Hyrbil i Istanbul

Sök och jämför från bilföretag i Istanbul

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Istanbul

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Istanbul
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Istanbul per dag?
Du behöver inte tömma bankkontot för att utforska Istanbul. Den här veckan började hyrbilspriserna på så lite som .
Kan man hyra bil på Istanbul (ISL-Ataturk Intl.)?
När du väl har anlänt till Istanbul (ISL-Ataturk Intl.) kan du snabbt ge dig iväg för att hyra en bil på Avis, som ligger bara en kort bit från terminalbyggnaden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Istanbul?
Vi har alla varit med om att planerna måste ändras i sista stund. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för många bokningar av hyrbil som betalats i förskott, om avbokningen sker åtminstone sex timmar innan upphämtningen. Men kom ihåg att läsa avtalet noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar informationen du är ute efter där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Istanbul?
Från mini till premium – det är du som väljer vad som passar bäst för dig. I Istanbul är det ekonomibilar som är den populäraste typen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att manövrera, vilket gör dem till ett perfekt val för gatorna inne i städer. Men bäst av allt är för många det låga priset, som gör att du har mer över till att se dig omkring på destinationen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Istanbul?
Med en hyrbil blir det lättare att utforska området. Istanbul är en utmärkt startpunkt, men du kan finna så mycket mer att uppleva i närheten. Fyll bagageluckan med allt du behöver och ge dig iväg för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Bursa ligger cirka 85 kilometer utanför Istanbul och kan ståta med en mängd utflyktsmål. Börja gärna med att besöka Uludag Kayak Merkezi, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • Izmit, cirka 95 kilometer bort, kan också utlova många roliga stunder. Har du svårt att bestämma dig för vad du ska se först? Kartepe Ski Center är vårt förstahandsval.
  • Om du behöver komma bort från staden en stund kan du åka till Yedigöller nationalpark, ungefär 230 kilometer utanför Istanbul. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Istanbul med Expedia?
Med våra exklusiva medlemspriser och vårt breda utbud är det ingen match att hitta den perfekta hyrbilen till ett finfint pris med Expedia. Du kan jämföra hyrbilar från hyrbilsföretag i Istanbul, och slår du ihop hyrbilsbokningen med dina bokningar av flyg och boende till ett smidigt semesterpaket kan du dessutom spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Istanbul?
Förare på minst 21 år med ett giltigt körkort får lov att hyra bil i Istanbul. Somliga hyrbilsfirmor debiterar dock en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Dessutom kan det finnas begränsningar rörande vilka sorters fordon som unga förare kan hyra. En högre åldersgräns brukar gälla för till exempel stadsjeepar och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Istanbul?
Att hyra bil i Istanbul är lätt. Oftast behöver du bara ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Efter att du har valt den perfekta bilen ska du dock läsa igenom hyresavtalet ordentligt för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Istanbul?
Baserat på uppgifter från den senaste veckan kostar den billigaste hyrbilen i Istanbul per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Istanbul?
Oavsett om du har tänkt stanna i Istanbul eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Istanbul om jag är under 25?
Det beror helt på uthyrarna i Istanbul, som normalt har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr ut till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.