Biluthyrning i Tyskland

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Tyskland

Planerar du en resa till Tyskland och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Tyskland så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Tyskland, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Tyskland kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Tyskland via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Tyskland via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Tyskland är bara några klick bort.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Tyskland?
Vi är medvetna om att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista minuten. Därför har du i de flesta fall rätt att få en fullständig återbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner säkert all information du behöver i hyrbilsavtalet, men i annat fall kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Tyskland?
De flesta resenärer i Tyskland hyr ekonomibilar. Många bilförare tycker om dem eftersom de är prisvärda och bränslesnåla, och den sparsamma storleken gör det lättare att röra sig i städer där parkeringsfickorna är trånga. Men du har förstås fler alternativ. Du kan till exempel välja ut en mellanstor bil, en premiumbil eller en stadsjeep. Vare sig du tänker stanna inom Tyskland eller har siktet inställt på längre upptäcktsresor har vi ett fordon som passar.
Varför ska man hyra bil i Tyskland med Expedia?
Med allt från medlemspriser till exklusiva erbjudanden sparar du definitivt pengar när du bokar hyrbil med Expedia. Och med olika hyrbilsleverantörer att välja mellan i Tyskland kan du hitta en perfekt bil för din kommande semester. Men hyrbilar är inte allt vi erbjuder – du kan även lägga till hotell, flyg och aktiviteter för att utforma ett ultimat semesterpaket till Tyskland. Ju mer du bokar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Tyskland med Expedia?
Ta en titt på vårt breda urval av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför alternativen från ledande varumärken. Med några få klick kan Expedia hjälpa dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Tyskland så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Tyskland?
Förare över 18 år med ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Tyskland. En del hyrbilsbolag debiterar dock en tilläggsavgift för förare under en viss ålder, så du bör undersöka vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du slutför bokningen. Det kan även finnas begränsningar för vilka fordonstyper som unga förare har rätt att hyra. Andra åldersgränser brukar gälla för exempelvis premium- och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Tyskland?
Du ska visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du slippa hyrbilsfirmans normala försäkring? Då behöver du nog även bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa policyn noga innan du reser.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Tyskland?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje vrå av Tyskland.
Var kan jag hyra en bil i Tyskland om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så det är bra att läsa på lite. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Tyskland som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Tyskland?
Försäkringarna varierar beroende på ett flertal olika faktorer, som förarens ålder och fordonets typ. Glöm inte att granska hyrbilsföretagets avtal ordentligt innan du bokar.

Upplev nya platser med Expedia