Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Moneglia
Reseguide

Res till Moneglia där du kan njuta av läcker mat, liguriskt umgänge och ett sagolikt Medelhavsklimat.

Under din resa till Moneglia kan du utforska en charmig stad vid havet, söder om Setsri Levante. Du kommer att känna ett särskilt lugn när du svalkas av den salta brisen intill vattnet. Troligen kommer du att vilja börja din resa till Moneglia med ett besök till stranden. Här kan du koppla av med en bok eller sola intill de gröna kullarna. På kvällarna umgås ortsborna här och barnen springer runt med nyköpta glassar.

Resor till Moneglia passar dig som vill utforska den idylliska trakten intill Punta Rospo. Här är stränderna lika attraktiva som byn är gästvänlig. Om du behöver svalka dig en stund kan det vara dags att utforska de skuggiga gränderna i den gamla stadsdelen. Slå dig ner på någon uteservering och beställ en drink.

En trevlig sevärdhet är hotellet som huserar i det gamla 1800-talsslottet, fem minuter från byns centrum. Även om du inte är hotellgäst här är det fint att se de fantastiska takmålningarna och den hisnande havsutsikten. I närheten ligger en park där du kan koppla av i lugn och ro under din paketresa till Moneglia.

När du är i Ligurien passar det utmärkt att prova olika lokalproducerade olivoljor. Den fina produkten passar perfekt till de maträtter som serveras i området. Besök den mysiga vinkällaren Assirto, där trevligt bemötande kombineras med riktigt fina viner. Glöm inte att köpa med dig olivolja härifrån, det är en fin souvenir eller present.

Under sommarmånaderna åker många turister hit för att öva på olika vattensporter. Områdets hotell och aktiviteter passar alla åldrar, intressen och plånböcker. Boka paketresor till Moneglia om du vill lära dig att laga några av ortens signaturrätter.

Ta flyget till Genoa och res vidare till Moneglia med tåg. Att åka bil från Genoa tar betydligt längre tid, men du belönas med en fantastisk utsikt över den italienska Rivieran.

Topphotell i Moneglia

Giada Residence
Giada Residence
Via Willi Burgo, 3, Moneglia
Priset är 560 kr per natt mellan 1 mars och 2 mars

Detta townhouse vid stranden i Moneglia ligger nära Kyrkan Santa Croce, Moneglia-stranden och Strandzugang. Slottet i Villafranca och Slottet Monleone ligger ...

4.5/5Wonderful! (24 recensioner)
centralt i Pisa

"Ett hotell med bra läge i Pisa, lugnt och ändå centralt. Nära det mesta. Provade en av restaurangerna som blev rekommenderad av hotellet, jättebra ställe. Frukosten OK. Ta inte deras shuttle bus till flygplatsen speciellt inte om du inte är ensam. Taxi kostar lika mycket som för en person i hotellets ..."…"

Recension från 26 okt. 2015

Giada Residence
Hotel Mondial
Hotel Mondial
3 out of 5
Via Venino 16, Moneglia, GE
Priset är 825 kr per natt mellan 21 mars och 22 mars

Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Moneglia ligger nära Moneglia-stranden, Strandzugang och Slottet Monleone. Kyrkan Santa Croce och Slottet i Villafranca ...

4.1/5Very Good! (178 recensioner)
Bra hotell

"Bra frukost och bra service"…"

Recension från 9 juni 2019

Hotel Mondial
Albergo NENA
Albergo NENA
1 out of 5
Via dei Piani, 21, Moneglia, GE
Priset är 662 kr per natt mellan 31 mars och 1 apr.

Detta hotell i centrala Moneglia ligger tio minuters promenad från Kyrkan Santa Croce, Strandzugang och Moneglia-stranden. Slottet i Villafranca och Slottet ...

3.8/5Good! (176 recensioner)

"Vänlig tjänstvillig personal. Dåligt lås på rumsdörren. Går ej att komma ut snabbt vid ex brand."…"

Recension från 30 apr. 2018

Albergo NENA
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Semesterboende i Moneglia

Villa Elisabetta Luxury Property in Moneglia sea Views and Swimming Pool
Villa Elisabetta Luxury Property in Moneglia sea Views and Swimming Pool
Località Lambrusca, 37, Moneglia, Liguria

Denna villa med romantisk prägel i centrala Moneglia ligger mindre än 2 km från Kyrkan Santa Croce, Slottet i Villafranca och Strandzugang. Moneglia-stranden ...

Villa Elisabetta Luxury Property in Moneglia sea Views and Swimming Pool
Cielo e Mare
Cielo e Mare
Via Frazione Lemeglio 75, Moneglia, GE
Priset är 947 kr per natt mellan 20 mars och 21 mars

Detta boende nära stranden ligger tio minuters promenad från Kyrkan Santa Croce, Strandzugang och Moneglia-stranden. Slottet i Villafranca och Slottet Monleone ...

4.2/5Excellent! (18 recensioner)
Moneglia

"Terasserna och poolen man ser på bilderna var privata. Takterassen var otrevlig med dåliga möbler och smutsig pool. Parkeringsplatser var för få, vi flyttade bilen 3 gånger samma kväll. Lakan och handdukar ingick inte. Vacker utsikt."…"

Recension från 21 sep. 2018

Cielo e Mare
Cosy Apartment in Moneglia With Balcony
Cosy Apartment in Moneglia With Balcony
Via per Lemeglio 25 interno 2, Moneglia, Liguria

Denna lägenhet i Moneglia ligger tio minuters promenad från Kyrkan Santa Croce, Strandzugang och Moneglia-stranden. Slottet i Villafranca och Slottet Monleone ...

Cosy Apartment in Moneglia With Balcony
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Moneglia

Städer nära Moneglia