Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Orlando

Se alla 17 saker att göra i Orlando

Orlando: Att göra i Floridas härligaste stad

Trevliga saker att göra - Orlando

Den solkyssta staden Orlando är perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska Florida. Det är ett utmärkt resmål för familjer med barn eftersom här finns fantastiska temaparker samt spännande natur och vetenskap. Det finns utomordentligt många saker att göra i Orlando - och det inkluderar nöjen för vuxna så som fina restauranger

underbara golfbanor härliga sandstränder och shoppingparadis med Florida Mall i spetsen. Miamis nattliv ligger inte heller alltför långt från Orlando. Att göra allting guideboken skriver om är inte att alternativ men för dig som prioriterar rätt ska det dock gå att få ihop en fin resplan.

Barnvänliga nöjen i Orlando - Aktiviteter för hela familjen

Om någon pratar om Floridas främsta dragplåster lär Walt Disney World® i Orlando komma högt på listan. Du som reser hit med familjen kommer älska de fyra temaparkerna alla klassiska karaktärer härligt färgstarka parader och fyrverkerier. Det är bara att boka en biljett och låta sagan börja. Här i nöjesparken finns exotiska djur äventyrsbad filmmagi i Hollywood-anda golfbanor och en hel massa annat. Det finns något för alla att göra i Orlando bland sagoslott upplevelsemiljöer och levande musik. Föredrar barnen att uppleva Universal Orlando® har du också hamnat i rätt delstat. Här väntar två magiska temaparker med nervkittlande åkattraktioner interaktiva föreställningar vattenpark och en hel massa älskvärda minioner. Sedan passar det utmärkt att koppla av under en dagstur till Saint Augustine. Här kan du simma med delfiner och lära dig mer om de intelligenta däggdjuren. Du får även se den mysiga stadskärnan där det är lätt att hitta trevliga aktiviteter. Orlando är staden där alla barndrömmar kan gå i uppfyllelse. Vad sägs till exempel om att äta mat med en riktig astronaut på NASA:s fascinerande anläggning Kennedy Space Center?

Orlando – saker att göra bland späckhuggare och alligatorer

Ditt besök är inte komplett förrän du utforskat träskområdet Everglades som ingår i Unescos naturvärldsarv. Här är djurlivet rikt och det finns mississippialligatorer spetskrokodiler pelikaner och ibisfåglar. Träskbåtsturer i Everglades är ömsom mysiga ömsom hårresande. Du får en guidad rundtur i Miami där du åker träskbåt ser ormar och alligatorer på nära håll samt shoppar loss på Bayside Marketplace om du så önskar. Är det vackra späckhuggare du vill se kan du bege dig raka vägen till SeaWorld® Orlando där det även finns havssköldpaddor och delfiner. Välj en flerparksbiljett om många aktiviteter i Orlando lockar dig. Ett trevligt alternativ är den häftiga vattenparken Aquatica™ Orlando där du kan roa dig i timmar bland häftiga bassänger och hisnande vattenrutschkanor. Du som är på jakt efter adrenalinkickar kan med framgång boka in dig på utfärd till Gatorland och åka zipline medan du ser alligatorer sjöar och parkens natur ur fågelperspektiv. Sedan kan du titta på när djurskötarna brottas med enorma alligatorer. Avsluta kvällen med en oförglömlig föreställning. Blue Man Group kombinerar komedi teater rockkonsert och dansfest. Det är något för dig som vill ha en unik upplevelse som involverar neonljus ultravioletta konstverk och en enorm surfplatta. Beställ en smarrig drink och lär känna några gästvänliga ortsbor. Floridas invånare är kända för att alltid ha ett leende på läpparna. Under ditt besök kommer du att förstå varför.

Karta

Var kan jag bo i Orlando?

Centrala Orlando

Centrala Orlando är ett populärt resmål bland annat för det stora restaurangutbudet, livemusiken och utsikten över sjön. Du får inte missa sevärdheter som Amway Center och Camping World Stadium när du ändå är ute och utforskar området.

LivemusikTeaterSjö

West Kissimmee

West Kissimmee är känt för de roliga vattenparkerna, och i området kan du besöka sevärdheter som Lake Davenport och Island H2O Live!.

FamiljevänligTrevliga människorRekreation

Bay Lake

Bay Lake är känt för de hisnande nöjesparkerna, och här finns sevärdheter som Epcot® och Disney's Boardwalk (område med underhållning, mat och shopping), så det är ingen risk att du blir uttråkad om du tillbringar dagen i den här delen av Lake Buena Vista.

NöjesparkFamiljevänligDjurliv

Lake Nona

Lake Nona utmärker sig för krogarna, och när du ändå är här kan du planera in en utflykt till Eagle Creek Golfklubb och North Shore Golfklubb.

FamiljevänligSjöRestauranger

Historic Downtown Kissimmee

Nöjesparkerna och shoppingen är några av de saker som gör Historic Downtown Kissimmee så speciellt. Passa på att besöka Kissimmee Lakefront Park eller Lake Tohopekaliga när du ändå utforskar området.

FestivalSoligtNöjespark

Williamsburg

Williamsburg är bland annat känt för krogarna, shoppingen och golfbanorna. Passa på att besöka Faldo Golf Institute (golfbana) när du ändå utforskar området.

FamiljevänligAffärsresorRomantik