RochesterUSA

När du bokar din resa till Rochester kan du se fram emot att utforska fler än hundra parker och trädgårdar, traditionell kultur i USA:s Midwest, fantastisk shopping och en av landets mest högaktade medicinska anläggningar.

Många känner igen Rochester för den välkända Mayo Clinic, en respekterad medicinsk anläggning med specialister inom flera områden. Staden i norra Minnesota lockar även besökare för sina många friluftsområden och sin utmärkta shopping.

På Mayo Clinic can du följa med på guidade rundturer, lära dig mer om klinikens historia och se dess konstsamling. Besökare kan dessutom följa med på rundtur på Mayowood Mansion, det hus med 38 rum som tidigare var Charles Mayos hem.

På sommaren kan det bli väldigt varmt i Rochester, så det är en utmärkt tid att upptäcka stadens fler än hundra parker. Utforska Oxbow Park and Zoo eller gå längsmed leden Douglas State Trail. Vissa parker, som Quarry Hill Nature Center, erbjuder skidåkning och andra snösporter på vintern.

Missa inte Chateau Theatre, en av de mest utsmyckade teatrarna från 1900-talet. Nu är det en butik, men du kan fortfarande se den vackra fasaden och franskinspirerade interiören. Lär dig mer om stadens historia på Heritage House Victorian Museum i Central Park, där man visar upp föremål och tillhörigheter från en typisk 1800-talsfamilj i Midwest. Shoppa det senaste modet i butikerna vid University Square eller avnjut en middag på någon av områdets många restauranger.

Du behöver ordna egen transport om du vill utforska området, då bussen främst är till för lokalbefolkningen och besökare på Mayo Clinic. Det är dock lätt att promenera omkring i stadens centrum. Stadsplanerare har skapat breda fotgängaravenyer och övertäckta gångbroar, så du tar dig lätt runt till fots i den livliga staden även när det snöar.

Staden ligger ungefär 130 kilometer sydöst om Minneapolis och du kan hitta gott om resor till Rochester, då det finns flygplatser för både utrikes- och inrikesflyg. Rochester är jämfört med andra städer i samma storlek välanpassat för att ta emot besökare, så du hittar lätt en bas varifrn du kan utforska den charmiga staden.

Var ska man bo i Rochester?

Rochester som inkluderar en stad och skyline

Downtown

När du besöker Downtown måste du passa på att besöka sevärdheter som Mayo Civic Center och Rochester Civic Theater.

Downtown
Rochester som inkluderar en stad och skyline

Historic Southwest

Även om Historic Southwest kanske inte är känt för sin sightseeing kan du ge dig ut i närområdet och besöka sevärdheter som till exempel Mayo Civic Center och Rochester Civic Theater.

Historic Southwest
Slatterly Park, Rochester, Minnesota, USA

Slatterly Park

Slatterly Park kanske inte är känt för sin sightseeing, men Mayo Civic Center och Rochester Civic Theater är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.

Slatterly Park

Topphotell i Rochester

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Home2 Suites by Hilton Rochester Mayo Clinic Area
Home2 Suites by Hilton Rochester Mayo Clinic Area
2.5 out of 5
831 16th Street SW, Rochester, MN
Priset är 1 114 kr per natt

Detta hotell ligger nära flygplatsen, 0,9 km från Apache Mall och mindre än 5 km från Saint Marys Hospital och University of Minnesota-Rochester. Mayo Clinic ...

4.8/5Exceptional! (253 recensioner)

"Room felt very clean and I appreciated the good ride service to and from the Mayo."…"

Recension från 1 juli 2020

Home2 Suites by Hilton Rochester Mayo Clinic Area
Kahler Inn and Suites - Mayo Clinic Area
Kahler Inn and Suites - Mayo Clinic Area
3.5 out of 5
9 3rd Ave Nw, Rochester, MN
Priset är 1 206 kr per natt

Detta hotell i Downtown ligger tio minuters promenad från Mayo Clinic och Mayo Civic Center. Saint Marys Hospital ligger 1,7 km härifrån.

3.7/5Good! (1,338 recensioner)

"Very Clean Very Well Run Very Polite and Professional Staff Very Helpful"…"

Recension från 13 juni 2020

Kahler Inn and Suites - Mayo Clinic Area
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Rochester
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Rochester
3 out of 5
4353 Canal Pl SE, Rochester, MN
Priset är 847 kr per natt

Detta familjevänliga hotell ligger nära flygplatsen, ungefär en mil från Olmsted County Fairgrounds, Apache Mall och Mayo Civic Center. Rochester Civic Theater ...

4.3/5Excellent! (791 recensioner)
fräscht hotell

"Var ett fräscht hotell med trevlig personal"…"

Recension från 6 sep. 2015

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Rochester

Populära sevärdheter i Rochester

Forestville Mystery Cave State Park
Bild av Forestville Mystery Cave State Park

Forestville Mystery Cave State Park

Ge dig ut i naturen i friluftsområdet Forestville Mystery Cave State Park i Preston. Njut av landsbygden under din tid i området.

Andra platser som Rochester