Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Hotell nära Playa de Puerto Rico

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Playa de Puerto Rico

Sök efter hotell i Playa de Puerto Rico på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Playa de Puerto Rico genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Playa de Puerto Rico
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Playa de Puerto Rico som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Playa de Puerto Rico eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Playa de Puerto Rico
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Playa de Puerto Rico – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Playa de Puerto Rico?
Playa de Puerto Rico ligger i Puerto Rico. Detta är ett trendigt område som är känt för sina stränder och sina barer. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 237 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära Playa de Puerto Rico?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Apartamentos Los Veleros ett av de bästa boendena nära Playa de Puerto Rico, och denna lägenhet erbjuder en utomhuspool och privata balkonger. Riosol Hotel och Hotel Riu Vistamar - All Inclusive är två andra bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Playa de Puerto Rico?
Ja! Majoriteten av hotellbokningar är återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar innan boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före din planerade ankomst. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd filtret “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga alternativen i Playa de Puerto Rico.
Vad finns det att se och göra nära Playa de Puerto Rico?
Svalka dig i vattnet vid Playa de los Amadores , Anfi Beach och Playa de Cura. Hela familjen får minnen för livet på Lago Taurito äventyrsbad och Angry Birds Activity Park. Playa de Balito, Playa Arguineguín/Patalavaca (Stein) och Playa Taurito ger dig chansen att njuta av naturen.

De senaste recensionerna av våra hotell i Playa de Puerto Rico