Hyrbil i Dublin

Sök och jämför från 21 bilföretag i Dublin

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Dublin

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Dublin
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Dublin per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Dublin kan börja på så lite som , baserat på priserna den senaste veckan. När det är så billigt kan du enkelt hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det kostar skjortan.
Kan man hyra bil på Dublin (DUB)?
Ja, och du har stora valmöjligheter. Väl framme på Dublin (DUB) finner du biluthyrningen i terminal 1 och terminal 2. Du kan boka från välkända leverantörer som Sixt, Budget eller Dooley, och om du vill ha fler alternativ kan du även gå igenom erbjudandena från Avis och Enterprise.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Dublin?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på majoriteten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge avbokningen sker minst sex timmar innan upphämtningen. Läs igenom hyrbilsreglerna för säkerhets skull, för det finns några undantag. Du kan läsa mer i din bokningsbekräftelse, och du kan även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Dublin?
Om du bokar en minibil i Dublin kan du utforska områdets sevärdheter i den vanligaste hyrbilskategorin. Bränslesnålheten och den nätta storleken gör dessa hyrbilar utmärkta för stadstrafik, men du behöver förstås inte hålla dig till den här kategorin. Du kan till exempel uppgradera till en standardmodell, eller varför inte en riktig lyxbil?
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Dublin?
Dublin har en hel del att erbjuda, men varför hålla dig till bara en plats? Om du bokar en hyrbil kan du smidigt ge dig ut och uppleva omgivningen. Här är några tips:

  • Bunratty ligger cirka 190 kilometer från Dublin, och när du är i staden borde omtyckta sevärdheter som Bunratty Castle and Folk Park ligga överst i din lista över saker att se och göra.
  • Varför inte även besöka Kinvara? Här kan du till exempel ta dig till utflyktsmål som Dunguaire Castle. Staden ligger omkring 180 kilometer från Dublin.
  • Bege dig ut i naturen och andas in den friska luften vid Connemara National Park, omkring 240 kilometer från Dublin.

Varför ska man hyra bil i Dublin med Expedia?
Med våra exklusiva medlemserbjudanden och vårt enorma utbud är det lätt att hitta det perfekta fordonet till ett kanonbra pris med Expedia. Du kan jämföra alternativ från 21 hyrbilsföretag i Dublin, och slår du ihop din hyrbilsbokning med dina flyg- och hotellbokningar till en praktisk paketresa kan du dessutom spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Dublin med Expedia?
Gå igenom vårt stora utbud av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför alternativ från populära företag. Med några få klick kan Expedia hjälpa dig att få tag i de bästa erbjudandena för din semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Dublin så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Dublin?
Du ska vara minst 21 år, men det finns ett par regler kopplade till ålder som du bör vara medveten om innan du bokar en hyrbil i Dublin. Är du under en viss ålder kommer de flesta hyrbilsbolag debitera en tilläggsavgift och begränsa vilka fordonstyper du får hyra. Hur hög avgiften är och vilka åldrar den gäller för skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt och jämföra de olika reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Dublin?
När du hämtar upp nycklarna ska du presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Kontrollera om leverantören har några fler krav innan du reser, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Dublin?
De två bästa priserna för en hyrbil i Dublin under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi kallar en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Dublin?
Du kan hyra bil i en månad eller ännu längre i Dublin, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Ange bara din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Dublin om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill ha en hyrbil i Dublin bör du gå igenom de olika hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och du kan dessutom få betala extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa överraskningar vid upphämtning bör du se till att du är påläst.