Resor till Issyk-Kul

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Issyk-Kul och spara

Populära destinationer i Issyk-Kul

Topphotell i Issyk-Kul

Tagaytay Karakol Hotel
Tagaytay Karakol Hotel
3 out of 5
Tynystanova Str., 29 A, Karakol, 722200
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 340 kr per natt mellan 5 okt. och 6 okt.
4,9/5 Exceptional! (7 recensioner)
Best hotel
"ห้องสะอาด พนักงานอัธยาศัยดี เป็นมิตร ใจดีมาก จองห้องเล็ก แต่เจ้าของให้ย้ายไปพักห้องใหญ่ ขอบคุณมากๆเลยค่ะ อยากจะบอกว่าอาหารเช้า อร่อยมากๆเลยค่ะ"

Recension från 5 dec. 2021

Guest House Fatima
Guest House Fatima
2.5 out of 5
St. Hantengri #10, Karakol, Issyk-Kul, 722200
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 444 kr per natt mellan 5 okt. och 6 okt.
Resort Center Raduga
Resort Center Raduga
3.5 out of 5
Issyk-Kul Rcdegion, Sary-Oi village, Cholpon-Ata
3/5 (1 recension)
"Room/cottage is very nice, but walls are thin and if you have noisy youth in the next door cottage don't be surprised if you are kept awake until 3AM... Also probably the hardest bed I have ever tried to sleep on. Basics like coffee are not provided, but are available for pay in the resort shop on ..."

Recension från 12 sep. 2018

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Issyk-Kul just nu?
Du hittar all information du behöver om reserestriktioner och karantänkrav för Issyk-Kul och mycket mer på vår sida med reseråd under covid-19.
Vilka är de bästa hotellen i Issyk-Kul?
Baikonur och Baikonur vet definitivt hur man får gästerna att känna sig som hemma i Cholpon-Ata. Om dina äventyr även för dig till Karakol kan du rikta fokus på Tagaytay Karakol Hotel och Altamira, som är mycket inbjudande boendealternativ.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Issyk-Kul?
är en utmärkt månad att boka en semester i Issyk-Kul om du vill få reskassan att räcka längre. är i jämförelse en något dyrare månad att resa. Om du tycker bättre om att semestra under lågsäsong är den bästa tiden att resa i , men det är någonting speciellt med Issyk-Kul i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Issyk-Kul?
Smarta resenärer brukar boka sin resa i så god tid som möjligt. Oftast kan du söka bland internationella flygpriser på Expedia upp till ett år innan resan, men oroa dig inte om du inte har bokat i god tid. Det händer att man kan hitta billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Issyk-Kul?
Att boka en paketresa är både billigare och enklare. Så varför inte spara tid och pengar? Titta på våra paketresor för en romantisk weekend för två eller för familjesemestern.

Populära sevärdheter att besöka