Hyrbil på Halmstad

Sök och jämför från bilföretag på Halmstad

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Halmstad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Halmstad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Halmstad (HAD)?
På Halmstad (HAD) kan du hyra en bil för endast 1,367 kr per dag, baserat på priserna de senaste sju dagarna. När priserna är så här bra kan du lätt hämta ut en bil utan att det smärtar i plånboken.
Kan man hyra bil på Halmstad (HAD)?
Avis och Sixt är populära alternativ i närheten av Halmstad (HAD). När flyget har landat kan du snabbt ta dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Halmstad (HAD)?
Du bör läsa igenom leverantörens villkor för säkerhets skull, men oftast är du berättigad till full återbetalning om du har förbetalt din hyrbil och avbokar senast sex timmar innan avtalad upphämtningstid. Det finns dock vissa undantag. Gå vidare till vår kundtjänstportal om du behöver mer information.
Varför ska man hyra bil på Halmstad (HAD) med Expedia?
Expedia har hyrbilar för varje resa och äventyr, från snabba utflykter till månadslånga bilsemestrar, och med våra exklusiva medlemspriser vet du att du får valuta för pengarna. Visste du att du kan lägga ihop alla dina bokningar till en praktisk paketresa? Lägg till flyg eller hotell i din bokning av hyrbil på Halmstad (HAD) så kan du se hur mycket du sparar.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Halmstad (HAD) med Expedia?
Med lite hjälp från Expedia är det enkelt att dra nytta av ett riktigt bra erbjudande när du bokar hyrbil på Halmstad (HAD). Välj bara ut ett fordon, ange lite fler detaljer och jämför priser från pålitliga leverantörer. Vad sägs om att även lägga till boende och flyg i din bokning? Du kan få förvånansvärt mycket rabatt om du lägger ihop dina bokningar till ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Halmstad (HAD)?
Den lägsta åldern för att hyra bil i Halmstad är 18 år. Om du är ung måste du kanske betala lite extra, och det kan finnas en annan åldersgräns för dig som vill hyra fordon som lyxbilar eller stadsjeepar. Du bör undersöka om några av dessa begränsningar gäller dig innan du bokar.
Vad behövs för att hyra bil på Halmstad (HAD)?
Villkoren varierar ofta lite mellan olika leverantörer, men i de flesta fall är allt du behöver ett giltigt körkort och ett kreditkort. Vill du inte utnyttja hyrbilsfirmans försäkring måste du förmodligen även visa att du omfattas av en annan försäkring.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Halmstad (HAD)?
Under de senaste sju dagarna fanns det hyrbilar på Halmstad (HAD) som kostade så lite som 1,367 kr per dag. När priserna är så bra kan du med lätta steg kliva av flyget och slå dig ner bakom ratten.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Halmstad (HAD)?
Jadå, du kan ge dig av direkt från Halmstad (HAD) för att upptäcka alla sevärdheter i ditt eget tempo. Ange dina resedatum på vår sida för långtidsuthyrning så tar vi fram fina erbjudanden på ett omfattande sortiment med fordonstyper.
Var hittar man en hyrbil på Halmstad (HAD) om man är under 25?
Det är inte helt säkert att hyrbilsföretagen på Halmstad (HAD) hyr ut till förare som är under 25, så kom ihåg att ta reda på vad de har för ålderskrav innan du bokar. Vi rekommenderar också att du tittar närmre på huruvida du måste betala några tilläggsavgifter, då dessa kan tillkomma om du är mellan 21 och 24. Alla leverantörer har sina egna villkor, så läs på ordentligt för att få tag i någon som uppfyller dina behov.