Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Honolulu

Säg ”Aloha” till Honolulu

Hawaii är för många ett riktigt drömresemål med sina vita sandstränder, intressanta kultur och vackra berg. Den amerikanska delstaten Hawaii består av ett antal öar och på den största av dem – Oahu – ligger Honolulu, som är delstatens huvudstad och har ungefär 900 000 invånare. Med en hyrbil i Honolulu kan du smidigt kryssa fram mellan stadens skyskrapor eller bege dig iväg på upptäcktsfärd på ön.

Stadens flygplats heter Honolulu International Airport (HNL), och redan på flygplatsen kan du som vill hyra bil i Honolulu göra detta. Flygplatsen ligger cirka 5 kilometer nordväst om Honolulus centrum, och med en hyrbil går resan till ditt hotell i Honolulu både snabbt och smidigt.

Biluthyrning på Honolulus flygplats

Honolulus flygplats är ett nav för flygtrafiken på de hawaiianska öarna och du kan flyga till Honolulu från ett antal stora amerikanska orter, som Los Angeles och New York. Från Sverige innebär en resa till Honolulu med andra ord minst en mellanlandning. Flygplatsen har tre terminaler, men alla resenärer kan enkelt ta sig till huvudterminalen med hjälp av så kallade Wiki Wiki-bussar (”wiki” betyder ”snabb” på hawaiianska). När du anländer till Honolulu kan du hämta ut din hyrbil redan på flygplatsen. Här finns en handfull biluthyrningsfirmor med kontor på markplan i ankomsthallen, mitt emot bagageutlämning G. Det finns också ett antal firmor som inte har kontor på flygplatsen, men som finns på området. Man skiljer därför på ”On airport companies” respektive ”Off airport companies”.

Utlämningsplatsen för hyrbilarna ligger en liten bit bort från ankomsthallen, men de flesta biluthyrningsfirmorna erbjuder gratisbussar som kör dig dit. Bussturen tar 5–10 minuter, och de avgår från en särskilt avsedd plats precis utanför ankomsthallen. De flesta biluthyrningsfirmorna har öppet från tidig morgon till sen kväll, så det finns alltid någon på plats som kan hjälpa dig att hämta ut din hyrbil. Återlämning av bilen ska normalt sett ske under öppettiderna, men om du av någon anledning inte skulle kunna göra detta kan du undersöka om det finns någon nyckelinlämning på flygplatsen.

Att tänka på när du hyr bil i Honolulu

Det är bra att känna till att det i USA finns speciella åldersgränser för biluthyrning. Till exempel måste du vara minst 21 år gammal för att få hyra bil, och det kan finnas ytterligare restriktioner för vilka bilmodeller som yngre förare får hyra. Det är även sannolikt att din hyrbil kommer att vara utrustad med automatväxel snarare än manuell växellåda. När du bokar din hyrbil i Honolulu kan du förhöra dig om vilken typ av växellåda som din bil är utrustad med.

Utforska ön med bil

Med en bil i Honolulu kan du själv utforska både staden och dess omgivningar helt i din egen takt. Vill du shoppa, surfa på några av världens bästa surfstränder eller besöka den vulkaniska tuffen Diamond Head? Tack vare det stora utbudet av hyrbilar på Honolulus flygplats kan du hyra en bil som passar för just det som du vill göra under din vistelse.

Vanliga frågor om biluthyrning i Honolulu

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Honolulu?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Honolulu .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Honolulu?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Honolulu .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Honolulu?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Honolulu?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Honolulu

Utforska Honolulu med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!