Biluthyrning i Tyskland

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Tyskland

Planerar du en resa till Tyskland och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Tyskland så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Tyskland, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Tyskland kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Tyskland via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Tyskland via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Tyskland är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Tyskland?
Du kan normalt få en fullständig återbetalning för din hyrbilsbokning om du kontaktar oss och avbokar senast sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Kontrollera din bokningsbekräftelse för att få mer information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Tyskland?
Liten storlek med stora fördelar – hyrbilar i ekonomiklass är det populäraste valet bland resenärer i Tyskland. De är lätta att styra och parkera, vilket passar perfekt om du ska köra i städer, och bränsleeffektiviteten gör det billigare för dig att ta dig omkring i regionen. Föredrar du en större bil? Då kan du ta en titt på vårt sortiment med standardbilar och stora modeller.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Tyskland med Expedia?
Expedia kan hjälpa dig att få ett så bra pris som möjligt. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de ledande varumärkena och välja det alternativ som passar bäst för dig. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i plånboken? Då ska du kombinera bokningen av hyrbil i Tyskland med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Tyskland?
Du ska vara minst 18 år gammal, men det finns en del regler kopplade till ålder som du bör observera innan du bokar en hyrbil i Tyskland. Om du är under en viss ålder kommer en hel del hyrbilsföretag debitera en extra avgift och begränsa vilka typer av fordon du kan hyra. Hur stor avgiften är och vilka åldrar den gäller för skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Tyskland?
Innan du kan slå dig ner i förarsätet i Tyskland måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort. Om du inte tänker köpa till hyrbilsleverantörens ordinarie försäkring kan du även behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Reglerna och villkoren varierar, så läs igenom hyresavtalet ordentligt innan du slutför bokningen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Tyskland?
Ja. Expedia samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje centimeter av Tyskland.
Var kan jag hyra en bil i Tyskland om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Tyskland eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid hyrdisken.

Upplev nya platser med Expedia