Resor till Palm Beach 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Palm Beach och spara

Topphotell i Palm Beach

Tideline Ocean Resort and Spa
Tideline Ocean Resort and Spa
4 out of 5
2842 South Ocean Boulevard, Palm Beach, FL
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 6 549 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
3.7/5 Good! (986 recensioner)
Bra läge - högt pris
"Hotell med utmärkt läge och avslappnad stämning. Jag betalade 5 000 kr/natt för ett rum mot havet vilket är i mesta laget. Service är personlig om än inte tipp topp. Bra sushi restaurang på hotellet."

Recension från 24 feb. 2020

Tideline Ocean Resort and Spa
The Breakers Palm Beach
The Breakers Palm Beach
5 out of 5
One South County Road, Palm Beach, FL
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 13 188 kr per natt mellan 25 jan. och 26 jan.
4.8/5 Exceptional! (861 recensioner)
Super
"Super"

Recension från 4 apr. 2016

The Breakers Palm Beach
Four Seasons Resort Palm Beach
Four Seasons Resort Palm Beach
5 out of 5
2800 S Ocean Blvd, Palm Beach, FL
Priset är 14 596 kr per natt mellan 23 jan. och 24 jan.
4.7/5 Exceptional! (606 recensioner)
Världsklass
"Fantastisk anläggning och fantastisk service. Vill man hitta något att anmärka på så boka ett annat hotell eftersom four season resort vart perfekt."

Recension från 30 juli 2017

Four Seasons Resort Palm Beach
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Palm Beach

Fly undan vardagens stress och låt kropp och själ slappna av på din semester i Palm Beach. Få saker är så uppfriskande som den fräscha havsbrisen mot ditt ansikte och det lugnande ljudet av vågornas svall. Planera din resa till Palm Beach så enkelt som möjligt genom att titta närmare på våra semestererbjudanden i Palm Beach. Många turister väljer att boka ett boende på gångavstånd från Mid-Town Beach, ett lokalt måste, endast 0,7 kilometer från stadskärnan.

Bra att veta om Palm Beach

  • Om uppfriskande havsluft och vidsträckt utsikt över vattnet är din uppfattning av en perfekt semester bör du titta närmre på våra strandhotell i Palm Beach. Att bo precis intill vattnet är ett utmärkt botemedel mot vardagsstressen.
  • Ett annat alternativ är att utforska vårt urval av condos. De är ett populärt val bland personer som ska åka på semester till Palm Beach. Du kan exempelvis börja med att titta på Tropicals of Palm Beach och Tropical Zest of Palm Beach.
  • På vår sida med saker att göra i Palm Beach kan du hitta aktiviteter att roa dig med i trakten. Det brukar dock vara svårt att slå äkta insiderkunskap. Bland de 8 300 personer som bor i Palm Beach borde du utan problem kunna hitta någon som glatt kan dela med sig av några bra tips.
  • Mar-a-Lago, Worth Avenue och Breakers Ocean Golf Course är bara några av sevärdheterna som borde ligga i toppen av din sightseeinglista. Våra semestererbjudanden i Palm Beach ser till att du får lite mer pengar kvar till att utforska staden.

Vanliga frågor och svar