Hyrbil i Istanbul

Sök och jämför från bilföretag i Istanbul

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Istanbul

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Istanbul
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Istanbul per dag?
Hyrbilspriserna var så låga som om dagen den senaste veckan. Med så förmånliga priser är en lokal hyrbil ett billigt alternativ om du vill besöka sevärdheter i Istanbul.
Kan man hyra bil på Istanbul (ISL-Ataturk Intl.)?
Du kan hyra bil på Avis, endast en kort bit från flygplatsen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Istanbul?
Kontrollera ditt hyrbilsavtal för att vara säker, men de flesta bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du kontaktar oss senast sex timmar före upphämtningen. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan läsa mer i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Istanbul?
Du bestämmer helt själv vad du vill ha. En stor eller medelstor modell passar bra om du reser i grupp, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du skulle även kunna välja en hyrbil i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i Istanbul. De är både prisvärda och bränsleeffektiva och bränslesnåla, och de brukar fungera utmärkt för enskilda resenärer, par och andra som inte kräver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i storstäder, eftersom du lätt får plats i trånga parkeringsutrymmen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Istanbul?
Boka en hyrbil, hämta upp nycklarna och förbered dig på att ta del av allt som Istanbul har att erbjuda. Men glöm inte att även kolla in närområdet, där du hittar spännande sightseeingmål som de här:

  • Bursa ligger ungefär 85 kilometer bort och erbjuder en mängd sevärdheter. Börja med att stanna till vid Uludağ skidcentrum, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • Eskisehir, ungefär 190 kilometer bort, kan också utlova många härliga stunder. Vet du inte riktigt var du ska börja? Sazova Park är vårt förstahandsval.
  • Efter allt det där körandet passar det bra med en avkopplande paus i den vackra naturen vid Yedigöller nationalpark. Området ligger runt 220 kilometer utanför Istanbul.

Varför ska man hyra bil i Istanbul med Expedia?
Sluga turister kan spara förvånansvärt mycket pengar genom att boka med Expedia. Oavsett om du är ute efter ett fordon för hela familjen eller något som passar bättre för två kan du titta på alternativ från hyrbilsföretag i Istanbul, och våra exklusiva medlemserbjudanden gör att du lättare kan hitta ett så bra pris som möjligt. Kombinerar du din hyrbilsbokning med flyg- och hotellbokningarna kan du spara ännu mer. Är du inte helt säker på vad du ska göra med all din tid i Istanbul? Passa på att även lägga till ett par roliga aktiviteter i paketet.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Istanbul med Expedia?
Att få tag i bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Istanbul är en enkel match med Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priserna från populära leverantörer. Vad sägs om att lägga till även flyg och boende i bokningen? Du kan lyckas få tag i otroliga erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Istanbul?
I Istanbul måste du vanligtvis vara minst 21 år. Många hyrbilsföretag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från leverantör till leverantör. Det kan också finnas andra åldersgränser och andra krav för särskilda fordonstyper, till exempel stadsjeepar och premiumbilar, så kom ihåg att granska hyreskontraktet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Istanbul?
Villkoren skiljer sig mellan leverantörer, men de två viktigaste sakerna är ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsfirmans ordinarie försäkring, men om du vill välja bort den kan du behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Istanbul?
Det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Istanbul under veckan som gick var och . Med så fördelaktiga priser är det inte svårt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Istanbul?
Oavsett om du planerar att hålla dig omkring Istanbul eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Istanbul om jag är under 25?
Du måste läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Istanbul som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bra att veta detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Istanbul?
Om du vill ha mer information om hyrbilsförsäkringar kan du gå igenom hyrbilsleverantörens villkor och regler innan du betalar för din bokning.