Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Semester längs Avenida Paulista

Se det ekonomiska och kulturella hjärtat i en av Sydamerikas livligaste städer och slappna sedan av i en bar full av lokala affärsmänniskor i slutet av dagen.

Avenida Paulista, São Paulos livligaste gata, har fått sitt namn efter stadens invånare och här finns många av stadens populäraste attraktioner. Avenyn ligger mellan den gamla och den nya delen av staden och kantas av en blandning av skyskrapor och historiska fasader. Under en resa till Avenida Paulista kommer du att upptäcka att detta är ett nav för både kultur- och affärsliv, vilket gör att området är livlig både dagtid och kvällstid. Vandra längs den 2,7 kilometer långa avenyn så passerar du Latinamerikas största finansiella centrum och São Paulos berömda moderna museum. I slutet av dagen fylls barerna och pubarna i området av affärsmänniskor som vill slappna av och roa sig lite.

Enklast under resor till Avenida Paulista är att ta tunnelbanan till Centro Paulista i norra änden av avenyn. Rör dig sedan söderut under eftermiddagen för att uppleva den spännande atmosfären. Du kommer att passera Gamla Paulista, med gatans äldsta hus, det lilla hus som tillhörde Coronel Joaquim Franco de Mello, och Casa das Rosas, ett historiskt poesicenter.

Fortsätt längs gatan så får du se storslagna Edifício Gazeta som strävar mot himlen. Lokalinvånarna kallar detta radiotorn för Paulistatornet och det blir ett karakteristiskt landmärke när det lyses upp mot natthimlen. I närheten kan du se de speciella röda pelarna till konstmuseet Museu de Arte de São Paulo. Här kan du titta på verk från många olika inriktningar, bland annat renässansen, och även många verk från samtida konstnärer.

När du kommit till slutet av avenyn är du säkert sugen på något att äta och dricka. Det finns gott om matställen längs Avenida Paulista, men de mest autentiska restaurangerna och kaféerna ligger på de lugnare sidogatorna. Gör som lokalinvånarna och umgås över en caipirinha, Brasiliens populäraste drink, eller prova couve-de-folhas, en lokal favoriträtt med grönkål.

Avenida Paulista ligger i centrala São Paulo. Hit kommer du enklast med tunnelbana, det finns tre olika stationer längs avenyn. På grund av det centrala läget och bristen på parkeringsplatser rekommenderas du inte att ta bilen. Avenyn besöker du bäst på eftermiddagen eller med viss försiktighet på kvällen, när atmosfären förändras från affärsinriktad till mer avslappnad.


Karta

Hotell nära Paulista Avenue

Se alla 862 boenden nära Paulista Avenue
Tivoli Mofarrej São Paulo 1 986 kr
Tivoli Mofarrej São Paulo

Tivoli Mofarrej São Paulo

Alameda Santos 1437, Cerqueira César, São Paulo, SP
   
  4,5
  av 5, från 579 recensioner
  5.0 av 5.0

  Detta hotell i lyxstil ligger i Jardins, mindre än 3 km från Siqueira Campos-parken, Sao Paulos kulturcenter och Fotbollsmuseum. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 5 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 15 minuter.

  EZ Aclimação Hotel 387 kr
  EZ Aclimação Hotel

  EZ Aclimação Hotel

  Avenida Armando Ferrentini 668, São Paulo, SP
    
   4,2
   av 5, från 1 040 recensioner
   3.5 av 5.0

   Detta hotell ligger nära flygplatsen, en kvarts promenad från Santa Joanas sjukhus, Aclimacao Park och Sao Paulos kulturcenter. Hcor Hospital och Paulista Shopping Center ligger dessutom 2 km härifrån. Ana Rosa tunnelbanestation ligger på 11 minuters gångavstånd och till Paraiso tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

   Transamerica Prime International Plaza 748 kr
   Transamerica Prime International Plaza

   Transamerica Prime International Plaza

   Alameda Santos, 981, Jardim Paulista, São Paulo, SP
     
    4,1
    av 5, från 796 recensioner
    4.0 av 5.0

    Detta lägenhetshotell i Jardins ligger mindre än 2 km från Santa Catarina-sjukhuset, Paulista Avenue och Sirio Libanes-sjukhuset. Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter och Rua 25 de Marco ligger också 5 km härifrån. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 8 minuter.

    Royal Jardins Boutique Hotel 744 kr
    Royal Jardins Boutique Hotel

    Royal Jardins Boutique Hotel

    Alameda Jau 729, Jardins, São Paulo, SP
      
     4,1
     av 5, från 1 153 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell i Jardins ligger mindre än 2 km från Nove de Julho-sjukhuset, Paulista Avenue och Sirio Libanes-sjukhuset. Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter och Rua 25 de Marco ligger också 5 km härifrån. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 5 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 15 minuter.

     Maksoud Plaza Hotel Distributed by Accorhotels 1 338 kr
     Maksoud Plaza Hotel Distributed by Accorhotels

     Maksoud Plaza Hotel Distributed by Accorhotels

     Rua São Carlos do Pinhal, 424, Bela Vista, São Paulo, SP
       
      4,2
      av 5, från 2 398 recensioner
      4.5 av 5.0

      Detta hotell i lyxstil i Bela Vista ligger en kvarts promenad från Paulista Avenue och Sirio Libanes-sjukhuset. Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter och Rua 25 de Marco ligger också 5 km härifrån. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 11 minuter.

      InterContinental São Paulo 2 164 kr
      InterContinental São Paulo

      InterContinental São Paulo

      Alameda Santos 1123, São Paulo, SP
        
       4,4
       av 5, från 276 recensioner
       5.0 av 5.0

       Detta hotell i lyxstil ligger i Jardins, nära Paulista Avenue och Shopping Cidade São Paulo. Nove de Julho-sjukhuset och Parque Trianon ligger dessutom en kvarts promenad härifrån. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 8 minuter.

       Transamerica Executive Paulista 708 kr
       Transamerica Executive Paulista

       Transamerica Executive Paulista

       Rua Sao Carlos do Pinhal, 200, Bela Vista, São Paulo, SP
         
        4,2
        av 5, från 532 recensioner
        3.5 av 5.0

        Detta hotell i Bela Vista ligger mindre än 2 km från Santa Catarina-sjukhuset, Paulista Avenue och Sirio Libanes-sjukhuset. Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter och Rua 25 de Marco ligger också 5 km härifrån. Brigadeiro tunnelbanestation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trianon-Masp tunnelbanestation promenerar du på 8 minuter.

        Slaviero Essential São Paulo Jardins 775 kr
        Slaviero Essential São Paulo Jardins

        Slaviero Essential São Paulo Jardins

        Alameda Campinas, 1435, Jardim Paulista, São Paulo, SP
          
         4,2
         av 5, från 547 recensioner
         3.5 av 5.0

         Detta hotell i Jardins ligger mindre än 2 km från Ibirapuera-stadion och Paulista Avenue. Sirio Libanes-sjukhuset och Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter ligger också 3 km härifrån. Trianon-Masp tunnelbanestation ligger på 20 minuters gångavstånd och till Brigadeiro tunnelbanestation promenerar du på 24 minuter.