Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

São Paulos börs

Upplev den hektiska stämningen och det uppskruvade tempot på São Paulos börs med en guidad tur runt det imponerande börshuset från 1800-talet.

Mitt i São Paulos historiska centrum ligger den brasilianska finansvärldens hjärta – São Paulos börs, eller Bovespa som den kallas i folkmun. Sedan 1890 har aktiehandlare köpt och sålt fordringar som värdepapper och aktier på börsgolvet här, och idag är aktiemarknaden en av världens största. Boka en guidad rundtur på marknaden och lär dig mer om São Paulos finansvärld.

Se den vilda aktiviteten på börsgolvet där investerare kan tjäna eller förlora hela förmögenheter. Lär dig om finansvärldens språk och lyssna på ett föredrag om hur kapitalmarknaden fungerar i teorin och i praktiken. Studera monitorerna som visar aktieprisernas upp- och nedgångar.

Under rundturen får du se en 3D-film, uppleva en simulering av ett aktieköp och höra en kort föreläsning om aktiemarknader. Du besöker även en utställning om börshandel genom historien, och du får lära dig hur Bovespa kom att bli den näst största kapitalmarknaden i Sydamerika.

De guidade rundturerna är gratis och äger rum varje dag från måndag till fredag. Guiderna talar engelska eller portugisiska och turer anordnas för grupper på mellan 20 och 60 personer. Om ni inte är så många i ert sällskap finns det möjlighet att slå följe med en annan grupp. För mer information, besök Bovespas officiella webbplats.

São Paulos börs ligger mitt i den historiska stadskärnan och är lätt att ta sig till med kollektivtrafik. Tunnelbanestationen São Bento ligger på mindre än fem minuters gångavstånd. När du ändå är i den här delen av staden finns det många andra spännande sevärdheter att besöka. Missa till exempel inte skyskrapan Edifício Altino Arantes, som är byggd med New Yorks Empire State Building som förebild. Åk upp till utsiktsplatsen på 35:e våningen för en oslagbar panoramautsikt över São Paulos hustak.


Andra sevärdheter i Central Zone


Karta

Hotell nära Sao Paulos börs

Se alla 857 boenden nära Sao Paulos börs
EZ Aclimação Hotel 387 kr
EZ Aclimação Hotel

EZ Aclimação Hotel

Avenida Armando Ferrentini 668, São Paulo, SP
   
  4,2
  av 5, från 1 040 recensioner
  3.5 av 5.0

  Detta hotell ligger nära flygplatsen, en kvarts promenad från Santa Joanas sjukhus, Aclimacao Park och Sao Paulos kulturcenter. Hcor Hospital och Paulista Shopping Center ligger dessutom 2 km härifrån. Ana Rosa tunnelbanestation ligger på 11 minuters gångavstånd och till Paraiso tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

  Nobile Downtown São Paulo 562 kr
  Nobile Downtown São Paulo

  Nobile Downtown São Paulo

  Rua Araujo, 141, Centro Republica, São Paulo
    
   4,1
   av 5, från 756 recensioner
   3.5 av 5.0

   Detta hotell i Republica ligger mindre än 2 km från Copan (skyskrapa), Rua 25 de Marco och Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter. Paulista Avenue och Sirio Libanes-sjukhuset ligger också 3 km härifrån. Republica tunnelbanestation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Anhangabau tunnelbanestation promenerar du på 13 minuter.

   Hotel Nóbilis 434 kr
   Hotel Nóbilis

   Hotel Nóbilis

   Sta. Ifigênia, 72 - Sta. Efigênia, São Paulo, SP
     
    3,6
    av 5, från 503 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta hotell ligger i Santa Ifigenia, en kvarts promenad från Theatro Municipal de São Paulo, Rua 25 de Marco och Sala São Paulo-konserthallen. Frihetstorget och Paulista Avenue ligger dessutom 5 km härifrån. Sao Bento tunnelbanestation ligger på 7 minuters gångavstånd och till Luz metrostation promenerar du på 8 minuter.

    Hotel Internacional São Paulo 256 kr
    Hotel Internacional São Paulo

    Hotel Internacional São Paulo

    Av Ipiranga 1198 República, Centro, São Paulo
      
     3,1
     av 5, från 84 recensioner
     2.5 av 5.0

     Detta hotell i Santa Ifigenia ligger tio minuters promenad från Rua 25 de Marco och Theatro Municipal de São Paulo. Sala São Paulo-konserthallen och Frihetstorget ligger dessutom 2 km härifrån. Luz metrostation ligger på 7 minuters gångavstånd och till Sao Bento tunnelbanestation promenerar du på 8 minuter.

     ibis budget Sao Paulo Sao Joao 427 kr
     ibis budget Sao Paulo Sao Joao

     ibis budget Sao Paulo Sao Joao

     Av Sao Joao 1.140 Centro, São Paulo
       
      3,8
      av 5, från 430 recensioner
      2.5 av 5.0

      Detta hotell ligger i Central Zone, mindre än 2 km från Theatro Municipal de São Paulo, Rua 25 de Marco och Pinacoteca do Estado de São Paulo-museet. Mercado Municipal (matmarknad) och Fotbollsmuseum ligger dessutom 5 km härifrån. Santa Cecilia tunnelbanestation ligger på 8 minuters gångavstånd och till Republica tunnelbanestation promenerar du på 9 minuter.

      Hotel Excelsior
      Hotel Excelsior

      Hotel Excelsior

      Avenida Ipiranga, 770, Centro, São Paulo, SP
        
       4,3
       av 5, från 642 recensioner
       3.0 av 5.0

       Detta hotell i Republica ligger en kvarts promenad från Theatro Municipal de São Paulo och Rua 25 de Marco. Sala São Paulo-konserthallen och Frihetstorget ligger dessutom 2 km härifrån. Republica tunnelbanestation ligger på 3 minuters gångavstånd och till Anhangabau tunnelbanestation promenerar du på 11 minuter.

       Novotel Sao Paulo Jaragua 687 kr
       Novotel Sao Paulo Jaragua

       Novotel Sao Paulo Jaragua

       R Martins Fontes 71 Centro, São Paulo, SP
         
        4,2
        av 5, från 1 264 recensioner
        4.0 av 5.0

        Detta hotell i Consolacao ligger mindre än 2 km från Copan (skyskrapa), Paulista Avenue och Frei Caneca shoppingcenter och kongresscenter. Rua 25 de Marco och Sirio Libanes-sjukhuset ligger också 2 km härifrån. Anhangabau tunnelbanestation ligger på 7 minuters gångavstånd och till Republica tunnelbanestation promenerar du på 10 minuter.

        Hotel Cinelândia 351 kr
        Hotel Cinelândia

        Hotel Cinelândia

        Av. São João, 536, República, São Paulo, SP
          
         3,8
         av 5, från 660 recensioner
         3.0 av 5.0

         Detta hotell i Republica ligger en kvarts promenad från Theatro Municipal de São Paulo och Rua 25 de Marco. Sala São Paulo-konserthallen och Frihetstorget ligger dessutom 2 km härifrån. Republica tunnelbanestation ligger på 5 minuters gångavstånd och till Sao Bento tunnelbanestation promenerar du på 10 minuter.