möjliga pris. Om du kombinerar din hyrbilsbokning med din bokning av flyg och hotell kan du spara ännu mer. Är du inte säker på hur du ska tillbringa all din tid i Amsterdam? Då kan du passa på att även lägga till ett par roliga aktiviteter i paketet.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Amsterdam med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj rätt biltyp och jämför priser från de främsta företagen. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt fordon för semestern. Slå ihop din bokning av hyrbil i Amsterdam med din bokning av hotell och flyg så kan du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Amsterdam?
Förare som är minst 18 år som har ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Amsterdam. En hel del hyrbilsfirmor debiterar dock en extra avgift om du är under en viss ålder, så du bör ta reda på vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Dessutom kan det finnas begränsningar för vilka sorters fordon som unga förare får hyra. En högre åldersgräns gäller vanligtvis för till exempel specialfordon och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Amsterdam?
Vanligtvis måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar ut nycklarna. Om du väljer att inte använda hyrbilsföretagets normala försäkring kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är alltid en god idé att undersöka vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Amsterdam?
Baserat på uppgifter från veckan som gick kostar de billigaste hyrbilarna i Amsterdam 1,545 kr om dagen. Det näst lägsta priset per dag var 1,604 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Amsterdam?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj en bil som passar dig. Oavsett om du ska stanna i Amsterdam eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Amsterdam om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Amsterdam eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att slippa oförutsedda kostnader på hyrkontoret.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Amsterdam?
När du har valt ditt fordon bör du läsa igenom hyrbilsföretagets regler och villkor noga för att hitta ytterligare information.