Hyrbil i Gamla stadskärnan

Sök och jämför från bilföretag i Gamla stadskärnan

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Gamla stadskärnan

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Gamla stadskärnan
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Gamla stadskärnan?
Vi förstår att planer kan ändras med kort varsel. Därför har du normalt rätt att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtningstiden. Du finner nog all information du behöver i hyrbilsavtalet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Gamla stadskärnan?
Manövrerbarheten och bränsleeffektiviteten är bara några av anledningarna till att hyrbilar i kompakt modell är toppvalet i Gamla stadskärnan. Den mindre storleken gör dem perfekta för trafiken i städer, och de passar fint för såväl enskilda resenärer som par och mindre grupper. Hur du ska ta dig fram är naturligtvis upp till dig. Letar du efter något mindre kan du titta på ekonomibilar, och om du skulle föredra mer benutrymme kan du välja en medelstor eller stor modell. Är du en riktig lyxlirare skulle du till och med kunna kika på vårt sortiment med premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Gamla stadskärnan?
När du har upplevt allt som finns i Gamla stadskärnan är du redo att se mer av omgivningen, och med hyrbilen fixad kan du ge dig av på nolltid. Här kommer några förslag på destinationer att köra till:

  • I Rotterdam, 60 kilometer bort, väntar massor av godsaker. Både lokalbor och resenärer kan rekommendera Euromast som en bra plats att börja på.
  • Groningen, runt 150 kilometer från Gamla stadskärnan är en annan populär destination bland en mängd turister. Stanna till vid Grote Markt innan du fortsätter med att utforska resten av sevärdheterna i området.

Varför ska man hyra bil i Gamla stadskärnan med Expedia?
Det finns hyrbilsleverantörer att välja bland i Gamla stadskärnan, så att ta fram ett perfekt fordon går enkelt med Expedia. Skapar du en paketresa genom att slå ihop din hyrbilsbokning med flyg- och hotellbokningarna så sparar du ännu mer på resan till Gamla stadskärnan. Oavsett om du letar efter en liten, budgetvänlig bil eller ett riktigt lyxalternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Gamla stadskärnan med Expedia?
Med Expedia blir det lätt att jämföra erbjudanden från olika leverantörer samt hitta recensioner. Slå samman bokningen av hyrbil i Gamla stadskärnan med din hotell- eller flygbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Gamla stadskärnan?
Den lägsta åldern för att hyra en bil i Gamla stadskärnan är 18 år. En tilläggsavgift tas ofta ut för unga förare, så undersök detta i förväg och räkna med den eventuella kostnaden. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka fordonstyper som unga förare får lov att hyra. Vissa hyrbilsföretag hyr till exempel bara ut små eller medelstora bilar till mindre erfarna förare. Reglerna varierar bland leverantörerna, så gå igenom policyn noggrant innan du bestämmer dig.
Vad behöver man för att hyra bil i Gamla stadskärnan?
När du hämtar upp fordonet ska du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Ta reda på om leverantören har några andra krav innan du åker, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Gamla stadskärnan?
och var det bästa respektive näst bästa hyrbilspriset i Gamla stadskärnan under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Gamla stadskärnan?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka sedan en bil som passar dig. Oavsett om du ska stanna i Gamla stadskärnan eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Gamla stadskärnan om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Gamla stadskärnan eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom hyrföretagets villkor för att slippa oförutsedda kostnader när du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Gamla stadskärnan?
Om du vill ha ytterligare information om försäkringar ska du granska hyrbilsföretagets villkor och regler innan du genomför din bokning.