Hyrbil i Birmingham

Sök och jämför från bilföretag i Birmingham

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Birmingham

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Birmingham
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Birmingham per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Birmingham börjar på bara , baserat på den här veckans priser. När det är så pass billigt blir det enkelt att hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det tömmer bankkontot.
Kan man hyra bil på Birmingham (BHX)?
Du hittar biluthyrningen på Birmingham (BHX) i ankomstområdet. Här kan du hyra ett fordon från till exempel Avis, Europcar / Interrent / Goldcar eller Budget, och även Sixt och Alamo / Enterprise / National har ofta ett par fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Birmingham?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på merparten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge avbokningen sker sex timmar eller mer innan den avtalade upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilspolicyn för säkerhets skull, för det förekommer några undantag. Du kan läsa mer i din resplan, och du kan även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Birmingham?
Vill du hålla det enkelt med en minihyrbil, glida runt i en premiumbil eller boka något mellanting, som en mellanstor bil? Det främsta valet i Birmingham är en hyrbil i kompakt stil. Dessa är ofta bränslesnåla samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar perfekt om du tänker röra dig längs gatorna inne i staden. De kan även erbjuda lite större utrymme än ekonomimodeller, men de är fortfarande ett billigt alternativ.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Birmingham?
Det finns en hel del att göra i Birmingham, men om du tittar lite längre bort hittar du ännu fler sevärdheter. Om du har en egen hyrbil kan du upptäcka hela det större området som du vill. Här är några spännande platser att lägga till i din resplan:

  • London ligger ungefär 160 kilometer från Birmingham, och när du är i området borde lockande sevärdheter som Buckingham Palace ligga högt upp på din lista över saker att se.
  • Vad sägs om att besöka Greater Manchester också? Här kan du till exempel stanna till vid platser som Old Trafford. Staden ligger omkring 120 kilometer utanför Birmingham.
  • Arundel Wildfowl and Wetlands Centre ligger ungefär 200 kilometer från Birmingham och är en häpnadsväckande naturplats i trakten. Här kan du verkligen koppla av och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Birmingham med Expedia?
Expedia erbjuder fordon för varje tillfälle, från korta dagsresor till längre bilutflykter. Du kan välja bland pålitliga hyrbilsföretag i Birmingham, och med våra medlemserbjudanden kan du vara säker på att du hittar ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop dina olika bokningar till en praktisk paketresa? Lägg till flyg eller hotell ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du skulle kunna spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Birmingham med Expedia?
Att hitta bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Birmingham är busenkelt med Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför de olika priserna från pålitliga leverantörer. Varför inte även lägga till hotell och flyg i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Birmingham?
Förare på minst 21 år får ta sig an vägarna i Birmingham med hyrbil. Om du är under en viss ålder får du nog betala en extra avgift, och valet av fordonsklass är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan även vara tvungen att betala för en extra försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens ålder när du bokar hyrbil för att få reda på om det finns några särskilda regler.
Vad behöver man för att hyra bil i Birmingham?
De allra flesta hyrbilsfirmor kräver åtminstone två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den ordinarie försäkringen kan du även behöva bevisa att du har en annan försäkring. Läs avtalet noga så att du vet vad som behövs när det är tid att hämta upp hyrbilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Birmingham?
och var det bästa respektive näst bästa hyrbilspriset i Birmingham under veckan som gick.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Birmingham?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj en bil som passar dig. Oavsett om du ska stanna i Birmingham eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Birmingham om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Birmingham som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du hämtar bilen så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.