Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Hamburg

Med hyrbil i Hamburg

Hamburg är Tysklands näst största stad och är både ett viktigt ekonomiskt centrum och ett omtyckt resmål bland turister. Staden är känd för sin industri och sin fordonstillverkning, och föga förvånande är det en god idé att satsa på att hyra bil i Hamburg när du reser dit, eftersom gatorna och stadsdelarna är väl anpassade för motortrafik.

Om du kommer med flyg till Hamburg Airport är det en god idé att hyra bil på flygplatsen. Här finns flera stora biluthyrningsföretag, både internationella och tyska. Så snart du har fått nycklarna är det bara att hoppa in och köra din bil till Hamburg via motorväg A7.

Var medveten om trafikkulturen

Hamburgborna är vana bilförare och det märks på tempot i staden. Invånarna i Hamburg håller hög fart och är beslutsamma när de kör mot sina mål. Det är därför en god idé att vara uppmärksam och se till att planera hur du ska köra i god tid före bilturen. En bra GPS och en vägkarta över Hamburg rekommenderas om du känner dig osäker bakom ratten. Det är vanligtvis inga problem att hitta parkeringsplatser för din bil i Hamburg, och avgifterna är ofta väldigt låga. Däremot ser staden hårt på felparkeringar och regelbrott. En felparkerad bil kan bli bortforslad ganska omgående efter att den blir upptäckt, så se till att du har koll på alla regler och vet säkert att det är tillåtet att parkera där du står, annars kan din resa till Hamburg bli en riktig mardröm.

Upptäck staden med bil

Hamburg är en fin gammal stad med många sevärdheter värda att besöka. Det är mycket enkelt att ta sig runt med bil, och det är just därför en biluthyrning i Hamburg är att rekommendera. Stadens hamn är en av Europas största och viktigaste och har varit väldigt betydande för staden genom historien. En fin sevärdhet med anknytning till hamnen är Speicherstadt, som är upptagen på Unescos världsarvslista och har många fina byggnader från äldre tider som användes som lagerlokaler och för sjöfarten. Staden är också känd för sina många kyrkor som varje år besöks av tusentals turister. Bland dessa kan nämnas S:t Peterskyrkan, och S:t Mikaelskyrkan, med sitt centrala läge och sitt höga kyrktorn med utsiktsplattform.

Ta bilen ut ur staden

Runt staden finns det flera välkända sevärdheter som är mycket populära bland turister från hela världen. Med en hyrbil går det alldeles utmärkt att göra dagsturer till några av dessa platser. Lämna ditt hotell i Hamburg och kör till resmål som Helgoland och Lübeck. Ön Helgoland är en populär destination för seglare, fågelskådare och personer som bara söker lugn och ro. Motordriven trafik förekommer inte på ön, men det går utmärkt att parkera bilen utanför området och bege sig till ön med andra transportmedel. Ett annat populärt resmål är ön Sylt med sina 21 000 invånare och ynka 52 meter över havet. Likt Helgoland saknar ön vägförbindelse med fastlandet, men du kan ta dig över till ön med din bil med tåg.

Vanliga frågor om biluthyrning i Hamburg

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Hamburg?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Hamburg .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Hamburg?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Hamburg .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Hamburg?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Hamburg?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Hamburg

Utforska Hamburg med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!