Hyrbil i Birmingham

Sök och jämför från bilföretag i Birmingham

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Birmingham

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Birmingham
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Birmingham per dag?
Det lägsta priset för en hyrbil i Birmingham den här veckan var . Att ha tillgång till en egen bil under din vistelse gör att du lättare kan ta dig runt.
Kan man hyra bil på Birmingham (BHX)?
Jadå, och det råder ingen brist på valmöjligheter. När du väl är framme på Birmingham (BHX) hittar du hyrbilarna i ankomstområdet. Du kan välja mellan pålitliga leverantörer som Europcar / Interrent / Goldcar, Budget eller Avis, och om du vill ha fler alternativ kan du även gå igenom alla erbjudanden från Hertz / Firefly och Sixt.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Birmingham?
Vi vet att flexibilitet har stor betydelse. Därför erbjuder de allra flesta bokningar som betalats i förskott en full återbetalning, om avbokningen görs sex timmar eller mer före den planerade upphämtningstiden. Det kan dock vara en bra idé att läsa igenom hyresreglerna noga, eftersom en del undantag finns. Om du inte hittar vad du letar efter kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Birmingham?
Liten, medelstor eller stor – det är upp till dig. Kompakta hyrbilar är dock populärast i Birmingham, och om du letar efter något billigt och litet, men inte för litet, kan den här biltypen vara det bästa alternativet för dig. Men en hyrbil i kompakt stil kan du lätt navigera gatorna i staden, och du har lite mer utrymme än vad du hade haft i en ekonomibil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Birmingham?
Efter att du har utforskat alla fantastiska platser i Birmingham råder det ingen brist på andra saker att se och göra i området. Då är det bara att plocka fram nycklarna till hyrbilen, fylla bagageluckan med vad du behöver och ge dig iväg. Här följer ett par utflyktsmål som vi har tagit fram:

  • Åk till London för lite rolig sightseeing. Orten ligger runt 160 kilometer utanför Birmingham, och här väntar lockande sevärdheter som Big Ben.
  • Varför inte även besöka Manchester? Här kan du till exempel åka till platser som Old Trafford. Staden ligger runt 110 kilometer från Birmingham.
  • Om du vill spendera en dag i friska luften kan du bege dig till Sheffield Park Garden för en trevlig picknick eller bara för att slappna av en stund. Räkna med en tur på omkring 210 kilometer från Birmingham.

Varför ska man hyra bil i Birmingham med Expedia?
Det finns en mängd goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemserbjudanden till våra praktiska paketresor. Om du reser till Birmingham finns det hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon i alla prisplasser. Om du vill spara ännu mer kan du slå samman din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att slå dig ner bakom ratten är vi redo att stå till tjänst.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Birmingham med Expedia?
Expedia hjälper dig att få bästa möjliga pris. Du behöver bara jämföra de olika erbjudandena från de populäraste leverantörerna och välja alternativet som passar dig bäst. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i plånboken? Kombinera då bokningen av hyrbil i Birmingham med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Birmingham?
Hyrbilsreglerna i Birmingham kräver att du som förare är 21 år eller äldre. Om du är under en viss ålder kan dessutom vissa begränsningar och tilläggsavgifter gälla. Du kan exempelvis behöva överstiga en annan åldersgräns om du vill hyra ett fordon av en särskild typ. Reglerna varierar från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Birmingham?
I de flesta fall ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar ut hyrbilen. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Villkoren skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är en god idé att kolla upp vad som gäller innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Birmingham?
De billigaste hyrbilarna i Birmingham under den senaste veckan kostade endast om dagen. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Birmingham?
Oavsett om du planerar att stanna kring Birmingham eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Birmingham om jag är under 25?
Vissa företag i Birmingham hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Birmingham?
Om du vill hitta mer information om hyrbilsförsäkringar ska du läsa igenom hyrbilsföretagets villkor och regler innan du slutför din bokning.