Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Hotell i Mallorca

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Filtrera din sökning efter

Populära filter
Hotellklass
Din budget
Gästbetyg
Betalningssätt
Boendetyp
Område
Populära sevärdheter
Bekvämligheter
Tillgänglighet
Typ av resa

Platser att bo på i Mallorca

Hitta det bästa läget och området i Mallorca för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Mallorca

Reseguide: på Mallorca

Lyxhotell Mallorca: Mallorca är ett av Europas mest klassiska resmål. Hit kommer besökare i alla åldrar, och många fortsätter att semestra på denna magiska ö år efter år. Här hittar du alla sorters boenden, allt från lägenhetshotell och vandrarhem till mysiga små hotell och stora hotellkomplex. Om du letar efter något speciellt finns det många lyxhotell på Mallorca som erbjuder oslagbar service, så att du verkligen kan passa på att njuta av semestern och lämna vardagen och stress därhän.

Bo på lyxhotell på Mallorca

Lyxhotell innebär inte bara elegans och oslagbar service. Känslan av att bo på ett lyxigt hotellrum på Mallorca är obeskrivlig, men det som ligger närmast till hands för att beskriva den är ”det lilla extra”. Ett riktigt lyxhotell är ett hotell som överraskar och erbjuder dig det som du inte hade tänkt på att du behövde eller ville ha, och det finns mängder av hotell på Mallorca som gör just det.

Om du är ute efter en ordentligt avslappnande semester är ett lyxhotell på Mallorca ett fantastiskt alternativ. Oavsett om du reser med småbarn, tjocka släkten, ensam eller med kompisgänget blir semestern ordentligt förenklad på lyxhotell. Här kan du få all den service som du saknar i vardagen, samtidigt som du njuter av att bara vara och slipper att oroa dig över att planera småsaker. De flesta lyxhotell erbjuder både utomhus- och inomhuspool, badkar, gym, privata stränder och restauranger. Med andra ord allt det där lilla extra som förhöjer din semesterupplevelse!