Hyrbil i Amsterdam

Sök och jämför från bilföretag i Amsterdam

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Amsterdam

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Amsterdam
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Amsterdam per dag?
Den här veckan var det lägsta priset per dag för en hyrbil i Amsterdam 1,573 kr.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Jadå, och det råder ingen brist på valmöjligheter. När du väl har anlänt till Amsterdam (AMS-Schiphol) finner du biluthyrningen i Schiphol Plazas huvudfoajé. Du kan välja mellan stora leverantörer som Hertz, Sixt eller Europcar, och om du vill ha ännu fler alternativ kan du även titta på alla erbjudanden från Enterprise och Avis / Budget.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Amsterdam?
Gå igenom hyrbilsavtalet för att vara säker, men de flesta av bokningarna ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du avbokar sex timmar eller mer före den avtalade upphämtningstiden. Det förekommer dock en del undantag. Du kan hitta mer information i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Amsterdam?
Kompakta bilar är prisvärda, lätta att kontrollera och bränsleeffektiva, så det är inte underligt att det här är den mest bokade hyrbilstypen i Amsterdam. Om du bokar ett sådant fordon blir det enkelt att ta dig fram längs vägarna i staden och klämma dig in i parkeringsfickor. Kompakta bilar är perfekta för en helg i storstaden eller kortare bilsemestrar, men du har också många andra alternativ. Du kan själv avgöra om du vill ha en bil i ekonomiklass, som är ännu mindre, eller en större bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Amsterdam?
Amsterdam är naturligtvis en fantastisk stad, men det finns ju så mycket annat att se. Hämta ut din hyrbil, fyll bagageutrymmet och ge dig av för att besöka de här utflyktsmålen i närheten:

  • Euromast är bara en av mång attraktioner att uppleva i Rotterdam. Slå dig ner i förarsätet och ge dig iväg så hittar du orten ungefär 60 kilometer bort.
  • Du har kanske hört talas om Grote Markt? Utflyktsmålet ligger i Groningen, som är en annan populär stad bland semesterfirare i området. Från Amsterdam är det en körsträcka på 150 kilometer.

Varför ska man hyra bil i Amsterdam med Expedia?
Expedia har hyrbilar för alla tillfällen, från korta dagsresor till längre bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland olika hyrbilsleverantörer i Amsterdam, och med våra exklusiva erbjudanden kan du vara säker på att hitta ett bra pris. Visste du att du kan kombinera dina olika bokningar till ett smidigt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så kan du se hur mycket du sparar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Amsterdam med Expedia?
Titta på vårt breda utbud av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför priserna från populära leverantörer. Med bara ett par klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Amsterdam för att spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Amsterdam?
I Amsterdam måste du vara 18 år eller äldre för att hyra bil. Unga förare bör även räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsfirmor. Tilläggsavgiften täcker den höjda olycksrisken, och begränsningarna avser ofta vilka fordonstyper som är tillgängliga. Förare med mindre erfarenhet kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Amsterdam?
Reglerna och villkoren skiljer sig mellan leverantörer, men de viktigaste sakerna är ett giltigt körkort och ett kreditkort. Du är inte tvungen att köpa till hyrbilsfirmans ordinarie försäkring, men om du vill välja bort den kan du behöva visa att du omfattas av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Amsterdam?
De två bästa priserna för en hyrbil i Amsterdam under de senaste sju dagarna var 1,573 kr respektive 1,605 kr. Det är vad vi kallar en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Amsterdam?
Du kan hyra bil i en månad eller längre i Amsterdam, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Fyll bara i dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Amsterdam om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Amsterdam, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om kostnaderna innan du hämtar din hyrbil.