Hyrbil i Sturup

Sök och jämför från bilföretag i Sturup

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Sturup

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sturup
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Din plånbok kommer att tacka dig. En hyrbil kostar endast 698 kr per dag på Malmö (MMX-Sturup), baserat på priserna de senaste sju dagarna. Hämta ut en bil vid terminalen och upptäck en ny värld.
Kan man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Hertz och Avis är två populära alternativ i närheten av Malmö (MMX-Sturup), så du kan snabbt och enkelt komma ut på vägarna när planet har landat.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Malmö (MMX-Sturup)?
Om du avbokar ett förbetalt hyrbilsavtal minst sex timmar innan avtalad upphämtning kan du vara berättigad till full återbetalning. Vissa undantag finns, så kontrollera ditt avtal för att veta vad som gäller. Vår kundtjänstportal är en annan bra plats där du får svar på dina frågor.
Varför ska man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup) med Expedia?
Expedia kan ta hand om allt som behövs inför resan, inklusive hyrbil. Vi har ett omfattande sortiment med hyrbilar att välja och vraka från på Malmö (MMX-Sturup), och vi ser till att du får ett så bra pris som möjligt. Vare sig du ska boka hyrbil, boende, flyg eller aktiviteter kan Expedia erbjuda exklusiva förmånsprogram och medlemspriser, och lägger du ihop alla dina bokningar till ett eget semesterpaket har du möjlighet att spara lite till på din nästa resa.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Malmö (MMX-Sturup) med Expedia?
Gå igenom vårt breda utbud av hyrbilar, se betyg och jämför priser från stora hyrbilsleverantörer. Expedia hjälper dig att få tag i ett riktigt bra erbjudande med bara ett par klick. Har du redan bokat flyg och boende? Då kan du kombinera din hyrbilsbokning med den befintliga bokningen för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Du behöver vara minst 18 år för att få hyra en bil på Malmö (MMX-Sturup). Observera att vissa hyrbilsleverantörer tar ut en tilläggsavgift när föraren är under en viss ålder. Reglerna varierar mellan de olika leverantörerna, så läs på noga innan du bokar. Vissa hyrbilsfirmor har även en annan åldersgräns för att hyra till exempel premiumbilar eller stadsjeepar.
Vad behövs för att hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Ett giltigt körkort och ett kreditkort är de viktigaste sakerna du behöver visa upp när du ska hämta ut hyrbilen. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans vanliga försäkring måste du förmodligen dessutom kunna bevisa att du har en annan försäkring. Kraven skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så ta reda på vilka regler som gäller för det specifika hyrbilsföretaget du har valt.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Malmö (MMX-Sturup)?
Under de senaste sju dagarna fanns det hyrbilar på Malmö (MMX-Sturup) som kostade bara 698 kr om dagen. När det är så billigt kan du med lätta steg stiga av planet och sätta dig tillrätta i förarsätet.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Malmö (MMX-Sturup)?
Jadå, du kan hyra en bil i en månad eller längre. Vi jobbar med en rad pålitliga leverantörer som har ett brett sortiment med fordon för långtidsuthyrning. Jämför dina alternativ på vår sida med erbjudanden på långtidsuthyrning och boka en hyrbil på Malmö (MMX-Sturup) redan idag.
Var hittar man en hyrbil på Malmö (MMX-Sturup) om man är under 25?
Varje hyrbilsfirma har sina egna villkor som avgör hur gammal du måste vara för att få hyra bil. En del har en åldersgräns på 21 år, medan andra har högre gränser, så om du är under 25 gör du rätt i att undersöka saken ordentligt. Du hittar mer information om det här i hyresavtalen från de olika leverantörerna.